Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Moja to juz tak sie nie bawi 😞
Popukam czasem do niej ale sie juz tak nie odzywa fajnie jak kiedys , ze sie popukalo w jedno miejsce to zaraz tam kopniaczki wychodzily 🙂

Bobas uwazaj zebys tam nie zabladzila gdzies pomiedzy tymi puleczkami 😁

• Mamusia
No ja juz tez wlasnie wykapana pachnaca, i teraz mnie czeka trzesanie moich włosów ufff meczarnia na maxa.
A puzniej tez jakis filmik ogladne ze swoim 🙂
Wiec i ja znikam buziaki spijcie dobrze 🙂 :* niech wam dzieciaczki na pecherze nie naciskaly buziak

• Mamusia
eh nadrobilam tyyyle stron ze uhh... 😜
WARIATKI!! 🤪 🤪 😘 😘
Domi... ten Twoj to ale odwazny jest 😁 Jak mu tak dobrze idzie to macie pomysl na biznes jak nie wiem 😁 😁 ehhe juz patrz ile klientek by mial z brzuszka 😁 ahha
Elus...BLUZA SUPER!! 😁 ja tez chcem zobaczyc pokoik dla Franuska 😉 I tam z tym kablem dobrze sie postaraj 😉 Ciesze sie ze wszytsko macie juz praktycznie skonczone 😉 teraz mozesz spokojnie issc rodzic 😁
Agus nie denerwuj sie na tego twojego pacana bo nie warto 😘 szkoda malusza nerwowac 😉 a jemu sie odmieni jak zobaczy Ewunke 😉 Bo jak narazie to jego nastawienie jest takie troche, moze zle powiem ale jak by "z daleka" wiesz o co chodzi?? typowy facet boi sie obowiazku moze itd...
Loli...Wanilowy budyniek powiadasz?? 🙃 🙃 I Tu laski zielonkowaty itd.... 🙃 noo noo to sie pilnujcie 😁 bo wiecie...mi centralnie czop nie wypadl jak Iwwwie...wiec kto wie czy wam tez sie tak nie robi?? 🙃 🙃 JA TAM BYM SIE CIESZYLA 😁
Aska 🤪 🤪 bluza zarabista!!!! I te buty!!!! 🙃 😁 No po porodzie to bedzie czas zeby pomyslec nad swoja szafa 😁 hihih
Elus...ja Ci normalnie na gola dupe bede lac pasem!! wez juz zwolnij, przeciez sie wykonczysz a wiesz jeszcze ze z tymi nerkami to jest przerabane potem 😞 sok z czarnej pozeczki pij 😉

A Co z Iwwwa????????? wiecie cos??

• Mamusia
No a u mnie w skrocie...
Karol tak chcial isc na grila do znajomych a ja nie bo gdzie z takim maluszkiem itd. No ale wkoncu poszlismy, umowa byla ze przed 5 wychodzimy i najpozniej po 7 jestesmy w domu. i tak bylo... Tylko ze ogolnie drzwi od domu Ci znjomi mieli otwarte a wozek z malym na dworze stal 😮 I Karol co pochwile latal do wozka zeby zobaczyc czy spi itd.Dzieci kolo niego biegaly, Karol sobie wypil 2 piwka, maly sie obudzil przed 7 na mleko, potem latanie zagrzewanie itd I juz przyszedl czas zeby isc to Karol zalapal sie na kielbase... ehh chyba sie troche przekonal ze wychodzenie z takim malenstwem na taka"impreze" to nie jest dobry pomysl.

w nocy...kurde maly prawie co 1,5 h sie budzil 😞 bo go brzuszek boli nie moze sie wykupciac 😞 nie wiem czemu czy to mleko jest nie takie dla niego czy co... we wtorek do lekarza idziemy i zobaczymy. Oczywiscie karol spal jak zabity, dopiero jak ja go obudzilam to sie ruszyl 😮 w tej nocy to nie przytomna prawie bylam ehh 🤨 teraz spi z karolem w lozku nawet nie mam miejsca zeby sie polozyc tak sie rozwalili 😜

A ogolnie to po staremu... 😜 heh
A no ktoras pytala ile zgubilam kg...2dni temu sie wazylam i mam wage wyjsciowa tak jak przed ciaza 55kg a w pasie 91cm czyli o ok 7 wiecej ale w sumie nie widac 😉 sie jakos to rozlozylo 😉

No dzis 5 wrzesien a tu taaaakii zastuj ze nie wiem.. 😜
milej niedzielki 😉 zagladne wieczorkiem albo jutro jakos 😉

• Mamusia
No nie ma to jak do śniadanka poczytać o wyciekającym, cuchnącym, zielonym budyniu i goleniu pipki 😁 😁 😁 😁 😁 Aż mnie na krówki wzięło 😁
Chyba dzisiaj do mamy pojedziemy to może wieczorem uda mi się pokazać wam pokój. Chociaż jeszcze nie gotowy. Wkurzyłam się na mojego głupiego sąsiada z dołu 😠 Ma takiego pięknego psa tylko nie wiem po cholere mu? Bo jego albo ciągle nie ma w domu, albo imprezuje fest i wybywa z domu. A ta sunia biedna od rana słyszę jak wyje 😞 I to jest takie rozpaczliwe, smutne jak cholera wycie. Aż nóż w kieszeni się otwiera no 😠

• Mamusia
hej laski !co nowego?jak tam nasza iwwwa......niestety net znów mnie zawodzi i nie mam jak czegokolwiek nadrobić zwłaszcza,że to aż 50 stron........ 😮 😮 😮 😮
u mnie bez zmian wczoraj znowu jakieś bóle no i po jakimś czasie minęło....tak ,więc jedyny z tego plus to taki ,że u teściów nie musiałam symulować tylko faktycznie źle się czułam i mogłam bezkarnie szybko się zawinąć tym bardziej było mi to na rękę ,że masa ludzi się zwaliła...... 🤢 🤢 🤢 🤢
mój tata chyba przegra zakład -założył się z mamą ,że do dziś urodzę a tu cisza i mama stówkę zgarnie he he.......wolałabym ,żeby wygrał......boję się,że będę tyla po terminie ,ze mi wywoływać będą musieli....a wolałabym ,żeby mała sama się ruszyła ☺️
no ale co zrobić trzeba czekać... 🙃

hej 🙂
buuterfly po Twoim początku postu ryknęłam śmiechem 🙂 krówki powiadasz? 🙂 🙂

Anulka no widzisz jaki ten mój pacan jest...na pewno dużo w tym prawdy że się boi odpowiedzialności...jeden chop to przyzna, inny zachowa sie jak mój, a następny uda że wcale się nie boi...a ja wiem że mój na punkcie Ewy oszaleje totalnie, bo widziałam co się z nim działo jak się jego siostrzenica urodziła 🙂 także jestem dobrej myśli, tylko chciałam żeby wczoraj to dla mnie zrobił...

a Marcelek...chyba tak to jest że początkowo dzieciątko jest spokojne, a potem pokazuje fochy 🙂 uroki kochana! nas też to czeka...szkoda że nie możemy razem tego przechodzić 😞 ja stawiałam na to że conajmniej dwie w weekend się rozpakują, a tu się na ani jedną nie zapowiada...
może mnie jutro ruszy jak poskacze dzisiaj na piłce znowu 😜

Iwwwa na pewno da znać jak będzie po wszystkim...ach 🙂 może ona będzie następna? 🙂

Dzien dobry..
U mnie jakis koszmar..
z Sebastianem się ciągle kłócę, jak nie o jedno to o drugie i tak ciągle..
Aż szkoda gadać...
Jade zaraz po fotelik dla małej.. moze to mi poprawi humor 🤢
Ja tez myslalam ze któras w weekend sie rozpakuje a tu ciiisza. Ciekawe co z Iwwwa..

Eluśka:* ja wczoraj na mojego nawrzeszczałam i jest mi lepiej, ale ciągle kłócić to sobie nie wyobrażam... 😞 więc o co Wy tak ciągle? odpuście sobie, jeszcze góra dwa tygodnie!:*

Loli a budyń rano był? 😜