Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

nie nie AGuś wiem o co CI chodzi ale to nie to.
Ja miałam kiedys tak, że byłam przeziebiona i ta infekcja dostała sie do oka ale nie do tego. Wyglądałam jak mutant!! Aktastrofa, na jedno oko nie widziałam bo miałam tak spuchniete że nawet go nie otworzyłam, no a pozniej mi sie zaczela krew lać z oka O.o
ALe oczywiscie zaden okulista badac nie chcial bo sie tłumaczyli że sprzęt by musieli czyścic żeby innych nie zarazic no i dupa.

chodzi Ci o jęczmień Loli...ale to u małej nie ma szans zęby to było to. za wcześnie...chyba 🤢
chyba że Ci chodzi o Eluśkę 🙂 całkiem prawodpodobne...bo ja też miałam po porodzie jęczmień! ale nie mam starego złota...to wkrapiałam tam krople od małej do oczka na ten kanalik i mi przeszło.
mojej też łzawi od paru dni, te z zepsutym kanalikiem...

Aga nikt!!
vision express i inne dupki nic.
bo przeziębienie przeszło mi do oka, no śmieszne.
ALe wkońcu je wyleczyłam, ale teraz nie chciałabym tak wyglądać 😞

• Mamusia
A czemu pobyt w kuchni ma jej szkodzić?Kanalik to to zgrubienie w kąciku oka pod skórą tuż przy nosie.Taka gulka...Wymacaj najpierw u siebie.
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/29/Tear_system_pl.svg/300px-Tear_system_pl.svg.png&imgrefurl=http://pl.wikipedia.org/wiki/Kanalik_%25C5%2582zowy&h=176&w=300&sz=32&tbnid=rU95cM9HgCOaWM:&tbnh=68&tbnw=116&prev=/images%3Fq%3Dkanalik%2B%25C5%2582zowy&zoom=1&q=kanalik+%C5%82zowy&usg=__QI4ZRfmZyAmBv4Q2U2x84y8oiJw=&sa=X&ei=bjD2TIjxD86ZOuHpqIsI&ved=0CCIQ9QEwAQ

• Mamusia
A Wy znowu o jedzeniu 😜 ehhehe
GLODOMYRY!!! 😁 potem ze dzieci takie glodne wiecznie 😜 hehe
Ja na obiad to co wczoraj bo sama to wiecie 😜 sos spagetti zawijany w nalesniki i zapiekany serem 🙂

Asiu Ty pytalas czy Marcys dostaje inne jedzenie.. No daje mu juz 1 male jabluszko starte 😉o stalej porze jako deserek; i potem ciepla herbatka 😉 Dzis sprobuje mu dac kompotu z Jablek 😉
A wczesniej dawalam mu z bobovity jabuszko z marchewka albo sama merchewke , raz dostal jablko z brzoskwinia i chyba banan... oblizywal sie jak szalony 😉
Ale np zaczynalam dawac mu to co jesm na nakretnce, i stopniowo coraz wiecej.
Tyle ze np sloiczki moga byc otwarte 2dni tylko... wiec reszta byla moja 😁 😁 😁 ehhe

No A Loli yy no on probuje sie przewracac ale z brzuszka na bok.. tak z lezania to nie... Albo z siadu:d ehhe to mu najlepiej sie udaje..z siadu na bok i chyc na brzucha 😉

ehh a jak pizdziiiii 😞 😞 masakra 😞 A nie wiecie moze czy jest jakies swieto albo cos?? bo tyle ludzi w tych sklepach ze wiecej sie w kolejce nastalam niz droga do domu... 😜

A okres.. hmm.. masakra leci za 1 razem 😞 mi przeciez katastrofa i mam te tabletki ze jak bedzie znowu leciec tak mocno zeby sie nie wykrwawic, szczerze to po porodzie tak ze mnie nie lecialo jak w okres 😞 i nosilam te podpaski takie bella po porodzie czy jak tam no te duze grube i nie dawaly rady 😞