Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

mam Elu, ale takie kurcze za 4zł...i jest jej za duże, ale na wieczór ubiorę bo idziemy do szwagierki gdzie ma być PRAWDZIWY mikołaj 🤪
napisz potem co po doktórze :>

Loli to szukaj i ubieraj, pstrykaj i pokazuj 😁

też kocham jej oczy 🙂 ona się w ogóle strasznie zmienia...taki wyraźny zarys brwi jej się robi, urosły rzęski! a kolor oczu będzie miała po teściu, on ma niesamowicie błękitne 🙂
szare też są piękne 🙂
zrsztą...jeszcze chyba bardzo im sięm ogą zmienić kolory oczek no nie?

Agaa napisał(a):
Eluska_09 napisał(a):
hahha
my sie z Dosikiem stykamy w niedziele 😁
Loli, Aguś wpadacie ?? 😁

poważnie??? kurna bo mi klina wbijecie 😁 w krk??

Poważnie Agus " 😁

• Mamusia
Ela wiem widzialam ale dla nas byl ten stroj troche za drogi a zajebist 😉 czekam na sesje Frania w nim 🙂 bo marcel na cos innego reniferowego ale to zaraz 😜

No a co do wczorajszego dnia to ... kurwa siedze i znowu rycze 😞
NIENAWIDZE MOJEJ TESCIOWEJ I SZWAGRA!! POJEBUSY!! 😠 😠
Najpierw caly weekend oczywiscie Karol musial grac, co go poprosilam to nie bo on musi w piecy palic i wszytsko ja robilam a on siedzial przed piecem albo przed kompem torche malym sie zajol 😠

w sobote.. wszytsko robil kurwa od tylu... od dupy strony. I rano ze mam ubrac malego i on pojedzie do mamy... a ja co na sniadanko i obiadek a ja znowu glodna bede czekac?? to zaczol swigac wszytskim ..ze ja tez mam isc to cos tam a on gotowy marcel gotowy a ja w pidzamie ...huj z rykiem poszlam sie ubrac a on w tym czasie wyjechal z malym juz. wszytsko pozostawial powlaczane balagan w huj nic nie zabral ... 😠 u mamy tez zaczol wymyslac jakies pierdy.. i jak ja chce na obiad zrobic rybe.. to nie bo on nie lubi a do mnie z pretensjami ze nie chcialam zostac u mamy na obiedzie bo miala rybe a on lubi.. bo ze ja juz obiad wielce mam gotowy. I pizgali z tego co ugotowalam 😮
Do konca dnia z nim nie gadalam.. chodzil przymilam sie a ja w d...
Przyjechala moja mama to takie niestworzone historie jej gadal ze myslalam ze jebne... 🤢 naszczescie mama po mojej str stanela ... bo Kariola nie lubi to mu nie uwierzyla 😜

W niedziele... od rana.. pojechal do tesco autem 🤢 ponad godzine go nie bylo a tylko bulki mial kupic... huj. zrobilam sniadanie.. i mowie zeby sie malym zajol bo ja chce sie kapac i glowe umyc itd. A on nie bo musi palic w piecu 😮 a oczywiscie zrobil to co w piatek... 😠 to ja sie wzielam za obiad robienie.. to pizda znowu zaczol swigac wrzeszczec 😠 ze himeryczka ze pojebana.. ze cos... potem dzwonil oczywiscie do mamusi swojej podydac 😠 i ona ze mamy przyjsc... a marcel kaszel ma i nie chcialam z nim wychodzic na to zimno. A i tak cos na mikolaja chcialam kupic mu i syrop. To bym sama podskoczyla to nie. I mowi do matki ze niech oni przyjda.. to nie bo cos tam cos tam... i mowie ze kurwa wiecznie ja tam musze z nim chodzic bo im ciezko dupe ruszyc ze ostatni raz tam poslzam... ze wyjebane mam na nich! to on ze oni malego nie widzieli 2 dni.... 😠 😠 a ja ze kurwa moi go nie widza calymi tygodniami ze caly miesiac jak byly chorzy to go nie widzieli a ja musze do twoich lazic co dzien... 😠 to ze kurwa ciagle do leszna musimy jezdzic ze sama sobie jedz a nie ze ja musze tez... 😠 -ciekawe jak mam sie tamdostac 40km z wozkiem 😠 😠
huj.. ubralam go a ten ze jedzie po paliwo i zaraz przyjedzie... a ja ze kurwa mam w dresie jechac??? ze chce sie ubrac i umalowac a ten na huj dobrze wygladassz 😠 😠 😠
a ja ze to nigdzie nie jade.. zaczol znowu mordce drzec czaskac wszytskim... ubralam sie i chcialam po syrop isc z malym sama. To znowu zaczol morde drzec ze musze sie wiecznie stroic ze cos tam... a ja ze kurwa chce wygladac chociaz 1 dzien normalnie a nie wiecznie w pieluchach i w dresie jak menel 😠 😠 😞 to on ze pojebana ze cos tam ze znowu himery wale... a ja ze kurwa przepraszam ze hcce ladnie wygladac zebys nie musial na inne laski patrzec. zaczelam swigac pieluchami butami rozebralam siebie i malego i wylam. a ten poszeld zaraz dzwoni ze przyjedzie i go przypilnuje zebym sie uszykowala.
no i pojechalismy....do tesciow...I sie zaczela jazda 😠 😠 😠 😠 😠 😠
AGUS>... ile razy wspomnialam ze moja mama kupuje tego gadajacego misia na gwiazdke???
jewj chyba za kazdym razem co sie widzialysmy.. i ze juz jest w szafie ze marcel ogladal filmik z tym misiem i tak mu sie [podobal..
a wiecie co odjebali.... KUPILI TEGO MISIA NA MIKOLAJA... tyllko innego.... 😠 😠 😠 😠 😞 😞 😞 jak go zobaczylam mysllaam ze wybuchne 😞 😞 😠 😠 i do marcela zobacz jakiego masz misia pieknego .. 😠 a ja ze 2 mowilam ze moja mamam kupila mu go na gwiazdke.. a ona mic... ttylko glupio na mnie spojrzala... 😠 😠 nawet nie wiecie jak mi bylo przykro... 😞
Co ja mam teraz mamie powiedziec?? tyle mysli mialam w glowie... mialam ochote im wygarnac 😞
Napisalam do siostry .. i tez ze nie fer ze specjalnie to zrobili bo maja wiecej kasy to pokazuja co to nie oni... 😞 i ze mama bedzie przykro i bedzie zla... 😞
I ostatecznie wymyslilam ze powiem jej ze marcel wygral w jakims konkursie... bo co ja mam jej powiedziec??? 😞 😞 🤨

A wiecie co jest najlepsze ze tesciowa jeszcze kupila mu jakas poduszke kaczke- a moja mama kupila mu miesiac temu niebieska z zyrafa... i w zartach -ale ze zloscia- powiedzialam ze marcel ciekawe gdzie my te klunkry poukladamy bo nie mamy miejsca na to.. ze albo mu do piwnicy albo one...
To zadzwonila dzis do karola z fochem i ze oni nic na gwiazdke nie kupia , bo chamsko im powiedzialam... a karol ze ani mama kupila juz takiego misia a wy zescie sie wjebali.. to ze jak kupila toc zemu mi nie dala 😮 ...
kurwa normalnie siedze i rycze... 😞 😞 😞 bo karol nic nie umie im powiedziec... nic....

Najchetniej spakowalabym malego i siebie i do rodzicow pojechala ... bo kurea nie dosc ze tu sama wiecznie to takie cyrki odpierdalaja... i karol i wszyscy.. wymiekam.. naprawde...
😞

przepraszam ze smece.