Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

muszę...moja rodzina nie przyjęła by tego jak by nie było imprezy 😞
ale w tym roku chce skromniej bo po ostaniej imprezie - po chrzcie zostało nam tyle jedzenia i wszystko prawie do kosza albo do mojego żołądka! także mam ich gdzieś! będzie kupne ciasto, delicje, paluszki i orzeszki a na kolacje szybki kurczak z frytkami i jakaś JEDNA sałatka! 🤔

a Ty coś robisz?

powiedzcie mi...czy zauważyłyście może że Wasze dzieci np sięgają po zabawkę częściej prawą niż lewą rączką? bo moja wszystko raczej robi lewą! możliwe żeby już teraz dawał o sobie znać mańkutyzm??

no czytałam właśnie, że dopiero koło 1 r.ż można to stwierdzić dosadniej...będę ją obserwować bacznie jednak 😁 podobno leworęczni są inteligentniejsi 😜 ale na sile to jej chyba leworęczną nie zrobię 🤪 oj głupia matka głupia 😁

ahahahahahaha ja też małej kicham 😁 😁 😁 😁 😁

Agaa napisał(a):
no czytałam właśnie, że dopiero koło 1 r.ż można to stwierdzić dosadniej...będę ją obserwować bacznie jednak 😁 podobno leworęczni są inteligentniejsi 😜 ale na sile to jej chyba leworęczną nie zrobię 🤪 oj głupia matka głupia 😁

ahahahahahaha ja też małej kicham 😁 😁 😁 😁 😁

Ja jestem leworeczna 😁

jak wy znajdujecie czas zeby siedziec na brzuszku zazdroszcze wam 😞 co was troche poczytam to juz musze isc do babolka 🙂
adas zabiera mi coraz wiecej wolnego czasu caly czas by gadal do mnie agu ału i smieje sie jak tylko wyjde z pokoju to juz krzyczy tak go rozbestwili przez ten tydzien u rodzicow.

u mnie komp stoi w kuchni i jest non stop zalączony, jak mała płacze to odchodze od kompa i ją zabawiam...ale stram się ją uczyć że beze mnie też może posiedzieć sama...ale ciężko 😞

ech a ja zaraz się wybieram do Lidla, bo pustki w zamrażarce!

Asiu mam to samo, jak tylko siądę i nadrobię te gaduły 🙂 to już muszę uciekać 😞

I tak:
Aga z tym usypianiem to ja mam luz naprawdę kładę Igę w łóżeczku na boczku, daję jej pielusię do utulenia, przykrywam, buziak i wychodzę a ona zasypia 🤪 czasem się jeszcze odwraca za mną ale wtedy włączam jej pozytywkę a ona już przy niej pada.
Ela ale Franio urósł, śliczny chłopczyk 😘 😘 i wspaniale się śmieje 🤪
w ogóle wszystkie nasze wrześniowe chłopaki to same przystojniaki 😜 dziewczynkom też niczego nie brakuje 😜 😜

Agaa napisał(a):
u mnie komp stoi w kuchni i jest non stop zalączony, jak mała płacze to odchodze od kompa i ją zabawiam...ale stram się ją uczyć że beze mnie też może posiedzieć sama...ale ciężko 😞

a co ciekawego w Lidlu??

qrka napisał(a):
Agaa napisał(a):

a co ciekawego w Lidlu??

tańszy kurczak 😁 i smaczny...a czy tani to zobaczymy czy jeszcze taki jest...

ja tez musze jechac dzisaj na zakupy bo nic w lodowce nie mam.I chce tez jechac do tesko pokupic malemu ciuchow na zapas bo jest promocja po podniesieniu podatku to beda masakra ceny