Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

mam nadzieje ze cos ruszylo ale jestem naladowana energia a czuje taki luzik zero stresu 😁
Loli fajna liczba postow 4444 🤪
a loli mala ci sie ruszal miedzy skurczami? bo mi maly co jakis czas sie odzywa

cześć dziewczynki 🙂
jak się czujecie brzuszki ?
ja w końcu mam chwilę żeby poczytać posty, w nocy strasznie często jadła i miała nosek zatkany i musiałam wyczyścić - ona była tak dzielna a ja prawie płakałam - ale upolowałyśmy 1 kozę! 🤪 i już się jej lepiej ssało, i śpi teraz 🙂 uffff 😉

wiesz, ja do tego trochę inaczej podchodzę, bo u mnie odejście czopa oznacza odblokowanie tego co miałam tam zablokowane 🤪
ale u Ciebie on był przynajmniej ewidentny, więc też powód do radości 😁

po 43min przerwy wrocil skurcz 🙂
no fajnie agus ze cos sie ruszylo u ciebie przynajmniej nie bedziesz sie juz tym zamartwiac 🙂
wrazie czego zaciskaj nogi ja tez bede zebysmy razem rodzily bedzie nam razniej 😁 😁 😁

• Mamusia
Qrka 😘 ☺️ moja tez juz prawie spi 😉
Jak masz czas to opisuj nam swoj porod taka jestem ciekawa 😉

Aaa no i Agaa z Bobasem idzcie sobie razem na porodowke zawsze to razniej 😉 co nie Qrka 😜 😜
Ty juz wsumie lezalas po 😉 a ja mialam wtedy parte bo ty o ktorej to po 12 w nocy urodzilas ??

🤪 aaaaaaaaaa czytam i czytam takie fajne wieści z samego rana, BOBAS AGGA no mam nadzieje ze u was ruszyło - z tego co piszecie to jak najbardziej. 🤪 🤪 🤪
U mnie czop odszedł dopiero po przebiciu wód płodowych ale też go widziałam bo poleciałem zaraz do wc i taka kupka galaretki przeźroczystej z odrobina krwi

Asiu ani mi się śni zaciskać nogi 😁 teraz? jak coś się ruszyło 🙂 🙂
właśnie tez miałam o to zapytać, ale moja się poruszyła dość intensywnie, a wczoraj wieczorem pierwszy raz chciała mi wyjść przez pępek!

ból miesiączkowy i bolą mnie lędzwia!! hurra 😁

pewnie że raźniej 😜
a właśnie nie pisałam Wam, jak wpadlismy z Dawidem na porodówkę i już nas zapisali idziemy na korytarz a tam moja koleżanka (pisłąm Wam że ona termin na 15 ja na 4 wrzesień) i tez już "chodzą" leżałyśmy na 1 sali porodowej z mężami oddzielone tylko zasłonką, nasza niunia urodziła się półgodziny wcześniej niż Iwonki - mamy nawet zdjęcie jak leżymy obie (wiadomo już zasłonięte po wszystkim 😉 😜

Loli zdecydowanie pobije 🙂 100% 🙂
ja też latam jak głupia po całym domu, donosze rzeczy które muszę zabrać, jeszcze chce dzisiaj wyprać i wyprasować! masakra 🙂 nawet jak już pójdę jutro to z lepszym nastawieniem 😁
mój się ucieszył strasznie i już powiedział że Ewa śpi z nami w łóżku pierwsża noc.... 🙂

qrka ooo jaki zbieg okoliczności z Twoją koleżanką!! 🙂 🙂 ten 7września był wyjątkowy 😁
czekamy na opis porodu 🙂

aha, wczoraj pisałam trochę z Dosikiem,bo się pytała co u nas...więc ona miała 10 godzinny, naturalny poród, mały jest, albo był pod obserwacją, bo podobno trochę się namęczył przez ten poród, ale wynikało z tego że czuje się dobrze i jest szczęśliwa 🙂

a teraz napisała do mnie Elcia nasza, jak się czujemy. ja ją zapytałam o to samo, więc potem Wam napiszę co u niej.

• Mamusia
hej dziewczyny, nie mam czasu jak cholera ale musialam zobaczyc co tu slychac. bobas i aga- suuper 😁 😁
no a u mnie tez cos dziwnego, wczoraj pisalam wam ze cos nie tak sie czuje, no i wieczorem mala tak sie ruszala intensywnie, zaczely mnie plecy dolem bolec i normalnie usnelam jakby mi ktos jakas narkoze dal, tak mnie oslabilo, w nocy troche brzuch bolal, no a dzis rano wstaje do kibelka a tam na papierze cos różowe, ale to nie sluz wiec sie przestraszylam zadzwonilam do gina ale mowi ze to sie moze szyjka rozwierac i stad ta wydzielina i ze normalne, ale jakbym nie czula ruchow to na ktg mam jechac, no i teraz nie wiem co robic niby jakies male ruchy czuje, moj o 12 jedzie do pracy a ja teraz musze pozalatwiac papierkowe sprawy zrobic obiad bo tesciowa chora, no i zobaczymy, najwyzej wieczorem pojade na to ktg