Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

o mniam! karp! już się nie mogę doczekać 🤪
a moja matka wczoraj do mnie dzwoni i mói że kupiła ( chyba ) pstrąga, że karpia w tym roku na wigilii nie będzie! a ja że coooo???????? musi być! jak to? 🙂 i będzie 😜

Eluuuu tabelka ok????
Aniu okk?

Aniu ja też na elektryce słabo się znam....ale jak wybija korki to gdzieś jest przepięcie, czy przeciążenie ( zwał jak zwał 🙂 ) - ameryki nie odkryłam tym stwierdzeniem 🙂
hmmm jeśłi wiesz że to gniazdko to zmuś tego swojego łosia żeby je zrobił!
ja mojego też bardzo długo prosze o takie które się iskrzy!! i robi je już 2,5 roku 🙂 aż go w końcu pokopie i zrobi...

• Mamusia
aajj no wlasnie rybkikupujcie szybko bo stawy za zamarzniete i beda bardzo drogie ryby podobno ☺️ wuja juz nakupowal wszystkich co trzeba 😜 i sie mroza w zamrazalce 😜

mmm.. ale ja tam i tak czekam najbardziej na mikielki mojej babci.... 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 zabilabym za nie 😎

A waszym dziubom bedziecie dawac jakas rybke? tzn no zmielona na parze? albo do polizania chociaz?

• Mamusia
cos jak kutia 😉
makaron domowej roboty z makiem i bakaliami 🙃 🙃 🙃 🙃

Eluus jaki slodki mikolajek 🙃 🙃 buziole dla Franka 😘
no z pradem nie ma zartow ☺️ a u nas jest stara instalacja i jak karol wylaczy korki to i tak mamy prad w kontaktach ale slaby. i wlascicielka byla poinformowana to glupka udala i ze przysle elektryka , ze zalozy nowe bezpieczniki... no i juz czekamy ktorys miesiac.
A teraz szwagra kumpel po ktorym bralismy mieszkanie byl laskaw poinformowac ze w gniazdku w duzym pokoju sa jakies druty metalowe przez cala scianme;/ a wlascicielka idiotow z nas zrobila bo doskonale o tym wie i udaje ze naprawi ale jej nie wytchodzi. i moj tyata gadal z sasiadem elektrykiem i ze np. my mamy metalowe ramy od drzwi;/ i progi w kokojach... to gdy bym stala na tym w razie wywalenia korkow czy spiecia to po mnie.. to samo gdy bym akurat w tym momencie wlaczala cos i stala na mokrych plytkach....
dlatego moj strach grxzebania w tym jest jeszcze wiekszy.

• Mamusia
No i masz rację. Nie dotykaj tego. Bo nawet taka głupia sytuacja niech Cię trzepnie i co z Marcelem? No to teraz jest śmieszny, ale jak by Ci się coś stało to przecież kto by to wiedział??? A co do tej instalacji to na moje oko i minimalną wiedzą...Zmiana bezpieczników nie wystarczy. Tylko wymiana instalacji 😮

• Mamusia
Aniu a co jeszcze tam się dodaje? Miód...Proszę o przepis 😉 My z racji, że kasy brak to nie robimy prezentów. Tylko mojej Julce coś kupię i może Krystianowi. A on doznał wczoraj olśnienia jak jechaliśmy po ubranko do chrztu. Że przecież ja mam tą formę do aniołków. I czy do niej nie można wlać czekolady i zrobić aniołkowych czekoladek 🤪 A ja już sobie wyobraziłam dwa ładne pudełeczka wyłożone ładnym pergaminem i zawiązane kokardą. I prezent dla rodziców mamy 😜

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
Aniu a co jeszcze tam się dodaje? Miód...Proszę o przepis 😉 My z racji, że kasy brak to nie robimy prezentów. Tylko mojej Julce coś kupię i może Krystianowi. A on doznał wczoraj olśnienia jak jechaliśmy po ubranko do chrztu. Że przecież ja mam tą formę do aniołków. I czy do niej nie można wlać czekolady i zrobić aniołkowych czekoladek 🤪 A ja już sobie wyobraziłam dwa ładne pudełeczka wyłożone ładnym pergaminem i zawiązane kokardą. I prezent dla rodziców mamy 😜

Cudny pomysl, a powiedz mi z kad wzielas te formy na Aniolki ?