Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
No to ja już się melduje. W sumie prawie całą noc nie śpie. Ze sto pobudek. Nie wiem czy temu dziecko za gorąco? Powietrze zbyt suche i pić się chce czy jak??? A teraz ogląda tv wyspany zbój 😜

😮 😲 🤢 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁
http://nk.pl/#profile/37403030/gallery/album/3/17

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej pipki 🙂
Kasiu GRATULUJEE 😘
Elus nie zazdroszcze 🤨

Eh.. my po weekendzie masakra 🤨
Karol wrocil w sobote, i ze wysylaja na switea kierowcow w trasy, do Francji , Bulgarii Rumunii... 😠
I kilka jego kolegow pojechalo 😮 i swieta maja prawdopodobnie z glowy a kilku to na bank co pojechali tak daleko ☺️
I ze on pojedzie do Francji i bedzie w czwartek..
Wojna w huj ze po co sie pcha jak nikt po niego nie dziwonil ani nic... 😮 😠
Cale sobotnie zakupy dla malego szlak trafil.. nabuzowana na maksa 😠
wojna w cholere, ale to juz o wszytsko chyba z tych nerwow.. 🤢
Pol neidzieli przeryczalam, i wslowach zadne z nas nie rpzebieralo.. ale wkoncu wzielam patent oczywiscie na pakowanie... i git 😜
Wczoraj bylismy u tesciow, oswiesc malego zeby wkoncu zrobic te zakupy...Udaly sie wkoncu.
Tesciowie caly czas o tych wyjazdach napierdalali.. prosilam zeby przestali bo wybuchne 😠 😠
A oni nic... 😠 i znowu nabuzowana 😮 potem pizgalam z tesciowej i jej dogadywalismy z kosciolem.. BO ONA MA NAJEBANE Z TYM KOSCIOLEM 😠 😠 wszytsko rzuci byl;e zeby isc 😠 😮
no nic.. zaczela ubierac choinke, ale pojechali na zakupy i ze my mamy ja ubierac 😮
powiedzialam ze nie bo to nie moja choinka, nie jestem tu zameldowana i to nie moje.. ona to cie zaraz zamelduje a ja ubierzesz 😮 no huj...
Kupila sobie ta wlochata czapke... 😮 ahahhahaha pizgam z niej nie dosc ze jest niska i grtuba to w tej czapce wiecie jak wyglada?? ahha wszysyc z niej pizgali a ja mowie ze jak bylysmy razem to mowilam ze ta czapka nie apsuje to mama wziela i poszla kupic na chama... a ona NIE BADZ NIE MILA BO JA ZARAZ BEDE 😠 😠 😠 aaa see kurwaa badz 😠
jeszcze na mnie ze szwagrem najechala o prezent do malego.. ale oczywiscie bujda na resorach bo ja nic takiego nie widzialam jak bylismy po prezent na chrzciny i na szczescie karol tez nie.
ale w dupe im jez!! 😲

No... a do karola dzwonil koles co wysyla za granice ale nie odebral.. co kurwa pojechal by do rumuni i swieta w aucie zdala od rodziny.. a my swoje swieta pierwsze z marcelem rozjebane 😞 😞 i ciagle w nerwach co tu wykabinowac, juz bylo ze jak dzis im powiedza ze maja jechac to urlop na rzadanie i chorobowe.. bo co innego.
Ale naszczewscie ich przelozony o niczym nie wiedzial i pojechal tu gdzies blisko.

przeciez jak on by mi na swieta wyjechal to ryk caly czas... 😞

no to wczoraj chcialam pisac ale szpieg byl w domu 😜

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
No to ja już się melduje. W sumie prawie całą noc nie śpie. Ze sto pobudek. Nie wiem czy temu dziecko za gorąco? Powietrze zbyt suche i pić się chce czy jak??? A teraz ogląda tv wyspany zbój 😜

😮 😲 🤢 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁
http://nk.pl/#profile/37403030/gallery/album/3/17

oo szkurwa jego mac 😜 hahahahahaahah kto to kurde jest?? 😜

• Mamusia
Anka to kolega kolegi 😜 Załamałam się...Oczy w cholerę mnie pieką ze zmęczenia. Po 6 rano poszłam z Luną .Odśnieżyłam schody, auto...A wiecie co? Teraz mamy taką śnieżycę, że nic nie widać 😮 Ja się załamie. Odwołam w pizdu te chrzciny. Z domu nie wyjedziemy.Będziemy sami jak te kołki kurde. Już chyba zacznę lepić pierogi 😞 Z domu nie wyjdę...Weźcie chociaż dzisiaj wy tu zaglądajcie bo zwariuje z nudy w tej zagrzybiałej klatce 🤢

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
Anka to kolega kolegi 😜 Załamałam się...Oczy w cholerę mnie pieką ze zmęczenia. Po 6 rano poszłam z Luną .Odśnieżyłam schody, auto...A wiecie co? Teraz mamy taką śnieżycę, że nic nie widać 😮 Ja się załamie. Odwołam w pizdu te chrzciny. Z domu nie wyjedziemy.Będziemy sami jak te kołki kurde. Już chyba zacznę lepić pierogi 😞 Z domu nie wyjdę...Weźcie chociaż dzisiaj wy tu zaglądajcie bo zwariuje z nudy w tej zagrzybiałej klatce 🤢

o kurde... 😮
u nas tak wieje strasznie ze koniec 🤢 huczy piszczy wije przez okna 😲
A nawet do tesciow nie dacie rady isc na swieta ?

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
Teście mieszkają blisko moich rodziców. 50km od nas. Najgorsze jest to, że ja nic miałam nie szykować na święta.I nie mamy nawet nic pokupione 😞 😞 😞 😞 I nawet mi się nie chce już nic szykować 😠

to widze ze swieta w tym roku sie pieknie zapowiadaja ☺️

Ela no to opowiadaj 🙂

PS. JA TROCHE WOLNO BEDE ODPISYWAC BO NET MI SPOWOLNIAL 🤢

buuterfly napisał(a):
Zazdroszczę Eluś...Żeby nie ta durna rodzina Krystiana też byli byśmy pewnie po 😠 Elka a u was kto kupował szatkę o świecę?

Oczywiście ja..
Maleńka grzeczna jak nie wiem,
w kościele albo spała albo oglądała sobie
ani nawet nie zamruczała 🙂

• Mamusia
kuurdee jak nie urok to sraczka 😮 😠 tak wieje ze nie moge w piecu napalic bo co zawieje to mi wszytsko do mieszkania leci 😠

tak ale on twierdzi ze ta ich firma ma kontrakty do konca roku i tak jezdza bo musza je zrealizowac, ze on nowego roku powinno sie uspokoic z takimi wyjazdami... 🤢
Ale mu powiedzialam ze jesli na sylwiestra zrobia to samo z tymi dalekimi wyjazdami i bedzie musial jechac to szuka innej pracy na gwalt. a puki co bedziemy sie rozgladac za nowa.
Ale niestety w tej firmie co ja mowilam wczesniej cos tam im nie idzie i bardzo malo zarabiaja 🤢

hej dziewczynki!
ja od dzisiaj chce zacząć robić coś na święta...dzisiaj przynajmniej jedne ciasteczka, może im się zmięknie do wigilii...

do tego cholera od wczoraj boli mnie ząb...ósemka mi rośnie już od czasów ciąży i właśnie teraz postanowiła...napierdalać 😞 spuchł mi policzek, boli gardło i głowa z tego bólu...cuuuudownie!

Elu widziałam wczoraj pogodę! u Was to straszne śnieżyce mają być 😞 masakra! u nas jest +3 st i wszystko się topi!!!! fuuj!

Aniu ach te Twoje ekstremalne weekendy 🙂 dobrze że udało Wam się w końcu na te zakupki jechać! 😘

Eluśka czekamy na fotki i relację z chrztu 🙂

Loli to daj potem znać co się udało załatwić!

będę zaglądać najczęściej jak się będzie dało 😘

• Mamusia
Ela.. slonce??? to poczekaj na plusowa temperature i meeegaa wicher 😠 kosmos.. a to slonce tak ostre jest ze koniec... ja mam zamiar sie zabrac za lukrowanie piernikow tylko go uspie 🙂

A on tak kciuk straszniue ssa.. mama mowi ze od tego potem sa jeszcze gorsze wady zgryzu niz po smoku.. i go ucze smokiem 🤢 bo on nigdy go nbie dydolil... i zuje go.. wku sie jak wyleci, ale jest coraz lepiej 😜

loli daj kkoniecznie znac