Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

kurde jak nie o kase to o to że on np. nie zjadl obiadu, że mi nie pomogl ze ja latam robie wszystko sama a on siedzi. Wkurza mnie strasznie.. Potrafimy sie o wszystko kłocić ostatnio.. 🤢
aa dobra. koniec marudzenia. Zbieram sie po ten fotelik 😘

o tak...o kasę to można 😠
ale w końcu dojdziecie do porozumienia, to dopiero początek Waszej wspólnej drogi i prowadzenia gospodarstwa domowego 🙂

daj znać Eluś jaki ten fotelik 😘

cześć dziewczynki 🙂 ja tez się melduję 🙂
miałam wczoraj się odezwać po KTG ale byłam tak padnięta, że położyłam się od razu po kąpanku przed Tv i padłam 😜 a spało mi się dziś BOSKO! 🤪 jak dawno nie, mmmmmmm.
Brzuszek stawia mi się co jakiś czas na dłuższą chwile, ale bez boleśnie wszystko na razie. A! i wczoraj na dyżurze był ordynator i powiedział ze teraz na KTG co 2 dni i 8 dnia mam już się zgłosić na oddział i ze mój gin do tego czasu powinien wystawić mi zwolnienie 😠 także i tak i tak muszę do niego iść.

• Mamusia
Powiem Wam ze przed porodem to tez przeciez z moim sie klocilam masakra.. a teraz jedynie co to kto ma wstac do malego.. i to ze on chce wychodzic itd. Ale stara sie, wczoraj gadalismy i ze kochamy sie itd i przytulal mnie itp ale ze oboje dla siebie jestesmy na 2 planie najwazniejszy jest Marcel..I zobaczycie ze u Was tez tak bedzie 😘

a Marcelek jest kochany i grzeczny, tylko sie wykupac nie moze to placze bo go brzusio boli... 😞 a wczoraj dal czadu bo w dzien caly czas spal..a dzis juz kochana nie bede i troche go pomecze 😜 ehhe

Kurcze wiecie jak ja bym chciala zeby ktoras juz urodzilaaa, jestem taka ciekawa jak tam Wasze malenstwa 😉))te mamusi co urodzily to wcale tu nie zagladaja ani nic nie??

Loli nie mam konkretnych, tzn jeden...skakanie na piłce 🙂
nawet do kościoła dzisiaj planuje nie iść, bo jak by mi tam wody odeszły to fajna siara 🙂
także od dzisiaj domatorka ze mnie...aczkolwiek nie czuje w ogóle że coś by miało się dziać!

o Twoje plany nie pytam, bo chyba tak jak u mnie nic-nierobienie? 🙂

moja mama ma jutro urodziny i może jak nie ja, to któraś się wstrzeli w jej datę 😁 a moja mamusia jest świetna także życzę Wam i sobie dzieciaka z tego dnia hehe

Anulka bo oprócz Ciebie to właściwie ostatnio Ania0303 zaglądała przed porodem i trochę Kasia25, pozostałe dziewczyny rzadko albo wcale.
także tylko Ciebie możemy pomęczyć co i jak 🙂

qrka i Loli...moje fenomeny 😞 niech no już coś ruszy!

Agaa ja właśnie tez siedzę w domku i wysiaduję 😜 i słuchaj może akurat się Ewcia wstrzeli babci na urodziny 😁
A ja bym chciała dziś, tak strasznie bym chciała dziś 😞 ale się nie zapowiada wcale, miałabym najlepszy na świecie prezent ☺️ achhhhhh

• Mamusia
Anulka kazda juz sie doczekac nie moze, i czeka i czeka u mnie to juz 3 dni po terminie no ciekawe,ciekawe ile jeszcze mi kaze ta Olenka czekac.
Agaa dokladnie u mnie 0 planow, jedynie to musze zrobic dzis 2 salatki, bo wczoraj jak bylismy z moim na zakupkach to sie nam zachcialo, a ze ja tak srednio za warzywna przepadam(lubia ja na swieta tzw.od czasu do czasu, albo u cioci na imieninach)hehe wiec ja sobie zrobie jakas z kapusta pekinska,kurczakime,papryka,pomidorkiem,kukurydza 🙂
A co do daty 6 wrzesnia to wiesz Agaa twoja mamcia,moj brat, cos w tym musi byc :>
A co do tych dziewczyn co urodzily to jedynie ty Anulko sie tutaj do nas kochana odzywasz i jeszcze znajdujesz dla nas czas 😘 wiec kochana jestes!!

• Mamusia
i jestem z wami też niemam planów a umnie taki piekny dzień sie zapowiada muza disco polo za oknem 😁 😁 😁.....jaki piekny świat,jaki piekny świat gdy sie ma 20 lat....kiedy to było ☺️moji sąsiedzi sie rozkrecają,a ja nawet niemam siły z łóżka sie wygrzebać.