Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
bobas napisał(a):
Ze względu na tak duże zainteresowanie, niestety wyczerpała się możliwość dalszego zamawiania dziennego zapasu Pampers Premium Care 😞 😞

to dlatego nie dostalam widocznie pozniej od was sie po to zglosilam... 🤨
Kasiu, nie ale husteczki te sa wypas 🤪

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ela no wcale nie taka licha.. zreszya wiesz zalezy jaka firma 😉 moj kumpel pracowal jako przedstawiciel i jezdzil po piekarniach ... mial bite 1500 plus prowizja od sprzedazy.. im wiecej piekarni obskoczyl i zamawialo produkt tym wiecej dostawal ale firma zaczela kombinowac i sie zwolnil.
Aaa no i musi wiedziec ze auto ma wmontowany gprs... i beda wiedziec gdzie jest 😮 bo koles wlasnie od mojego znajomego pojechal sobie nad moze i oni do niegozadzwonili gdzie jest itp pod pic bu juz widzieli gdzie jest a on ze dojezdza do domu a ci go zjebali 😮 heheh

oby mu sie udalo 😉 sie nie napracuje za bardzo 🙂

My używamy pieluszek pampers 🙂 i jest zadowolona ale są w hOj drogie 😮
a co do przesyłki z pampersa to ja tez sie tam logowałam i juz dawno dostałam 5 pampersów premium care na próbe 🙂
Chrzest w pełni załątwiony 🙂

• Mamusia
ja tez mialam pampersy i bylo oki.. dlugo tez wyczymaly 😉
ale jakos tak sie hagisow trzymamy i mysle ze sa oki.. maly raczej nie rpzesikuje chyba ze spi dlugo na boku czy cos to mu tam troche sie pomocza bodki ale tak to nie 😉 a w nocy wy dzieci przewijacie?? ja niee.. dopiero rano 🤔

• Mamusia
Ja nie przewijałam w nocy, tylko rano i wieczorem ale dość mocno mi sie odparzył i teraz póki skórka wrażliwa to muszę się pilnować i dlatego używam pampersiaków. A w dzień używam tańszych bo on kupki robi często i często je zmieniam, pozatym mój syn nie lubi s...ć w brudną pieluchę i zazwyczaj robi to zaraz po przewinięciu 😠

Rudi napisał(a):
Ja nie przewijałam w nocy, tylko rano i wieczorem ale dość mocno mi sie odparzył i teraz póki skórka wrażliwa to muszę się pilnować i dlatego używam pampersiaków. A w dzień używam tańszych bo on kupki robi często i często je zmieniam, pozatym mój syn nie lubi s...ć w brudną pieluchę i zazwyczaj robi to zaraz po przewinięciu 😠

Chodzbym czytała o moi Kacprze 😁 On to samo przwine mu mokrego pampersa a on pufff się zesra 😁

• Mamusia
Rudi napisał(a):

aa no patrz jaki wyrachowany 😜 hehehe...

domi szczypankoo 😜