Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

od Madzi miałam wcześniej, bo przeca jej lewatywę wysyłałam 🤪 🤪

uspokoje tylko małą i zaraz Wam wysyłam 🙂

Ech...no robi ta moja płaczka miny 😁 ale Marcuś nie gorszee 😁

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
bobas napisał(a):
AGA tabeleczka super dzieki za wysłanie ale jest bład bo ja mam na imie ASIA nie ANIA 😁 😁 😁 😘

aaa To juz kazda sama sie domysli ze taki maly bladek 😜
Na pocieszenie Ci powiem ze ja mam Ania a bardzo duzo osob mowi do mnie Asia... 😜
kurde maly mi cos nie spokojnie spi nie wiem co jest i czuwam 😮 niby troche sobie pocyckal butelke ale nie wiem o co mu ...chyba znowu przez sen wywija;/

Ania8888 napisał(a):
bobas napisał(a):
AGA tabeleczka super dzieki za wysłanie ale jest bład bo ja mam na imie ASIA nie ANIA 😁 😁 😁 😘

aaa To juz kazda sama sie domysli ze taki maly bladek 😜
Na pocieszenie Ci powiem ze ja mam Ania a bardzo duzo osob mowi do mnie Asia... 😜
kurde maly mi cos nie spokojnie spi nie wiem co jest i czuwam 😮 niby troche sobie pocyckal butelke ale nie wiem o co mu ...chyba znowu przez sen wywija;/

pewnie ze kazdy sie domysli ale mi sie smiac chciało jak to zobaczylam Ania piekne imie 🙂

ehh
Dosik
nie wiem juz co powiedziec
miejmy nadzieje ze bedzie dobrze
noo ja padam na ryj
mala zjadłą cala butle wziełam ja do pionu beka a tu chlust wszystko zwróciła na mnie i co?
i dziecko nie oddycha 😞
znowu..
no to raz dwa.. zrobiłam
załapała oddecha le tak sie bidula wsytraszyla ze godzine ja niuniałam zeby sie uspokoiła troszeczke 😞
biedy dzidziulek moj ehh strasznie była wystraszona naprawde.

• Mamusia
Hej no ja już nie śpię...Nad ranem mały budzi się coraz częściej. Co niecałe dwie godziny. Już mam serdecznie dość cycka. A ten nan zwykły chyba mu szkodzi bo wcoraj co chwilę po nim odbijało mu się tak jak by śliną, zabarwioną mlekiem...A w nocy tylko dwa razy się przebudził no i teraz.

Dwa błędy w tabelce poprawione 🙂 wybaczcie dziewczyny ☺️
Nikolka to oczywiście mój standard błąd...ciągnie się od momentu zmiany Wiktorii na Nikole 🙂
a ta Ania? to nie wiem skąd mi to 😜 kopiowałam...byście musiały widzieć ile wersji tej tabelki powstało 🤪
jak się znajda kolejne błędy to wyśle aktualizacje 😁

Elu a Ty dostałaś? hmm a ta ślinka z mlekiem...to moja tez tak miała po nanie na początku!! po bebilonie zresztą też...ale odbijanie, a ślinotok straszny.

moja chyba będzie chora, bo strasznie dziwnie się zachowuje...jest smutna, nic nie gada, kicha, psika, chrypie przez nosek i pokaszluje...uchhh 😠

• Mamusia
To moze inne mleczko bedzie mu pasilo 😉albo musi sie poprostu przyzwyczaic 🙂
Elus moge liczyc na fotki reniferka Twojego?? 😉

Domi jak sytuacja??

ehh.. moj jakos nerwowo ...a przy piciu tak mi sire prwzyl.. nie wiem co mu 😮 pic niew chce.. 🤢
ehh.. a ogolnie od rana znowu sie wkurzam bo korki mi wyszczeliwuja... dzwoni do karola a ten jakies cuda kjaze robic jak bym elektrykiem byla 😠 a tej wlascicielce wygarne kurwa... 😠

• Mamusia
Tv.. i lodowka i pralka.. prosilam zeby ten kontakt zrobil to nie...
A pomoc.. on wie ze sie boje rycia przy pradach a ze jest elektryk to kaze mi ryc w tym... niewiadomo po co.a ja nie bede.on jest od tego a nie ja.

zreszta po wczorajszej rozmowie mam dosc tego czlowieka. ale nie bede smacic i sie wkurwiac... 😉 dzis ma byc mily dzien 😉)

Reniferkowaty 😜