Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hehe Anka mam identycznie teraz mi sie tyle zceyz podoba i wogule tyle przecen zebym sobie tyle ciuszkow kupila ale lipa trzeba czekac na swoja kolej, a zaloze sie ze jak puzniej cos bede sobie chciala kupic to juz nie bedzie 🤨 zawsze tak jest 😠 😠

hej jestem w końcu zmogło mnie tak po obiedzie ze musiała pospać troszkę ☺️
ale mam dziś paskudny dzień taka jakaś jestem strasznie zdołowana i płaczliwa i wo ogóle do dupy 😞
na ciuchy to ja nawet na razie nie patrze, ciekawa jestem jaki mi rozmiar po porodzie zostanie 😞 chociaż mam wrażenie ze tyłek mi schudł w czasie ciąży 😮
Agga moja siostra taka sama! BO ONA WIE LEPIEJ i nie smutaj się się gagatku, mąż szybko wróci ani się obejrzysz, ale swoją droga niedobry że jedzie, mój tez miał zjazd integracyjny na ten weekend ale powiedziałam mu ze jak on pojedzie to znając moje szczęście ja zacznę rodzić a tego bym mu nie wybaczyła żeby go nie było 😠, Ty jeszcze masz trochę czasu Ewcia na pewno poczeka na tatę 😜

Dawid właśnie też! 😞 a miałam się nim dzis na cieszyć O I MASZ! NIEDOBRY GAD JEDEN! 😞 ale to tak jest jak jest teściu to mu zawsze zajęcie znajdzie, dobrze ze jest tylko raz na jakiś czas, bo ogólnie to w Niemczech siedzi.

Ja jestem ciekawa po ile jest taka cesarka i poród tam w wybrany dzień
kosztuje znajoma co teraz jest w Norwegii taki miała ale nie mam z nią już kontaktu.
Ona się już meczyła z bólem pleców nóg i postanowiła zrobić USG sprawdzić czy mały może sę już urodzić okazało sie ze nic nie stoi na przeszkodzie i w 37 tc poszła do prywatnego szpitala i zrobili jej cesarke ale za nic nie pamiętam ile płaciła 🤨