Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a nie mozna dac tam na dole nastepne zdjecie? u mnie sie tak pokazuje. zaraz wkleje pozostale linki jak nie widac. Ela nie chce zakladac tego agu bo i tak nie mam czasu siedziec na kompie i dodawac zdjec, i tak mam wyzuty sumienia ze tej cholernej pracy nie pisze. rrrrrrrrrrrrr

Post zawierał cytat z wypowiedzi lub wypowiedź zawierającą treść dotyczącą spamowania. Post został usunięty. Jeśli to tylko cytat, to z góry przepraszam - Admin.

• Mamusia
a to moze sie skusze na zalozenie 🙂 ale na pewno nie dzis:P na jakims wolnym czasie. ola wlasnie usnela a ja nie wiem gdzie lapy wlozyc. sprzatac czy isc gotowac czy pisac prace czy prasowac? a i łeb mnie rozbolał to by sie przydfało przespac, no i od was mi sie odchodzic nei chce 🤨

oj tez mam taki dzień dzisiaj 🥴 już 2 pranie robię starta prasowania czeka obiad, młoda fuczy w leżaczku a mnie coś bierze, chyba mnie zaraziła tym katarem 🙃

ja lecę, do później 😘
Aniu powodzenia z praca 😘 😘

• Mamusia
😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁
http://www.papilot.pl/ginekolog/11223/Wizyta-u-ginekologa-zenujace-sytuacje-na-wesolo.html
Mój mały śpi. Ja też już trzecią pralkę wstawiam, prasowałam i sprzątam...Zaraz wraca Krystian. A potem wyciągnę go do tesco.
Patrzcie jaki ładny zestaw.
http://www.papilot.pl/ciuchy/11230/Gdzie-to-kupic-AMARANTOWY-TOP.html
Tylko nie dla mnie 😞 Po pierwsze nie ma u mnie stradivariusa, a po drugie nie noszę szpil ☺️

my po szczepieniu! praktycznie w ogóle bez płaczu!!!! dopiero przy ostatnim wkuciu! moja dzielna dziewczynka 😁 teraz popłakuje trochę więc ide jej poświęcić czas 🙂

Hey !! ;**
Ja tak póżno zaglądam bo od rana coś 😉
wysprzątałam sobie 😉 byłam na solarium bo ide na wesele na początku lutego i chce sie troszke opalic bo blada jak ser jestem 🥴 , ugotowałam sobie znów te spagetii z serem, Kacperek dostał zupke a na deserek jabuszko 🙂 ii tak ładnie dzis jadł nic nie wypluł 🙂.
z Matim wczoraj afera globalna jeszcze teściowa w tym czasie przyszła ehh
ale jakos porozmawialismy sobie wyjaśniliśmy conieco i narazie jest wmiare, ja staram sie nie byc zbyt podejrzliwa i w ogóle.. 😉
Ale Mati ma drobne problemy z pracą i nie wiem czy nie będziemy 'emigorować' do Rzeszowa 🤨 🤨 😲 😲 🤢 🤢

a co ze studiami? całą rodziną tutaj? to przecież nie wchodzi w grę!

teraz Ewka śpi to Wam napiszę...waży 6,6kg i ma aż 67cm! 41 główka i klatka..
następne szczepienie już 22 lutego...masakra!

nasze to było drugie dopiero, potem trzecie i jeszcze chyba z dwa albo trzy do roku życia Ewy.
czemu Ty masz mieć ostatnie? a potem to kiedy???

duża...no wzrostowo duża, ponad 99 centyl! ech...
ale kilogramowo spadła z 90go centyla na 75! 🙂

jeszcze na ten @ czekasz??????????? nie za długo to już....? 😲