Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Eluś trochę dziwne że tak boli skoro nie przytyłaś za dużo...brzuszka też nie masz dużego...
aha...ale Ty masz problem z kręgosłupem? dobrze pamiętam? ojjj to musisz na siebie bardziej teraz uważać!

• Mamusia
w listopadzie skonczy 41 🙂

Co do bolow plecow to cos wiem o tym ELus od 3 dni sie mecze i najgorszy bol w nocy to jest przekrecenie sie na druga strone masakrycznie boli teraz jak siedze przy kompie to identycznie napiernica jak jakos zle siedze 😞
Zaczynam miec dosc ;/ jeszcze lydki mnie bola 😞

temat tatusiów już kiedyś tu poruszałyśmy...o moim też dobrego słowa nie da się powiedzieć 🙂
ale na szczęście nie mamy kontaktu więc mi nie zależy czy wie czy nie, czy myśli czy nie 🙂 nie istnieje 🙂

o kurde! miała 18 jak zaszła w ciąże? 🙂 🙂 🙂 ale powiedzcie że to nie jest tak, że postępujemy jak nasi rodzice? moi mieli mnie około 30stki, więc prawie tak jak my będziemy mieć Ewę, u Ciebie Loli podobnie i chyba Marrrtini też sie kiedyś chwaliła młodymi rodzicami 🙂

Myslałam nad tym ale dla mnie to troche dziwnie wyglada i za bardzo mi sie nie podoba.. Taki na maziane i cale paluchy brudne. Fakt na tipsie jak sie go przyklei do patyczka to ladnie wyglada ale tak na naturalnych nie za bardzo. Poza tym duzo lakieru schodzi na to 🤢