Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Agaa napisał(a):
Pierwsza w 2011!!!!!
Wszystkiego najlepszego dziewczyny moje:*

Dopijam i idę spać 🙂

doszly do was mms??chy6ba nie bo 2 razy probowalam ;(
w kazdym badz razie wszytkim wsio najlepszego... i nier umiem tak jak Kasia ale kocham Was wszystkie i Nasze dzieciaki i najbardziej na swiecie chce naszego spotkania:*****&: 😜 😜 😜 😜

hehe:****

• Mamusia
Eluska wche are you 😁 😁 😁 buhahahahahaha

PIjemy drina razem ? gdzies jest 😁 laskaaaaaaaaa 😁

Szumy, bansy , lasny dziewuchy kocham was !!!!!!!!!!!!!!
Bez was zycie stalo by sie nudne !!!!!!!!!
Dziekuje za wszystko!!!!!!!!!!!!

hej dziewczynki :*
Szczęśliwego Nowego Roku 2011!!!! radości, miłości zdrowia szczęścia i czego tylko pragniecie 🤪 😘
mieliśmy siedzieć w domku na sylwka, ale młoda dała radę i wyszliśmy, najpierw od 16 -19 u znajomych z dziećmi w sumie 6 osób + 4 dzieci 😜 wesoło było 🙂 niunia nie spała, nie płakała więc było świetnie 😁, później zajechaliśmy do domku na jedzonko, pospała godzinę i na śpiąco ubraliśmy ją i pojechaliśmy do znajomych i siedzieliśmy do 2!!!! 🤪 młoda budziła się tylko na jedzonko spała w wózeczku tuż koło nas w drugim pokoju więc było ją słychać. A sama imprezka też kameralnie 4 pary lu zik taki mały. teraz młoda wstała a mama chce spać 😞 no ALE 😉 😁
zaraz zabieram się do czytania jak tam u Was minęło 🙂 jak mi ten gagatek pozwoli.
Jeszcze raz Wszystkiego co najlepsze dla Was samych i Waszych rodzinek! 😘 😘

• Mamusia
HEJKA W NOWYM ROKU.
U MNIE SPOKOJNIE LEDWO JEDNO KARMI WYSIORPAŁAM I TOAST PICOLAKIEM HE HE....
MÓJ ZA TO SOBIE POZWOLIŁ 😜 ALE NIE BYŁO AŻ TAK ŹLE..
MAM NADZIEJĘ ,ŻE U WAS TEŻ WSZYSTKICH BYŁO OK I TEN NOWY ROK BĘDZIE DLA NAS JESZCZE LEPSZY 🙂
NIE WYSPANA JESTEM OLIWKA OD CYCA NIE CHCIAŁA MI ODEJŚĆ CWANIAK MAŁY 😉ALE JUŻ JA TO SOBIE ODBIJĘ.A WY PEWNIE ODSYPIACIE JESZCZE?ZAJRZE PÓŹNIEJ MOŻE W KOŃCU NA KTÓRĄŚ TRAFIĘ.BUZIAK

hahaha ale wariatki z Was Aga i Ela!! 🙂 🙂
opowiadać co się działo 😁 jakie cycki? 😁

mała dała nam pospać do 8 rano!!! podchodzę do łóżeczka a ta otwarte oczka i się cieszy do mnie 🙂 mmm uwielbiam ten widok!

Eluśka dziękuję za życzenia for me 🙂 też sobie życzę więcej pewności siebie...już od jakichś 15 lat 😜

ale uwaga! moje postanowienia to:
raz na tydzień na basen!
do dentysty wyleczyć WSZYSTKIE zęby, polakować i wybielić 🙂
oraz schudnąć jakieś 7-10kg 🙂

a Wasze? 😁 😁

• Mamusia
Hej... pijoki moje 😁
ehheeheheheh
MADZIU ZAJEBISTA FOTKA NA PROFILU!!!!!!!!!!!!1

szumi bansy i inne bananki ja tez dziekuje ze jestescie kocham Was wszytskie i dzieciaki.. bo bez Was to by byl DRAMAT... gumowe sciany okna z krat i kaftan 😁 a w dodatku wszytsko biale albo szare 😁 hehehe
A z Wami to jest rozowo... 😁 😁 😁

my po tej domowce... kurwa nigdy wiecej nie zrobie u siebie imprezy..... 🤢ogolnie wiecie fajnie i tego ale jest taki syf... ze horror... ja nie spie juz od po 8 i sprzatam a jeszcze od cholery pomywania.... 😮 te zdechloki wszystkie spia smrodki a ja siedzem czysciutka wykapana wypachniala 😁 ehheeh i wcinam salatke 😁
OOOO chcecie jakas?? bo mam tyle tego ze koniec swiata 🙂

I wiecie co.. mialam taki kryzys w pewnym momencie tak juz jak korki wyszczelily ... to sie glupia troche poryczalam.... a wiecie czemu.... matki to jednak pojebane sa..
BO NIE BYLO MARCELA KOLO MNIE.... 😞 😞 jakis dramat.. od polnocy tylko o nim myslalam karol zadzwonil do tesciowej z zyczeniami, i mowie zeby mi go dala ja mu tylko buziaki dam do uszka.... normalnie glupia jestem 🤢

A jak tam u Was??:**KAC?? 😁

ELUSKA JA CXHCE WIDZIEC CO LOLI WIDZIALA 😁 😁 😁: eheh

Aniu a ja od Ciebie dostałam 3 puste smsy, nieodebrane połączenie od Dosika i od niej też sms o 4;54 nad ranem 😜 sie chyba dobrze bawiła 🙂

a o narkozie też myślałam....ale na to trzeba w cholerę kasy...

• Mamusia
Agaa napisał(a):
Aniu a ja od Ciebie dostałam 3 puste smsy, nieodebrane połączenie od Dosika i od niej też sms o 4;54 nad ranem 😜 sie chyba dobrze bawiła 🙂

a o narkozie też myślałam....ale na to trzeba w cholerę kasy...

bo to mial byc mms ale nie dostalam zadnego potwierdzenia .. a od Domi tez mialam nieodebrane ok 1 😉

Acha a narkoza u nas ok 300 zl... i musi byc anestezjolog czy cos... zeby w razie co nic sie nie stalo.
Ale wiesz troche bym sie chyba bala bo laska ta co miala operacje plastyczna i co zapadla w spiaczke bo nie zadzialali odpowiednio i miala niedotlenienie muzgu...
A to jest niby taki sobie o prosty zabieg...