Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dosik u nas wiem ze sporo koleżanka miała mieć właśnie taką cesarkę na życzenie w klinice położniczej w łodzi za 12000 🤢 🤢 🤢 ale złapało ją wcześniej i miała w lokalnym szpitalu za darmo 😜

• Mamusia
No powiem ci ze ja sie lekko boje bo nie wiem co mnie czeka 😞
A z cesarka hm jedna mowi ze fajnie druga mowi ze glupio.
Moja mama rodzila naturalnie i przez cesarke i powiedziala mi ze gdyby miala jeszcze kiedykolwiek rodzic to nigdy by nie chciala miec cesarki.

ja to wszystko wiem dziewczynki i chciałabym strasznie żeby był naturalny tylko jak tak sobie zacznę wyobrażać za dużo to się boję 🥴
moja niunia gmyra rączkami gdzieś nad moją prawą pachwiną 😮 tego jeszcze nie było 😜

• Mamusia
Ania kurde moja to jest podobno jeszcze wjeksza niz twoj Marcelek wjec ja to sie dopiero boje wiadomo ze mniejsze dziecko jest latwiej urodzic wjec mnie kochana nawet nie strasz 😞
Moj sie wsumie cieszy ze Olusia jest taka duza, mowi mi ze chociarz nie urodzi sie taka malenka, a ja do niego no fajnie ze bedzie duza i wogule ale ja bede miala ciezej do urodzenia.
Chociarz wam powiem ze teraz wlasnie strasznie duzo dzieci rodzi sie malych takich po 2,800 itp
ale kiedys jak dziecko sie rodzilo ponad 3000 gr to bylo normalne ja mialam prawie 4kg :/ a moj brat mial ponad 4 kg

• Mamusia
no mi tez tak wszyscy mowia ze dobrze ze duzebosilniejsze bo zdrowsze i cos tam.. a takie male to orpotem niektrorzy boja sie chwycic.... ale co niektorzy??? ja bedego dotykac a nie niektorzy:P
I tez mowie ze ok ale jak mi to wyjdzie?? ktoredy??? 🤨
aa norma teraz dziec jest wlasnie 2,5 kg albo odrazu pod 4kg....

hej brzuszki 🙂 ale mam dzisiaj zaniedbujący Was dzień 🙂 ale taka dychawka mi się przyda od kompa 🙂

Dosik mój jedzie do niedzieli na ten zlot, a jeszcze teraz sie dowiedziałam że mojej mamy też na miejscu nie będzie bo jedzie do jakiejś koleżanki! także świetnie 🙂 na teściów będę liczyć w razie W 🙂

Anulka widziałam coś tam w kiosku, ale to by było szaleństwo...bo ja na punkcie hello kitty mam lekkiego fioła, więc dobrze że tylko logo w kiosku widziałam...ale cholera fajne? to może jutro pójdę kupić 😜 masakra

a co to ten kwas borny? do czego to? 🙂

Qrka a ja tam się na mojego nie gniewam, ani nic...jak byśmy wiedzieli wtedy w kwietniu kiedy rezerwował, że poród może być szybciej to na pewno by nie jechał, poza tym ten temat był wałkowany non stop do zarezerwowania i się zgodziłam 🙂 ale tęsknić będę i srać w gacie jak by coś się działo, bo nawet auto mi bierze i zostaje sama 🤪

ha! i widzę że większość uciekła jak ja przyszłam 🙂 ale jeszcze chwilkę tu z Wami posiedzę kociki 😁