Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Powiem Wam dziewczyny, że jak mnie nie było to tak myśla,łam co Wy tutaj ciekawego piszecie 😁 Nawet śniło mi sie ze bede musiała nadrabiac 90 stron haha 😁 😁 Dobra ide sie umyc i spac słodkich snów brzuchatki 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej dziewczyny!ja jak zawsze z rana czekam na mój program 😎 Agaa nie martw się po prostu musisz bardziej przystopować i się nie przemęczać to będzie dobrze,a wagę to faktycznie olej potem przy karmieniu zrzucisz i zaś będziesz chudzina 🙂najważniejsze,że maleństwo dobrze się rozwija,super ,że już mała Twoja taka duża ciekawe ile moja mała już waży... 😁
aha super zdjęcia brzuszków ja wam mojego nie pokaże ,bo szukam kabla 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 i pewnie znów 2 miechy mi to zajmie ,a wtedy to już zdążę urodzić 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😉 😉
a tak w ogóle ot 30 tydz Ani 8888 trochę mnie przeraził......kurde.....już coraz bliżej ......z lekka mnie stresik łapie..... 😲
dziewczyny czy któraś ma czasem takie objawy jak na samym początku ciąży?bo czasem robi mi się niedobrze i lekkie zawroty głowy mi się zdarzają......są lekkie i rzadkie ,ale są.....?????

heeej,
ja też nie mam spania! jakieś roboty za oknem i hałasują od 6stej...

jak mam zwolnić, jak ja nic takiego nie robię??? poważnie dużo sobie odpuściłam...a to że przejdę się na miasto w 20 min na piechotę czy pójdę popływać na basen to dla przyjemności, a nie że się przemęczam 😞
czytałam wczoraj o tej stawiającej się macicy...hyh dziadostwo 😜
dzięki Wam za dobre słówka...jesteście kochane 🙂 😘 😘

sioperka mi się czasem dźwignie jak za dużo naraz wypiję....a przy tym malowaniu łóżeczka ( mimo że bejca nie śmierdzi ) to trochę mi się zakręciło, ale poza tym to nic.
zobacz po czym robi Ci się niedobrze, może po prostu coś Ci nie służy? a może bez przyczyny...hmm nie wiem 🥴

• Mamusia
Hej laski nie bylo mnie troszku wczoraj a;e ty;lp poltora strony do nadrobienia 😁
Eluska warto cofnac pare stron i zobaczyc fotki naszych brzusi 😉
MOJA MALA od samego rana oczywiscie harcuje 😁 zazdroszcze tak duzej dzidzi tez jestem ciekawa ile moja wazy ale niestety sie nie dowiem 😞
U mnie dzis za oknem beznadziejnie :/

• Mamusia
Hej, ja tez juz nie spie, czekam na wyniki z egzaminu. Wczoraj myslalam ze mi serce gardlem wyskoczy, siedzialam sobie spokojne, a tu jak zaczelo mi łomotoac, ciśnienie podwyższone, tętno jeszcze bardziej, moja arytmia sie wlaczyla... przestraszylam sie nie na zarty, po jakims czasie zaczelo sie normowac, ale i tak co sie kladlam to lomotalo.. ado gina ide dopiero za 1.5 tyg, i wtedy mysle ze da mi jakies skierowanie do kardiloga:/ a Synek na razie siedzi cicho 😞 normalnie jakos nie fajnie ten dzien sie zaczyna:/ mam nadzieje ze rozwinie sie lepiej 🙂

Czesc dziewczyny 🙂 w koncu nadrobilam gdzies wyczytalam o lewatywie ze mozna nie zdazyc mi wody odeszly bole byly a lewatywe zrobili 🤔 Brzusie macie piekne jak zrobie to wam tez posle.Loli niewpisalas mnie do tabelki niedobra tyty 😉 26 tydz 98 cm.Ja wczoraj w nocy sie wystraszylam jakies dziwne lekkie plamienie mialam narazie przeszlo a co do wagi to moj lekarz powiedzial tak ze ja mam duzy biust i temu taka waga hehe dobry jest no nie 😉

hmmm ja nigdy lewatywy nie miałam robionej...nawet szczerze to dokładnie nie wiem jak to wygląda...przypuszczam tylko 🙂 jakiś zbiorniczek i do tego kabelek do tyłka... 🙂
i jak to zdążyli?? to to polega na tym, że jak już Ci wpompują tą 'ciecz' do środka, to to momentalnie działa???? a nie np. za 10-15 min? 😲 wooooo

Loli spoczko 😉 Agaa no czasem to predzej dziala ledwo dolecisz na kibelek a oni mowia prosze jeszcze troszke wytrzymac jaja se robia w tym momencie heh nie da sie wytrzymac czasem 😮

nie boję się lewatywy...bardziej się jej krępuje 🙂

Loli jak wszystko w uda i pośladki?? a brzuch to masz mini mini?? 🙂 wszytko Ci w brzucha poszło i nie gadaj głupot bo każda widziała jaki masz wielgaśny do swojej postury 🙂 i ciesz się, bo po porodzie wszyściutko Ci spadnie 🙂

a powiem wam ze moj lekarz to taki jajcarz ze szkoda gadac najlepiej chwali sie komorka ja patrze zdjecie pyta sie czy poznaje ja mowie ze on a ta druga osoba nie wiem a on na to kasia cichopek i sie chwali ze od listopada bedzie prowadzic program w polsacie z nia na temat:Jak dojsc do siebie po porodzie i ze mi sie to przyda az mnie zatkalo hihi

jeszcze nie wiem jak to jest, ale pewnie czasu rzeczywiście nie będzie 🙂 oby nie było...pal licho lewatywę, byle tylko ciąży nie przechodzić i się nie męczyć 🙂

wiem wiem, ale Aga sama zobaczy zaraz po porodzie jak nam tu będzie płaskim brzuchem świecić! 🙂

no tak...czyli może 'lepiej nosić niż się prosić"? albo np. mieć gotowe miejsce, gdzie ( może nie mój mąż bo chyba by tego nie robił... 🙂 ) ale moja mama, mogła by iść i w dzień porodu kupić jak by była taka konieczność?!
a może po prostu za mocno się tym wsyzstkim przejmujemy, jak mówisz?! będzie dobrze i nawet użycie takiej mega podpaski będzie czymś naturalnym, bo przecież nowy człowiek będzie z nami 🙂 🙂

[URL=http://img46.imageshack.us/i/p6180143.jpg/][IMG]http://img46.imageshack.us/img46/7544/p6180143.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] tylko sie nie wystraszcie 😉