Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

U mojej się nie zapowiada dobry dzień! Jest po 10 a ja już mam dość jej krzyków 😞

Wirtualny seks??? Ok ok ale nie przez komórkę bo paluszki za bardzo mnie bolą hehe

dzien doberek
u nas nocka po szczepieniu super oby dzien tez tak wygladal.Mam pytanko bo nie moge sie zdecydowac czy szczepic adasia na pnelmokoki czy nie? pediatra mowi zebym zaszczepila jak mnie stac a wy co szczepicie?
a ogolnie moje samopoczucie do dupy szkoda gadac ryczec mi sie chce.

• Mamusia
bobas napisał(a):
dzien doberek
u nas nocka po szczepieniu super oby dzien tez tak wygladal.Mam pytanko bo nie moge sie zdecydowac czy szczepic adasia na pnelmokoki czy nie? pediatra mowi zebym zaszczepila jak mnie stac a wy co szczepicie?
a ogolnie moje samopoczucie do dupy szkoda gadac ryczec mi sie chce.

co jest Asiu dawaj.. 😘
ja nie szczepie.. bylo dzis w dzien dobry tvn nawet ze na te obowiazkowe mozna nie szczepic, i poczekac az troche podrosnie.

a ogolnie mam dola o wszystko ze siedze sama ze na spacer wyjsc nie moge bo za zimno poprostu mam gorszy dzien do tego wszystkiego jeszcze ciocia wczoraj mi umarła dostała wylew szla do domu przewrociła sie i juz nie wstała 😞

• Mamusia
Asiu bardzo mi przykro 😞 Ja też nie szczepię...Bo niby jak to? Tych co stać to dzieci przeżyją? A co z dziećmi biednych rodzin? Umrą czy jak? Mi się wydaje, że to naciąganie....Tak samo jak szczepienia na grypę. Ale to tylko moja opinia, a każda niech sama decyduje i myśli jak chce.
Kurdę pociągłam sobie trochę likieru jajecznego na poprawę humoru i podszykowałam obiad. Teraz gotuje się żarcie dla Luny. Jak mały wstanie to sprzątam.Ciągle biję się z myślami z tym karmieniem. z jednej strony widzę jak on ładnie spokojnie śpi po sztucznym. A z drugiej chcę mu dawać te przeciwciała itp....Już sama nie wiem co robić. Mam ochotę się upić 😮 😲

no wlasnie lipa z tymi szczepionkami ze sa platne bo przeciez nie stac wszystkich zeby sobie kupic a ta na pnelmokoki kosztuje ok 300zł 😮
elu a co do karmienia to ja karmilam piersia przez nie cale 2 miesiace i pokarm mi sie skonczył ale jak przeszlam na modyfikowane to to taka ulga bynajmniej dla mnie szybciej wypije dluzej wytrzymuje pomiedzy posilkami decyzja nalezy do ciebie 🙂 jest tylko jedna wada mleko jest drogie 😞 a od ciebie jest za darmo 🙂
a ja na poprawe nastroju pije wieczorem troszeczke wina bialego 🙂

• Mamusia
Eeee u mnie nie ma reala 🤪 Z jednej strony chce odstawić dla własnej wygody.Żebym w końcu mogła pospać i zjeść czy napić się czegoś bez wyrzutów. A z drugiej szkoda mi tej bliskości, kontaktu i tego dobroczynnego wpływu mleka 🤢
O wiem jak opisać co czuję...Czuję jak by mi ktoś zarzucił wielki wór z kamieniami na plecy 😮

ogladam granie na ekranie na TVN i kusi mnie zeby zadzwonic i wygrac 700zł bo mama mi doradziła ze na porawe samopoczucia ma jechac na zakupy tylko nie mam kasy na te zakupy 🙂