Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ehhh moja mala sie meczy z kupami ale to okropnie 😞 nie wiem czy przez to ze jej to mleko w pl zamienilam czy co 😞 ale takie geste zielone kupy robi 😞 nie wiem co robic ? czy dac jej jeszcze kilka dni do przyzwyczajenia sie czy zmienic jej mleko??

hmmm moja też robiła wczoraj dwie małe...zielone i gęste. ale to po jabłuszku, bo dużo zjadła. zobacze czy dzisiaj będzie lepiej.

hmm Loli ja zmieniałam radykalnie z dnia na dzień i po jednym dniu kupka wróciła do normy..jak Ci się nan skończy to weź zacznij dawać tamto.
Anulka radziła albo mieszać mleczko albo podawać raz jedno raz drugie...zdecyduj sama 🙂

Loli napisał(a):
hahahahaha, Agaa tabelka ?????????? 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

hahahaha o kurde nie pomyślałam o tym 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

hej jestem spowrtotem mój już od tyg nosi 4 rozmiar bo 3 już miał za małe ślady zostawały a te pampersy które mi przyszły to miał za małe i to były 3 ja narazie używam tych z rossmana babydream i nie narzekam.Teraz jak go przewijalam myslalam ze padne fuuuuu cały az po pachy musialam go do umywalki wsadzic a ten sie smial no i pojadl i spi 🙂

• Mamusia
Perelka napisał(a):
Loli nie wiem czy mi sie wydaje twoja mała jest strasznie podobna do ciebie jak bylas mala 🙂

Hmm moze troszku była.... ale i tak to odwiedzilam moja cala rodzine to wszyscy mowili ze Ola jest podoba do Bartka 😉

u mnie była teściowa 😮
ma urlop i się z mała bawiła...ech, ale nie było tak źle! tylko jak zapytała czy ma mi okna umyć to mi się źle zrobiło...bo wiem że ledwo przez nie widać, ale mam to gdzieś...myłam we wrześniu 🤪

ej no Loli wbiłaś mi klina tą tabelką że hej! wiesz że mi mało trzeba 😜

Perelka napisał(a):
w przyszly tydzien jedziemy na zakupy na remont a tak mi sie nie chce musze przemyslec jaki kolor scian i paneli
  • A powiedz mi czy Olusi tez tak szybko rosna paznokcie???

• nie wiem jak Oli ale Ewie to musiałabym co dwa dni ścinać!! masakra jakaś 🙂

• Mamusia
    Oj tak Perelko ja jej co 2 dzien musze obcinac bo ma takie zyleteczki ze machnie gdzies niefartownie reka i ma juz buzke podrapana albo czerwona 😞

Perelko nie wiem czy doczytalas kiedys, ale napisala ze od meza dostaniesz depilator :P a ja chyba z 2 razy to przeczytalam bo myslalam ze on chce ci kupic wibrator, i juz sie mialam ciebie pytac po co ci wibrator 😁 hehehe

Hmmm a co do scian to proponuje szarosci, i taka purpure 😉 na scianach 😉 strasznie mi sie to podoba..

• Mamusia
    Kolezanka wlasnie mi pisze co ma 14 miesieczna córeczke to jej robi , jaki talfun ma w mieszkaniu 😁 az sie boje zeby moja Ola taka nie była hahaha mowi ze wczoraj jej wyciagneła z kuchni ubijak do kotletów i zaczeła z nim biegac po mieszkaniu i po wszystkich szafkach sie tluc, mowi ze wszystkie szafki powiazane hehehehe zacznie sie kobitki jak nasze bzdzace male zaczna biegac :]

no właśnie ja tez mu tak ścinam a gdzieś zapodziały mi się nożyczki hmmm i dupaaa ,hehe Loli wibrator dobre ,szczerze mówił mi ,że kupi taki 40 cm długości i 7 cm szerokości 😉 żebym mu dała spokój bo czasem zmęczony jest 🙂