Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej laski!jak tam mija wam weekend?my z moim byliśmy wczoraj na festynie u nas i był koncert De Mono ,więc nie było źłe 🙂 tylko pod koniec mój mnie wkurzył ,bo za dużo miał już z kumplem wypite i chciał dalej to niestety dostał kilka wrzut na klate i się skończyło he he 🙃 🙃na szczęscie się nie rzucał ha ha h 😁 wczoraj męczyła mnie zgaga do tego stopnia ,że aż wkońcu coś w aptece na nią kupiłam mój gin mówił ,że można więc kupiłam tabletki do ssania GEALCID polecam jak któraś też się ,ze zgagą męczy 🙂działa momentalnie!!!a dziś z kolei obudził mnie zajebiście mocny skurcz i to w obu łydkach na raz....nic nie działało kilka minut mnie skręcało,aż mi się ryczeć chciało mój przez te moje piski się obudził i zaczął mi je masować i w końcu przeszło ,ale w jednej nodze nadal czuje ból i ciężo mi chodzić pewnie znów będę dwa dni kuleć jak ostatnio 😞 😞Loli zdaje się też tak miała....i buuterfly no straszne...... 😠 😠a dziś chyba pojedziemy na wiochę do dziadków mojego skacowanego męzusia,więc zajrzę do was dopiero w poniedziałek.......

AHA DOSIK PIĘKNIE WYGLĄDAŁAŚ NA WESELU ...GDZIE KUPIŁAŚ KIECE CIĄŻOWĄ??????????......BO JA IDĘ ZA 2 TYG.I CIĄGLE NIE MAM NIC KUPIONE.... 🥴 🥴 🥴 buziaki miłej niedzieli

BOŻE WE WTOREK MAM 30 TYDZIEŃ........AŻ STRACH SIĘ BAĆ!!! 😮 😮

hej dziewczynki!
tak jak przypuszczałam, na panieńskim było kiepsko...momentami śmiesznie, bo przyszła panna młoda to niezła wariatka 🙂 niestety dym papierosowy był nie do wytrzymania!! i co z tego że się pytały czy mi to przeszkadza? 🙂 no ale to na pewno ostatnie moje wyjście do knajpy 🙂 koło 22ej zmieniły lokal na dyskotekę ( bardziej taki dancing...fajnie tam jest, bo grają różną muzykę, a koło 24ej najpierw rozbiera się babka, a potem chop 😁 ), ja zdecydowałam że mi nie wypada i tylko je odwiozłam 🙂 było mi szkoda, ale pewnie nie pierwszy i nie ostatni raz odmawiam lub rezygnuję z powodu brzuszka....
kurcze dziewczyny! a my jutro ( tzn mam nadzieję że my....że mój nie wywinie numeru i nie pójdzie! ) idziemy na szkołę rodzenia 🙂 ciekawe jak będzie.
co do tych skurczów łydek to masakra, ja miałam tylko pare takich leciutkich, bo na czas wyprostowałam nogę...więc współczuję sioperka 😞 pewnie wszystkie nas to czeka...
a dzisiaj nudna niedziela, poza ekscytacją z powodu wyborów 😁 ale to nie o tym forum, poza tym agitacja jest zabroniona, więc nic więcej nie napiszę 😜
sioperka skoro Ty masz we wtorek 30tc, to Loli już musi w nim być, a nie jest....to jak to jest wg liczenia z profilu brzuszka? 🙂
miłej niedzieli kochane 😘

ooo to nieźle Ci się zgadza! a nigdy Ci się termin nie zmienił?
bo ja mam różnicę straszną 🙂 pierwszy termin na 21go,potem na 14 ( to wg OM ), przedostatnio na 8go a na ostatnim USG na 13go...i jak tu być mądrym z tego? 🙂 przecież to jest różnica nawet 2tygodni!

to ja już nic nie wiem...na tym drugim profilu mam trzy suwaczki i każdy wg czegoś innego 🙂 więc już się nie bawię w zmiany terminów tutaj na brzuszku....niech zostanie ten 14wg OM, a i tak każda urodzi w swoim czasie 🙂 zdarza się w ogóle żeby urodzić naturalnie w dniu terminu? 🙂

poczekam na koniec sierpnia i wtedy gin mi powie że np. może pani urodzić w każdej chwili 😜 a wg jego tego 'kółeczka magicznego' to w czw byłam 27/28tc i chyba tego się będę trzymać 🙂

a całkiem możliwe że Loli coś poprzekręcała 😁 albo ten brzuszek zamula.....

• Mamusia
Hej laski 🙂
Moj termin jest dokladnie odliczany jak na suwaczku 🙂 i nic nie pokrecilam 😁
Ja 30 tyg mam we czwartek, wjec tez nie wiem jak to jest dokladnie, mi sie kazdy dzien na suwaczku zgadza , bo zawsze mowie poloznej z niego ktory tydzien i dzien i ona sprawdza i sie zgadza 🙂

Czesc brzuchatki.. ale pogoda u mnie.. No widzisz Agus i wykrakałas ze impreza sie nie udała no ale dobrze, że Cie nie zadmuchały tymi fajkami tak 😁 😁 Co do skurczów to dobrze ze ja ich nie mam wiec Sioperka wspólczuje ale za to mam non stop problem z moim kregosłupem 🤨 No to dziewuszki zycze milej niedzieli 😉

Eluska a nie powinnaś Ty ćwiczyć jakoś tego kręgosłupa?? gimnastyka korekcyjna czy cuś?
nie myślałaś o kupnie tej piłki do pillatessa? bo mi ona BARDZO pomaga...ale nie mam aż takich poważnych problemów jak Ty, to nie wiem 😞

Loli a to ja już nie wiem...mniejsza o to, natura i tak rządzi 😁