Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hey dziewczyny ! 😉
ja tak szybko bo mammalutko czasu a zaraz mamy gości 😉
nocka paskudna 😞 mały zasnoł po 1 i budził się co 2 h z takim rykiem yhh 😞
Wróćiłam z zajęć musiałam zrobić zakupy oagrnać dom i teraz chwile na odspniecie ale mały juz sie rozbudza wiec zaraz trzeba bedzie brać sie za niego 😉
zajrze do was może jeszcze póżniej 😘

• Mamusia
wrocilam 😁 wkoncu 🙂 eheh
Noo dobrzer ciemieniucha mu lekka wychodzi 🤢 ale staram sie zapobiegac i co dziern mocno mu natluszczam i wyczesuje 😉A u Ciebie jak tam??

AGAAAA.. JA SIE NIGDZIE NIE WYBIERAM OD WAS!!!!! 😁 😁 😁 😁 wy jestescie moje zonki a nie kto inny 😁:**

haha moj wlasnie oglada swoja reke:p odkryl ze ja ma.. ale to smiesznie wyglada:p bije sie nia po glowie haha macha nia i zezuje na nia i gada do niej.. ahhaha co za cieloczek 😜

• Mamusia
wrocilam. jestem styrana jak kon po westernie po tym zjeżdzie. co dzien spalam po 3 godziny i tylko jeżdze tam i z powrotem. przy okazji rozwalilam szybe w aucie szwagierki ledwo wyjechalam z domu, wiedzialam ze cos sie stanie jak auto pozycze. nie z moijej winy bo wada szyby, rozwarstwila sie jak dmuchlam na nia cieplym powietrzem zeby odmarzla rano, no ale ja akurat tam musialam siedziec wiec trzeba odkupic, i znow 3 stowy w plecy! poza tym bylam z mala u doktorki takiej fajnej, prywatnie (po znajomosci 50zl w plecy) i dowiedzialam sie duzo ciekawych rzeczy. m.in polecila mi zeby nie szczepic dziecka na nic dodatkowego i siebie na grype tez nie, bo nie dziala ,a dziecko takie malutkie to ledwo znosi te szczepionki co ma obowiazkowe a nie walic w niego tyle tego na raz

Wiecie ciomm ☺️ dziś pierwszy raz no Mati mnie tam pokilał po myszuli ☺️
kurdeee ale mi fajnie było 🤪 🤪
Kurde kto widział na forum takie głupoty wypisywać 😁
ale ja musiałam sie wam pochwalić 😁
jejciu ale mnie wzieła ochote na sioperzenie !! 🤪

Kumpela też mówiła ze po jakichś tabletkach anty była nonn stop głodna 😁
Niom wkoncu od kilku dniu zaczoł być czuły i rozmawiamy ze sobą normalnie 🙂
ja ide w przyszłym tygodniu do myszokopa więc też poprosze o jakieś anty tylko teraz ile ja na ten okres poczekam 😜

• Mamusia
a co musze powiedziec... wczoraj bylam u kumpeli co jest w 33 tyg ciazy... na grudzien ma... 🤔
i ona zadawolona ze ladnie wyglada, ze tylko w brzuch jej idzie... 🤔
a szczerze... wygladala okropnie ☺️biodra szerokie dostala, buzia opuchnieta jakas taka nie jej, cycki tez wielkie... ehh i potem spytalam karola czy tez tak zle wygladalam.... to on ze no jak w ciazy nie az tak ale no nie za normalnie ze tylko w brzuch szlo ☺️ ☺️

czyt. nie zdawalam sobie sprsawy co dzien sie widzac xze tak ciaza robi z kobiety ufoluda ☺️