Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

chyba faktycznie za duzo za dnia pospał ale w ogóle taki nie tages po tym szczepieniu
Wiecie co 3 dzien z rzędu budze się z taki bólem w dole brzucha i mi nie dobrze 🤢

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Czesc dziewczyny jak tam troszke cos nadrobilam 🙂Super macie dzieciaczki rosna szybko az za szybko.Co do pampersow to ja mam babydream i jestem zadowolona z nich a w nocy nie musze przewijac tylko rano i przez dzien wiec sie wysypiamy 🙂Trzeba mi w piatek ciasta piec tylko nie wiem jakie a za tydzien na szczepienie ,A wiecie co mojemu chyba zabki ida bo ma miekkie dziasla i takie biale w tym miejscu i strasznie sie slini i jezdzi rekami tam i dotego zaciska szczeki jak daje mu cyca wrrr a to boli 😠A i musze sie pochwalic od trzech dni maly zaczal sie chichrac jak to slodko wyglada.Wczoraj dalam wymowienie umowy najmu i bierze mnie coraz wiecej przerazenie z ta przeprowadzka 😞
  • Loli jak tam pobyt w PL??

witojcie 🙂
    znowu sie rozpisałyscie troche poczytałam i mam pytanko:
    czy wy wszystkie juz zageszczacie mleko 😮? bo ja postanowiłam ze do 4 miesiaca tylko mleko bo szybko przybiera na wadze a co dopiero jak bym zageszczał a wy co o tym sadzicie?