Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Loli napisał(a):
hehehe 😁

Ciekawe co reszka kobiet aszych robi :P

Moze im tutaj nabazgrolimy im pare stron 😁 za kare :P hahah ( zartuje)

MArtus to swieta nie ciekawe pewnie 😞
ehh..
Lolus a Bartek sie nie popisal ale moze po swietach zabierze cie na zakupki?? 🙂
Agaaa... hehhe gre dostalas normalnie mega super zxajebisty wypas 🤪 hahahah

ooo Ty pipkooo 🤪 nue ma mowy 😜

Independent_19 napisał(a):
iwwwa napisał(a):
Marta a gdzie on sie wybiera bo ja nie w temacie?

Iwwwa więc sprawa jest skomplikowana a mianowicie jakieś 2 miechy temu stracił pracę więc musieliśmy zrezygnować z mieszkania które wynajmowaliśmy, przenieśliśmy się do kumpla który pracuje na stałe w niemczech ale że zjechał nagle bo robota się skończyła to musieliśmy się przenieść do mojej teściowej no i wytrzymałam u niej miesiąc.Straszneeeee warunki, kibel na półpiętrze, brak łazienki, lodowata woda w kranie, pokój z kuchnią przy czym w kuchni jest wogóle nie palone i temp może troszkę przekracza tą na dworze. Dobrze że chociaż w pokoiku było ciepło, ale znowusz mnie wkurzał pies który wszędzie chodził nieraz nawet jadł kość na rożku małego no i cały czas musiałam prać rzeczy a w dodatku teściowa wogóle nie dba o tego psa on robi kupy na podlogę siku i w nocy jak wstawałam do małego nieraz wdepnęłam w siki;/ Także na ten czas dopóki nie dostaniemy kredytu i nie zakończymy formalności z kupnem mieszkania ja przeniosłam się do mamy z dzidzią . Ale dla Krzychga już nie było miejsca bo ona jest specyficzną osobą i twierdzi że ona nie będzie nikogo utrzymywała więc lipa;/;/

No i tak wygląda sprawa tylko, że musiałam od mamy się wyprowadzić bo się strasznie żarłam z nią ma wstrętny charakter;/ Jak wiatr zawieje

• Mamusia
iwwwa napisał(a):
Marta a gdzie on sie wybiera bo ja nie w temacie?

Iwwwa więc sprawa jest skomplikowana a mianowicie jakieś 2 miechy temu stracił pracę więc musieliśmy zrezygnować z mieszkania które wynajmowaliśmy, przenieśliśmy się do kumpla który pracuje na stałe w niemczech ale że zjechał nagle bo robota się skończyła to musieliśmy się przenieść do mojej teściowej no i wytrzymałam u niej miesiąc.Straszneeeee warunki, kibel na półpiętrze, brak łazienki, lodowata woda w kranie, pokój z kuchnią przy czym w kuchni jest wogóle nie palone i temp może troszkę przekracza tą na dworze. Dobrze że chociaż w pokoiku było ciepło, ale znowusz mnie wkurzał pies który wszędzie chodził nieraz nawet jadł kość na rożku małego no i cały czas musiałam prać rzeczy a w dodatku teściowa wogóle nie dba o tego psa on robi kupy na podlogę siku i w nocy jak wstawałam do małego nieraz wdepnęłam w siki;/ Także na ten czas dopóki nie dostaniemy kredytu i nie zakończymy formalności z kupnem mieszkania ja przeniosłam się do mamy z dzidzią . Ale dla Krzychga już nie było miejsca bo ona jest specyficzną osobą i twierdzi że ona nie będzie nikogo utrzymywała więc lipa;/;/

No i tak wygląda sprawa tylko, że musiałam od mamy się wyprowadzić bo się strasznie żarłam z nią ma wstrętny charakter;/ Jak wiatr zawieje

wide ze mamy takie same matki ☺️
ehh i gdzie teraz z malym jesescie?

Wróciłam do teściowej w te wstrętne warunki ale cóż wytrzymam jakoś do 14 stycznia bo wtedy się wyprowadzamy do swojego mieszkania tato nam bierze kredyt. Dobrze że mam takiego dobrego tatę, bo matka mi wypomniała cytuję" no idź do teściowej a mieszkania ci i tak nie kupię albo tekst typu no idz do tesciowej krzysiu cie juz w nocy wyrucha;/ Ona nieraz jest tragiczna wszystko jej nieraz przeszkadza albo wystarczy ze ja glowa zaboli juz wszystko cale bloto na mnie bo najstarsza

• Mamusia
mmm.. to jest przykre ale moja matka tez szpoki odstawiala do czym zwalala ze to kto inny i z siebie ofiare robil. I tez mnie z domu wyrzucila wygadywala i robila straszne rzeczy...
Ale to jest choroba.. bo to nie sa normalne zachowania ☺️
nie martw sie wsszytko bedie oki.. jakos musiscie prztrzymac:*

no fakt, Dosik troche Ci uciekłam 🙂 do kościoła 😁

Loli my też w domku będziemy na sylwestra sami, także pewnie zgadamy się na forum 🙂 i właśnie ostatnio o tym myślałam, bo śmieszne....my będziemy mieć nowy rok pierwsi od Was!! dziwnie tak 🙂

moja Ewa ma dzisiaj idealny po prostu dzień!!!!! nie wiem co się stało i gdzie nacisnęłam ten guziczek, ale po rpsotu cudeńko z niej 🙂 śmieje się i robi jak konik ustami!! tak
prrrrrr i się zaśmiewa! mega cudeńko 🙂 🙂

a co do prezentu... słów brak! no ale mam nauczkę! ostatni raz ie powiedziałam mu co chce! i tyle,

a Ty Anulka co dostałaś? 🙂 i co Marcuś dsotał? 🙂

• Mamusia
moja wlasnie jeszcze cos tam sobie lekko dosypia 🙂
Ehh a my pewnie sie zachwilke bedziemy zbierac na ten obiad ale to dopiero kolo 5-6 🙂

Nawet nie moge sobie pogadac z mama w swieta bo intgernet tak nawala zeprzez skype ni hu hu :/

Agaa no coz ty dostalas prezent dosc nie typowy ale dostalas :~) a ja ehh 😞 moze tez to moja wina bo ja mu kupilam wczesniej ta bluzke i on sie mnie pytal czy sobie cos kupujemy, a ja mu powiedzialam ze nie, a on to przyjol ze nie- ale jak rozpakowal na wiligi wsoj prezent to byl w szoku wogule sie nie spodziewal ze to odemnie tylko od mojej kolezanki ale jest na maxa zadowolony ciesy sie za kazdym razem gdy ja wyciaga z pulki lub ja oglada jak on to ujol moja wymarzona koszulka 😁 super - fajnie niech sie on troszke nacieszy!
Tyle wsumie dla nas zrobil ze nalezalo sie mu 😁 a on mysli ze ja , ja kupilam za 50F bo on ja czesto ogladal ale ta cena byla dla niego za wysokoa a ja kupilam ja za 35 😁 i caly czs sie mnie dopytuje ile za nia dalam 😁 ale mu chyba nie powiem wkoncu to prezent

no nie, zmęczyły mnie.
jestem przejedzona, czuje się z tym okropnie, okropnie wyglądam, mam kiepski nastrój, teściowa mnie wqrwiła wczoraj bo wie wszystko lepiej "u mnie ewa na rękach zawsze zaśnie, wiadomo, nie ma jak u babci" 😠 😠 i inne.
słodycze i słodycze non stop, rzygne zaraz 🙂