Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Agus bling bling musi pokazac bo sie na nia obrazimy !

Ela klekna pogadal i tylko tyle :> ??? eeeee napewno jakas przemowe sobie ustalil 😁

Agus tak !!!!!!!!! pomoglo mi strasznie mowie ci ze ja sie zgielam do przodu i sie wyprostowac nie moglam, juz plakalam z bolu 😞 moj juz chcial karetke wzywac 😞

będę chamska i tego 8000 posta zadedykuje mojej córeczce 🙂
dzięki której tu jestem!
gdyby nie ona to.....hoho 🙂

i wiecie co jest przerażające? że napisałyśmy 7541 stron, a ja mam 8000 postów....czyli to oznacza że na każdej ze stron zamieściłam conajmniej jeden komentarz...masakra 😮

Loli goń mnie, przegoń bo siara jak ciul 😜
znacie użytkowniczke z wiekszą ilością postów? muszę tam na kwiecień się wybrać 🙂

ja też spadam się wyłożyć na prosto....skoro mówisz że pomagają to jutro sobie muszę kupić, bo ja po prostu nie umiem 😞 kąpiel Ewy dzisiaj to był koszmar, a każde jej karmienie to jest moje zaciskanie ust z bólu co by nie krzyknąć 😞
porażka! nikt nie mówił że po ciąży tyle czasu ma się jeszcze jakieś objawy....echhhhhh

• Mamusia
Hahahaha Agus ja proboje ile dam rady !
I czasami pisze tutaj z laskami jak ciebie nie ma ale nie wiem widocznie tobie to pierwsze trofeum jest pisane !
Ty tutaj jestes glowa rodziny i cie mocno kochamy!

A wiesz ze w sylwka jak gadalam z Eluska na skype to ona non stop mi mowila ze mnie kocha 😁 hehehehe normalnie prosto w oczy bo przez kamerki sie widzialysmy :P

• Mamusia
Agaa napisał(a):
ja też spadam się wyłożyć na prosto....skoro mówisz że pomagają to jutro sobie muszę kupić, bo ja po prostu nie umiem 😞 kąpiel Ewy dzisiaj to był koszmar, a każde jej karmienie to jest moje zaciskanie ust z bólu co by nie krzyknąć 😞
porażka! nikt nie mówił że po ciąży tyle czasu ma się jeszcze jakieś objawy....echhhhhh

AGAAAAA !!!!!!!!!!! ZNAM TO !!!!!!!!!! lepiej kupuj juz te plastry zeby cie puzniej nie zlamalo jak mnie !

hhaha brawo...n o jest czego gratulować, nie ma co 🙂 maniactwa, zepsutego przez to forum kręgosłupa, wzroku i zgrabiałych palców 🙂

oki spadam, dobranoc brzuszki 🙂 bo dla mnie zawsze będziecie brzuszkami 🙂 😘 😘

• Mamusia
Mam chwilę...Więc tak. Wczoraj okropnie napier mnie łeb. I tak leżałam na łóżku i bawiłam się z Frankiem. I przyszedł Krystian i mówi, że chce mi dać dziś prezent bo już się nie może doczekać. I dał mi skarpetki 😁 A w środku w jednej maszynka ta gillete venus a w drugiej zapasowe ostrza 😜 I ściemnia , że jeszcze kapcie chciał mi kupić takie moje wymarzone i że przeprasza, ale pierścionka nie znalazł 🤢

• Mamusia
Ej no Ela nie rob nam taaak.. najpierw napinasz sytulacje a potem dupa 😜 ehhe
Maly wykapany ... z czopkiem znowu i spi... bo znowu sie zanosilo na niespokojny sen to chcialam mu zaoszczedzic 😞 My po szamie piwko pijemy 🙂

Domi ja tez ziola nie palilam... wogle po kolesiu z ktorym bylam mam WIELKIE ale do tego... za duzo widzialam slyszalam.. fuu ☺️

jutro znowu do tesciow... 😠 😠 bo szwagier ma urodziny.. az mnie czepie jak mam znowu tam isc 😠

A Wy co tam?/ co porabiacie spicie juz??? ☺️

moje plecki puki co laskawe sa dla mnie i nie bola az tak.. tylko po kapieli czy przy dluzszym pochylaniu ale tez jak jest Karol to nie nosze go az tyle to pewnie dlatego.... ☺️

Dobranoc:**

• Mamusia
No i...Powiedziałam mu, że go nie kocham 😜 A on wyciągnął pudełeczko i powiedział TO NIE ZOSTANIESZ MOJĄ ŻONĄ??? No i tyle ☺️ I się poryczałam 😁
A mój Franek ogląda Franklina na Polsacie. Wczoraj też...Wykąpałam go, wypił mleczko i spał. A za chwilę się obudził i płacz. Dostał syropku przeciwbólowego i po mękach zasnął. A potem w nocy kilka razy się budził, ale nie było aż tak źle bo jadł i szedł spać.
A pierścionek mi się nie podoba 🥴 Widziałam u nich wiele innych ładnych i tańszych, ale przecież mu nie powiem. I za duży jest.
http://www.apart.pl/pl/zloto,c,1,2,1341

• Mamusia
Hejka Kobitki moje!
Dzis juz zostalam sama z mala, chodz moje plecki daja znaki 🤨 ale musze jakos dac rady!
Moja spala od 9 do 8 🙂 bez zadnej pobudki wyspalam sie strasznie 🙂

Ela! mi sie wydaje ze Franiowi ida zeby! i dlatego on jest taki niespokojny!
Eluska wózek? 😮 yyy nie czaje? 🤢 🤢 drugi?

A co do pierscionka Elu to zawsze mozna go pomniejszyc 😉 i lady jest ! chodz ja bardzo podobny dostalam na urodziny 😎