Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

a ja bym się gdzieś ruszyła 🙂 tylko nie ma jak 😞 niby temperatura spoko ale takie zakatarzonej to nie będę jej wyciągać,
i Dawid pognał sam po zakupy.
A mi tez ostatnio tesco chodzi po głowie żeby pojechać jej ciuszków nakupować 🙂

a wiecie co? te chłopy to jednak paskudy są 😠
powiedziałam swojemu że się będę odchudzać, bo tłuścioch ze mnie
ON: no co Ty kochanie....
Ja: przynajmniej się postaram, zacznę od niejedzenia słodyczy 😜
On: oki
powiedziałam że chcę w tym roku 10 kg schudnąć, to mi od razu wyliczył, że to wychodzi 0,8 kg miesięcznie i że mnie będzie pilnował 😮 że wagę kupi, bo nie mamy.
A co jest najgorsze że teraz jak jem coś słodkiego to patrzy ma mnie wilkiem!
pojechał teraz na zakupy i wpisał na liste wagę!
NO CHOLERA JEDNA KUDŁATA!!!! wkurza mnie ten jego dziki entuzjazm do mojego odchudzania 😠
a niby nie powinnam i " no co Ty Kochanie" gamoń!
ide kudłatą karmić bo ją czkawka trzęsie i już mi tu mlaska jak mnie widzi 😉 😜

buuterfly napisał(a):
Qrka Ty się ciesz, że Cię wspiera, a nie się doszukujesz 😜

może i masz rację, ☺️ ale niech tego nie robi tak agresywnie, bo się czuje jakbym była baryłą jakąś 😞

Loli napisał(a):
Mnie juz moja wkurwia zaprzeproszeniem nie polezy sama... wyje na maxa.... w dupie..
tylko rece i rece a mnie tak napierdala kregoslup ze huj...
i co moj z nia bawil sie nachwile zaczela plakac to ja odstawil i sobie wyszedl

Liloczku trzymaj się tam 😘
Olcia grzeczna bądź 😉

buuterfly napisał(a):
Skąd ja to znam Loli. Jak dziecko fajne, grzeczne i się śmieje to ok. A jak są problemy to w nogi, albo nerwy 🙂
Uzbierałyśmy 560zł dla piesków 🤪

Elu super!!!! 🤪 😘

• Mamusia
Eh qrka nie wiem jakos od kad wrocilam z polski myslalam ze nasz relacje sie troszke poprawia jak odpoczniemy od siebie ale na to wyszlo ze dobrze nam bylo oddzielnie i kompletnie sie nie dogadujemy non sto nam cos nie pasuje tragedia hmm czasem chce wrocic do polski :-(

• Mamusia
Nie wiem ale jakos w pl bylo mi lepiej i latwiej pomimo tego ze rodzice codziennie pracowali i tylko wieczorami byli w domu a wiec sama tez musialam sobie radzic ale jakos mniej sie stresowalam wszystko bylo na luzie a tutaj eh tragedia juz raz mojemu powiedzialam ze wracam z mala do polski to sie smial dobrze wie ze tego nie moge zrobic bo jest ola albo mi mowi to sobie jedz a ja zostane tutaj z ola yhym czlowiek tylo moze sie wkurwic ale w pl jakos lepiej mi bylo tutaj jestem nieszczeslia

Loli a nie jest tak że po prostu y tęsknisz za rodziną i chcesz wrócić a jemu jest tam dobrze? bo czasem z tego co piszesz to tak mi się wydaje. Wiesz wszędzie, w każdym związku jest różnie raz lepiej raz gorzej, czasem dłużej czasem krócej. Będzie lepiej zobaczysz!

Loli bo siedzisz cały czas w mieszkaniu z młodą, jest zima, ona malutka, obce wielkie miasto nie ma się jak ruszyć.......... ale! przyjdzie ciepło, zobaczysz, spacerki, spacerki i jeszcze raz spacerki a tam zawsze z kimś pogadać, poznać i w ogóle. Ja na Twoim miejscu zapisałabym sie na jakiś kurs językowy, niech Twój tez chwilę z Ola sam posiedzi a Tobie się to przyda, jak chcecie tam zostać dłużej jak młoda podrośnie to do pracy, do ludzi! trzeba bo sama wiem po sobie że siedzenia w domu nikomu dobrze nie robi.

• Mamusia
Hm no nie wiem moze i tak jest ja tam mam cala rodzine w pl a on tylko braci i z jednej strony w polsce nie ma takievo zycia jak tutaj lepiej jest tutaj ale dla rodziny to nie jest wazne. HMM TYLKO CZY JA CHCE ZEBY BYLO DOBRZE?????????? Zawsze to Ja sie staralam o to zeby bylo wszystko pieknie i teraz juz mi sie niw che

• Mamusia
Kochana tutaj ze znajomymi jeat ciezko strasznie jak cholera i tutaj mozesz miec znajomych zeby z nimi pogadac co tam i nic wiecej tutaj polacy sa strasznie falszywi pokazuja to co oni to nie maja tutaj bo sa w angli juz sie przejechalam na takich ludzi nie mozna im zaufac i tylko jak cos chca np. Pozyczyc pieniadze to sie odzywaja dlategoja mam tylko jedna kolezanke ok ale ona non stop oracuje a wiec czuje sie tutaj strasznie samotna ostatnio prawie sie nie poplakalam hak rozmawialam z mana jyz mialamjej powiedziec ze nie chce tutaj byc bo zle mi tutaj non stop pod gorke ide najarmic mala kochana bede za jakies 20 min :-(:-(:-(

Loliczku, no to pytanie to już sama musisz sobie odpowiedzieć 😞 na pewno sama dużo nie zdziałasz, bo związek to 2 osoby i obie muszą się troszkę postarać żeby było dobrze 😘 😘
wiem że nie jest ma forum zbyt często, ale zawsze wydawało mi się że Ty i B dobraną świetną parą, wierze ze będzie dobrze 😘

Loli, wiem jacy są Polacy za granicą, niestety 😞 ale dlatego zapisz się na kurs języka, nie myślałam tylko o znajomych polakach, jestem pewna że jest mnóstwo takich dziewczyn, angielek, jak Ty, że siedzą w domku z dzieciakami, sama zobaczysz jak tylko przyjdzie wiosna i wyjdziesz z domu do ludzi. A znajomość języka przyda Ci się, przecież sama dobrze wiesz, jak szukasz mieszkania, w sklepie, urzędzie, przecież cały czas z Ola nie będziesz w domku siedzieć, kiedyś pójdziesz o pracy, im wcześniej zaczniesz tym lepiej 🙂 😘

• Mamusia
Lolinko 😘 Ja Ci nie doradzę...Bo byłam dość długo za granicą i poznałam wielu polusów i wiesz gdzie teraz mieszkam 🤢 Więc i tak Cię podziwiam. Więc jedyne co to mog poprzeć Qrkę...Bo ma rację. Że jak siedzi się w domu to dostaje się na łeb. Wyszukuje się problemy i jest się nerwowym. Co innego jak weźmie się do roboty, wyjdzie gdzieś czy pójdzie do ludzi.

• Mamusia
Hmm do pracy nie wiem czy pujde dopiero moze jak ola pujdzie do jakiegos przedszkola a wiec to jeszcze kupa wielkiego czasu. A co do wiosny kochana to tutaj niestety juz nie ma zimy chyba juz miesiac a wiec zero sniegu i z pla wychodze na spacery ttlko to sa spacery jedynie do sklepu tutaj nawet nie ma gdzie chodzic na spacery jest jeden park ale chyba kazda z was wie jak to jest chodzenie po parku sama z dzieckiem i nawet nie ma sie do kovo odezwac ehh juz nawet sposoby robilam ze bralam ipoda nuta na fula no ale ilez.mozna