Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

http://www.brzuszek.net/forum,wrzesnioweczka_buuterfly_urodzila_synka,17,456041.html,str=0

Eli wątek i sms przerażający....:
Z tego co do mnie wczoraj dotarło to franio dostała 10pkt, wazy prawie 3700g ma 56cm. nie wiem o ktorej przyszedl na swiat bo mnie calkowicie uspali 😞 ale maly to calkowita kopia krystiana. lekarze sie smiali wszysscy ze by sie nie wyparl. krystian chodzi i ryczy ze szczescia i mowi ze po tym jak widzial co przechodze ma do mnie jeszcze wiekszy szacunek.

masakra co? 😞
nasza Elcia!!!
foto za sekundkę

• Mamusia
Hej Agus jak fajnie ze laseczka jest juz po 😉 kurcze ciekawe czemu ja uspili calkowicie 🤔 🤔
Ale wazne ze ma juz ze soba Franusia i jest na bank szczesliwa 😉 super ciesze sie ogromnie 🙂
Lecimy jedna za druga 😉 a jeszcze troszke laseczke zostalo 😉

- MI tam w twojej tabelce mozesz dopisac PN 😉 , a cm , niestety nie mam malej 😞 nie mieza tutaj dzidziolków 😞

Lece sobie zrobic szybciutko jakies sniadanko, jak mala jeszcze spi 🙂

a oto i Franek 🙂

[URL=http://img547.imageshack.us/i/imagegg.jpg/][IMG]http://img547.imageshack.us/img547/4533/imagegg.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Loli już mam dopisane, teraz jak sie ogarne z tymi dwoma dziewczynkami to zaktualizuje, bo jeszcze nie mam Bogusi tu na brzuszku zaktualizowanej nawet 🙂

Loli co to znaczy pani prezes? 🙂 przestań no...wstawanie rano i uzupełniania tabelek, robienie wątków,wysyłanie smsów, otrzymywanie tych smsów w środku nocy i niespanie przez to....masakra, kocham to 😜 😁 😁

tabelka uzupełniona...

Loli zdjęcie Bartka z Olcią cudowne 🙂
wiesz ja mam coraz to więcej obaw co do porodu i tego wcześniejszego pobytu w szpitalu...wczoraj rozmawiałam z koleżanką i ona mówi że duże prawdopodobieństwo że jeśli nic się nie będzie dało zrobić to mnie wypuszczą i normalnie 22go idę na wywołanie do samego ewentualnego CC...a tak nie chce! nie wiem co planuje mój gin!
a co do dziewczyn, to albo u nas w PL tak jest, albo ja nie wiem....na razie takie porody że szok! jak ją mogli uspać??? do CC nie usypiają 😞 to co tam się działo...biedna kochana Elcia 😞
a Dosik? jeszcze w nocy chyba o 2 napisała mi smsa że nie ma już siły, że dostała czopek przeciwbólowy, bo tak ją boli a efektów brak 😞 no więc nie wiem..to będzie masakra!

ja akurat wstalam rowno z smskiem 🙂 cos dzis spac nie moglam poszlam spac o 2:00 a od 8:00 juz wylezecz w lozku nie moglam 😞 bede chodzic nieprzytomna dzisaj.Podbrzusze mnie boli i kregoslup 😞

właśnie dziewczyny, ja nawet nie chce o tym myśleć co Ela tam przeszła.
o Domi wiem tylko tyle że na końcu smsa napisała 'nareszcie po', więc może w końcu przyszło odpowiednie rozwarcie i odpowiednie skurcze...stawiam że miała PN....
ale buuterfly to jakaś masakra! 😞 😞

jak tak wziasc wszystkie porody do kupy to ja chce miec taki jak LOLI bo reszta jak na razie to miala nie najlepsze do wspominania 😞 cierpia te nasze kobitki 😞 ciekawe jakie nas czekaja porodu AGAA a strach pomyslec 🤢

Dokładnie, poród Loli to cudowne przeżycie a nie trauma!
nie wiem Asiu...mam nadzieje że chociaż szybkie! już nie licze na to że małobolesne, ale niech to chociaż idzie szybko....no nic, nie mamy na to wpływu....zostaje się postresować jeszcze! 😞
Asiu a Ciebie jak by co to kiedy biorą na wywołanie? ile dni po terminie? może już pytałam, wybacz ale zapomniałam....u mnie dzień po terminie biorą już! jakiś plusik...

• Mamusia
Zycze wam kochane takiego porodu jak ja, a ze Dosik jeszcze z takimi bolami pisala smska to szacunek dla niej, mi sie wydaje ze u mnie poszlo o dziwo szybko tylko pod wzgledem takim ze jak zajechalam to juz rozwarcie na 9 cm mialam i nie musialam dlugo czekac, a zawsze wody mogli by przebic.

oby Aguś w najmniejszym stopniu taki jak u Ciebie 🙂
to jest splot wielu czynników żeby poród wyglądał jak u Ciebie....i kompletnie nie mamy na to wpływu 😞 a szkoda...

Asiu no tak, cukrzyca. to się nie ma co zastanawiać, chyba jak po którejś kroplówce Ci się nie zacznie to od razu zdecydują się na CC, bo nie można czekać no nie?