Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ta imprezka jest w skalmierzycach wiec maly zostaje z dziadkami 🙂sami zaproponowali
a ciesze sie bo poszaleje 🙂 tylko nie mam w co sie ubrac 😞 bo mija wielka pupa w nic sie nie miesci 😞

Pokrzyczałam wywrzeszczałam co o nim mysle wyrzuciłam mu ze jest zdrajca itp
on sie popłakał powiedział jak moge po tylu latach znajomosci zarzucic mu cos takiego, jak moge mu nie ufać pokazywał mi dokładnie to czerwone i tłumaczył ze nigdzie nie był
ze ona mu tak napisała ale on odmówił 😞
ja i tak nie wierze 😞
i wyszedł 😞

• Mamusia
Dosik napisał(a):
Pokrzyczałam wywrzeszczałam co o nim mysle wyrzuciłam mu ze jest zdrajca itp
on sie popłakał powiedział jak moge po tylu latach znajomosci zarzucic mu cos takiego, jak moge mu nie ufać pokazywał mi dokładnie to czerwone i tłumaczył ze nigdzie nie był
ze ona mu tak napisała ale on odmówił 😞
ja i tak nie wierze 😞
i wyszedł 😞

Domi kochanie... niech idzie.. jesli nie wroci np do yy 5 to napisz ze moze wrocicc bo sie pakujesz i idziesz do mamy.. ciekawe co zrobi.

możecie mnie zlinczować, ale ja bronie Matiego, nie wierze że by coś takiego zrobił.
😞
po co chował telefon? a po cholere w ogole go sprawdzasz? to jego sprawy, jak mu nie ufasz to jest cos nie hallo.
faceci to fiuty, ale baby lubią sobie i doskonale potrafia wmówić sytuacje które idalnie pasuja do okoliczności - wiem, bo sama to przerobiłam z Michałem 😞

• Mamusia
Dosik napisał(a):
nie wiem nie wiem co mam o tym myśleć ;((

Powiem Ci tak.. Ja w sytuacjach keidy juz naprawde mam dsc keidy sie pakuje dre sie na niego lejemy sie itd...
mysle o malym.. jakie on bedzie mial zycie jesli sie rozejdziemy... lepiej nieraz zyc razem pod jedym dachem ale sie mijac i udawac przed nimm chociaz ze jest ok. zacisnac zeby poryczec w kacie myslec co chcesz, i robic cos dla siebie nie wiecznie dla niego.. niz patrzec jak dziecko potem w przyszlosci bedzie rozrywane i bedzie latalo od ojca do matki i w kulko.
trzeba jakos to wytrzymac. To jest wasza pierwsza klotnia o cos takiego to tym bardziej.. wywal go do 2 pokoju olej.. ale nie rob cos co potem odbije sie na malym..

kurwa znopwu dzownil TT 😮