Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio stwierdziła ze nie podoba mi sie zapach tych chusteczek nawilżających z pampersa sensitive 😜
i kupuje znów mu z nivei moim zdaniem są najlepsze i najładniej pachną 😁

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a do tego domi uczy Kacpra ajka... to zaraz z ajka bedzie bum po glacy i bedzie lal wszytskich 😜 ehhe to sie zgrala 😜 hehe
A mala Olcia gadula to bedzie gadac i gadac o gadac az ktos nie odpusci i nie postawi na jej 😜

mowie Ci banda granda 😜
az strach poyslec co reszta dzieci beda robic 😜 hehe

aaa ni tez zaczely smierdziec 😜 te z pley barszo ladnie pachna 🙂

• Mamusia
Domi Kacper wstał? Mój znowu śpi 😞 Dałam mu syropku żeby się nie męczył i zasnął, a ja w tym czasie przez park do Netto poszłam po mleczko dla niego. Laski jak wam maluchy nie wypiją mleka to wylewacie czy można je do lodówki i odgrzać?
Z tymi zaręczynami to ja nie wiem czy to coś będzie. Tak tylko gadał mi, ale on gada od dwóch lat i nic 😜
A ta praca to lipa jakaś fotomontaż 😮 Coś na mój nos na kształt piramidy 😮 Czyli lepiej z daleka.

• Mamusia
Nie nie wylewam do lodowki chowam... chociaz od dluzszego czasu jakos udaje mi sie ttrafic ile wypija... 😉
Ale noa noc do lodowki 😉
No a panadol moze mu daj... niech spi taka reakcja na szeczpienie.. lepiej tak niz ma plakac i inne..

z ta praca to no jesli taki fotomontarz to dobrze ze nie wyszlo bp byscie sie jeszcze problemow nabawili.

Elus powiedz mi czy u Was pada snieg???? bo Karol wyjezdza juz godzine ze szczecina 😮 i tak sypie ze masakra

• Mamusia
mmm.. ale sie wkurzy ☺️

Ja od poczatku to wogle robilam mleoko na caly dzien i w lodowce siedzialo.. bo bebilon jednak drogi... ale jak ten nan to zaczol w niare regularne porcje jesc a ja tez juz sie go bardziej nauczylam i udaje mi sie strzelac w jego dawke 🙂 a to co zostawi gdy duzo zrobie to do lodowki albo jak mi zasnie przy butli i prawie wszytsko zostawi