Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ania87 napisał(a):
aa moze mnie cos ominelo? jakies sluby jeszcze w starym roku czy rozstania? a moze juz ktoras w ciąży?> heh. jakby co t piszcie mi bo ja to zacofana, nie nadrabiam tego co piszecie, nie ma szans

ja tak w skorcie...
Ela odwolala chrzciny z powodu pogody... 😞 Krystian wyjezdza znowu do pracy za granice
Eluska rozstala sie ze Sebastianem...
Loli walczy z grzybem...
a tak to chyba po staremu u wszytskich 😉

aaaa no I Iguli wyszedl 1 zabek.. 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dzięki Aniu za skrót o to mi chodziło. Szkoda Elci ze sama zostaje ( w sumie juz nie sama bo z Franiem) a mnie moze tez to na wakacjach bedzie czekalo, zobaczymy jak z robota bedzie. jak bedzie gdzie sie załapac to pewnie tez pojedzie ale poki co nie ma gdzie. A to Igusia przoduje z zębami widzę, moja Ola chyba też niedługo jakąś niespodzianke zgotuje bo się ślini okropnie i paluchy gryzie, ala omamlana ciągle jest, wklada do buzi po kolei paluchy az wreszcie cala reke wlozy i malo nie zwymiotuje, to spokoj minute i od nowa.a smoczka nie ruszy, próbuję ją nauczyc ale za cholere, paluszki lepsze
a kaszke to ja tez kupilam wlasnie z nestle co na modyfikowanym sie robi tylko ze manna a nie ryzowa i chyba wlasnie zostawie ja na potem a kupie tą ryżową. dzięki.

ania87 napisał(a):
dziewczynki dziekuje bardzo za kartki od Was! miło mi bardzo było. z tego co widze to stałe grono ciągle tu jest tylko ja taka nie wyrobiona. Olcia moja zaczyna cos w dzien spac wreszcie ale to tak raz dziennie od godzinki do trzech max. ale zawsze cos. no a jak mam cze=as s=to siedze nad ta praca moja mgr bo musze sie w czerwcu obronic a slabo to iwdze póki co. a Wy to zaradne kobity jestescie wszystko godzicie i jeszcze na bal widze sie co niektore wybieraja, ja zostaje w domciu i pewnie usne przed 12 😁
mam pytanie o jedzenie dla maluszkow. moja juz od jakiegos czasu glownie na butli, nan pro jej daje, cyc tylko rekreacyjnie i w nocy. no i mysle jej cos od nowego roku wiecej dawac, kupilam kaszke manna ale szwagierka mi mowi zebym raczej najpierw dala ryzowa a nie manna z glutenem. jak wy robicie?

Nie z glutenem!!!
kup w sklepie kaszke z bobovity czy z czegos tam tlyko nie z glutenem Aniu!!!!

• Mamusia
dziewczyny troszke was podczytalam jak wasze dzieci maja problemy z kupkami to nie dawajcie im kaszek ryzowych bo ppo nich beda mialy jeszcze wiekszy problem
najlepsza jest kleik kukurydziany Ja taka kupilam z nestl do niej dodaje wg uznania jabuszko, sliweczki ze sloiczkow i mały sie tym zajada nie za ciekawie pachnie ale problemow z kupka brak natomiast przy tych mleczno - ryzpowych byly zwlaszcza z bananem

• Mamusia
no wlasnie jak z tym glutenem jest?? na tej kaszce co kupilam pisze ze jest z glutenem i podawac od 4 miesiaca. a byly tez bez glutenu. no i co te bez glutenu podaje sie jak dziecko ma uczulenie? czy od razu bez... cos pamietam polozna kiedys mowila ze gluten powoli dodawac od szczypty zaczac kaszy mannej do posilkow ale to jak sie zsamemu zupki robi, a takie gotowe to nie wiem jak podawac. skoro sie nie powinno z glutenem to dlaczego takie robia od 4 miesiaca?

ania87 napisał(a):
no wlasnie jak z tym glutenem jest?? na tej kaszce co kupilam pisze ze jest z glutenem i podawac od 4 miesiaca. a byly tez bez glutenu. no i co te bez glutenu podaje sie jak dziecko ma uczulenie? czy od razu bez... cos pamietam polozna kiedys mowila ze gluten powoli dodawac od szczypty zaczac kaszy mannej do posilkow ale to jak sie zsamemu zupki robi, a takie gotowe to nie wiem jak podawac. skoro sie nie powinno z glutenem to dlaczego takie robia od 4 miesiaca?

ANiu nie wiem ale gluten pd 6 miesiąca minimum
Ja jej nie dam wcześniej
bo z tym poczekac można
a kaszke czy cos kupuje bez glutenu

ech zyczenia eloite mnie zdolowały...to ze dosik czuje sie seksi przez swojego meza tez! zazdroszcze ☺️

pisalam do Elu! chrzest w przyszly weekend, siedzi u mamy i sie dołuje! nie wiem czemu dupa nie wejdzie na forum!! 😠

• Mamusia
trzymam w reku kaszke mleczno-ryzowa z Bobovity z bananem zreszta : 😮 na ktorej pisze,ze przeznaczpona jest takze dla dzeci na diecie bezglutenowej no i jest od 4 mies.
http://www.bangla.pl/artykuly-spozywcze/dla-dzieci/kaszki/bobovita-kaszka-mleczno-ryzowa-rozne-smaki-p2168.htm

a o kleik kukuryudziany chodzilo mi ten
http://www.bangla.pl/artykuly-spozywcze/dla-dzieci/kaszki/nestle-kleik-kukurydziany-p2173.htm

• Mamusia
Agaa napisał(a):
ech zyczenia eloite mnie zdolowały...to ze dosik czuje sie seksi przez swojego meza tez! zazdroszcze ☺️

pisalam do Elu! chrzest w przyszly weekend, siedzi u mamy i sie dołuje! nie wiem czemu dupa nie wejdzie na forum!! 😠

aGUS DLACZEGO CIE ZDOLOWANY? nie widzialam tutaj zadnych zyczen od Eloite?

• Mamusia
ja nie wiem ale ja jako pierwsze danie inne od mleka dalam marcelowi wlasnie kleik i jakos z kupa byla tragedia.... 😮 nie mogl zrobic... a mama mowila ze kleik jest na rozwolnienie... 😮 wiec nic nie wiem....

ja bede jak dam rade a jak nie to jutro:****

Agus co Cie znowu zdolowalo pipoo Ty moja:*
A ciekawe co Eli.. moze Krystian znowu zmienil zdanie z wyjazdam na szybciej...?? ☺️ OBY NIE!!!