Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

czekoladka 😞 weszłam jeszcze rano żeby poczytać jakie fajne rzeczy wypisywałyście wczoraj i taki szok....bo nie wiem co napisać! strasznie mi przykro i mam nadzieje że Ci się w życiu poukłada po Twojemu! buziak ode mnie :***

• Mamusia
witam 🙂 dla mnie to też 😲jeśli chodzi o sytuacje Czekoladki .... jak dla mnie to jest skur..... bykiem !!!!!! trzymajcie się dziś mam od chol... latania po mieście maż wypłatę wczoraj przyniósł i trzeba porobić opłaty 🙃

• Mamusia
O jacie teraz to dopiero musimy na siebie uważać skoro takie rzeczy się dzieją 🤨 Myślałam, że pierwszy trymestr jest najgorszy bo ryzyko poronienia itp. A tu takie strachy 😞 Może ja teraz taka spokojna jestem bo pierwsze tygodnie, miesiące ciąży miałam takie paskudne 🤢
Czekoladko współczuje Ci z całego serca. Nie dość, że Cię nie szanuje jako kobietę to nawet jako matke waszego dziecka nie ma do Ciebie szacunku 😠 Z tego co piszesz idzie wywnioskować , że jesteś silną kobietą...A maleństwo jeszcze doda Ci sił żeby sobie to poukładać. Nastawi ją przeciwko Tobie..Jasne. Chyba przekupując kilkulatkę piwem pod blokiem 🤨 Ech żal... Aż się wstydzę, że ja narzekam czasami na mojego Krystiana 😞
Żeby tylko dzisiaj był lepszy dla was i dla mnie dzień 😘

• Mamusia
Hej....
Mi wczoraj Karol wieczorem czytal wszytskie posty co pisalyscie ale nie mialam sily juz nic mu dyktowac...
Bogus mycha jestes dzielna i silna kobitka i jak juz tyle z nim wytrzymalas to nie daj sobie...tak nie moze byc jak on Cie traktuje 😞 sa rozne osrodki, albo nawet w kosciele poradnie rodzinne idz tam pogadaj z kims to moze ci doradza jak masz postapic, skoro nie chcesz swojej rodziny denerwowac...albo powiedz jego rodzinie niech sie wezmie za niego...
A jak chcesz go zostawic to i tak bedziesz musiala wkoncu rodzinie powiedziec... 😘
Jestes super babka i dzidziulek ani ty nie zaslugujecie na cos takiego!! 😘 😘 bede 3mac kciuki zebys dobrze zadecydowala i zeby Ci sie ulozylo!!
A ryczec wiesz ze nam tu mozesz 😘
Perelka Ty tam uwazaj na siebie i brzdaca...bo czasem jeszcze mnie loli i inne brzuchatki wyprzedzisz 😞 a to jeszcze nie czas 🤨
Eeehhh...A ja dzis jakis dziwny dzien... karol musi pozalatwiac badania do pracy, za wszystkie oczywiscie wolaja idioci pieniadze 😠 a mi sie ryczec chce ...jakis dzien wycia mam 😞 hormonki chyba uderzaja i to ze juz niedlugo sie zacznie a my troche problemow z kasiurka mamy i pewnie dlatego...co zrobic.

• Mamusia
Boshe...Moi teściowie szanowni mają jakoś niedługo rocznicę 😮 I ich cudowne dzieci wymyśliły.....Antyrame z naszymi zdjęciami 😮 No normalnie przedszkole...Jeszcze laurke niech im wytną 😁 I oczywiście już po 6 ten mój musiał mi pisać , żebym mu zdjęcia jakieś nasze wysłała 🤢 Bo przecież całe noce jak zabita, wygodnie śpię to co tam...Można mnie budzić o 6 rano 🤨 I znajdź mu tu zdjęcie! Jak mam chyba z 60 folderów z fotkami z czego większość dla tych zgredów się nie nadaje. Jeszcze jakie życzenia...Takie gdzie jesteśmy razem i najlepiej jeszcze z Luną 😮 Chyba wyczaruje takie...W dupie.Nie mam nawet ochoty wisieć u nich na ścianie.Dziady...Ja ani Krystian od kiedy z nim jestem ani razu nic nie dostaliśmy od nich!!! To z jakiej racji ja mam się tu spuszczać i im takie niespodzianki robić?! A w dupie ich mam! Oni mi ani razu nawet życzeń nie złożyli...A on też ma problemy z tym więc dlaczego ja mam się tu wysilać???? Dlatego idę jeść kiełbaskę na ciepło 😁 Wysłałam mu jedno zdjęcie i niech się walą 😜

• Mamusia
u mnie tak samo upał, a ja zaraz ide dalej fugować łazienkę, coś mi to powoli idzie, ale grunt że do przodu. nie co dzien to robie i oczywiscie przerwy mam wieksze niz cała ta praca moja ale juz zrobiłam 2 sciany 🙂 jeszcze 2 mi zostały. no póżniej podłoga ale to juz nie ja bo się nie schylę.
czekoladka głowa do góry, tyle wytrrzymałaś to dasz jeszcze troche rade, dla dzidzi, żeby nerwów oszczędzić a jak się nie zmieni to będziesz myśleć po porodzie jak to dalej będzie, my Cię bedziemy wspierać, a narazie staraj się nie denerwować bo widzisz co tu się dzieje, każda prawie coś już tam ma jakieś dolegliwości. mnie też brzuchol w nocy bolał i piecze na góze coraz bardziej, we wtorek ide no innego gina bo mój na urlopie ;( ostatnio bylam u diabetologa no i jest tak ooo, cos mam ten cukier za wysoki troche, dzis na czczo mialam 97 a ma byc do 90 max, babka powiedziala ze jak bedzie 100 to insulina 😞 a staram sie trzymac tą cholerna diete, no nic zobaczymy jak dalej bedzie

• Mamusia
Loli Ty mi tu usmiechow nie strzelaj tylko pisz jak sie czujesz pipooo!! 🙂
Ela... hahah Ci twoi tescie i reszta to niezli sa 😜 hehe same przeboje masz tam z nimi... 😜

Karol szpieguje dupek jeden... nie ma co robic to przejmuje laptopa przede mna i czyta...i wiecie troche mu szajba bije bo przeczytaniu kilku stron... Ale to chyba normalny objaw nie?? dobrze ze jeszcze nie wszedl w faze zapluwania ekranu 😜 hahaha

Czesc dziewuszki ,Ania ty to masz dobre z tym swoim hehe ,moj bidula chodzi zestresowany i dzwoni co chwilke jak sie czuje.Po tych lekach to chyba serce mi wyskoczy 😞widze ze macie niezle ubaw z rodzinkami ja mam narazie spokoj ,i jak popralyscie wszystko dla dzieci bo juz nawet torbe mam spakowana po wczorajszym.

• Mamusia
Sorki moj dzis znow na 10 do pracy poszedl biedy sie nie wysypia i juz ma poporstu dosyc ;/ jeszcze dzis wlasnie ma spotkanie z menadzerem w sprawie spuzniania sie 😞 masakra jakas.
No powiem wam ze wczoraj troszke mnie pobolewal brzucholek, poryczalam sobie, puzniej mojemu sie poplakalam biedny nie wiedzial co zrobic 😞 No i oczywiscie milion pozycji do przyjecia wieczorkiem zeby zasnac tez macie juz takie problemy?
Hmm dzis wsumie czuje sie wmiare chodz mala mnie strasznie cisnie ku dole 😞
Mam zamiar sie wybrac do sklepu po jakies owoce, bo u mnie dzis fajna pogoda jest chlodno ale ladnie 🙂

Ja tez dzisiaj kiepsko spalam 😞cos ostatnio boli mnie kregoslup i nogi i nie moge wylezec w lozku.Dzisiaj mam w szkole rodzenia zajecia na temat jak dbac o kregoslup wiec moze sie czegos dowiem i bedzie lepiej.

• Mamusia
Bobas ja tez wlasnie mam tak ze leze i mnie nogi bola tzw. od kolan w dol ;/ takie to troszke dziwne wlasnie 😞 niby odpoczywasz a cie boli.
Jejku jak mi mala jezdzi ku dole masakra jakas 😞
Musze zaraz jakies sniadanko zjesc i isc na te zakupki 🙂