Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Loli porównałam tylko moje uczucia do sprawy z Martą , a nie Ciebie. Nikt nie dorośnie jej do pięt hehehehehe 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 Ja Ci powiem tylko co zrobiła bym na Twoim miejscu. Otóż Bartek jest dorosły i tak prawie cały czas w pracy siedzi. Da sobie radę sam. I może szukać mieszkania. Ja z resztą jak najszybciej wiała bym do Polski. Niepotrzebnie się tam szarpiesz. Już dawno bym wróciła do Polski. Bo za granicę jedzie się zarabiać kokosy, a nie biedować i żyć w takim syfie. Zwłaszcza z małym dzieckiem ,które to wszystko wdycha. Tu nie chodzi ani o Ciebie, ani o Bartka tylko o nią. O jej zdrowie! Nie ma tu miejsca na sentymenty czy miłość. Powinniście jak najszybciej się stamtąd ewakuować. Chcesz bilet? Zaraz zrobimy zrzutę...Ja tam zaraz zrobię jakąś akcje i kasa się znajdzie 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
Loli porównałam tylko moje uczucia do sprawy z Martą , a nie Ciebie. Nikt nie dorośnie jej do pięt hehehehehe 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 Ja Ci powiem tylko co zrobiła bym na Twoim miejscu. Otóż Bartek jest dorosły i tak prawie cały czas w pracy siedzi. Da sobie radę sam. I może szukać mieszkania. Ja z resztą jak najszybciej wiała bym do Polski. Niepotrzebnie się tam szarpiesz. Już dawno bym wróciła do Polski. Bo za granicę jedzie się zarabiać kokosy, a nie biedować i żyć w takim syfie. Zwłaszcza z małym dzieckiem ,które to wszystko wdycha. Tu nie chodzi ani o Ciebie, ani o Bartka tylko o nią. O jej zdrowie! Nie ma tu miejsca na sentymenty czy miłość. Powinniście jak najszybciej się stamtąd ewakuować. Chcesz bilet? Zaraz zrobimy zrzutę...Ja tam zaraz zrobię jakąś akcje i kasa się znajdzie 🙂

ja 1! po Eli..
A Batrek nie moze wrocic ok.. ale sam zaoszczedzi i sprowadzi Was do godnych warunkiow...Zdrowych dla Oli

• Mamusia
Hahahahaha Elu 😁 z tym biletem to mnie rozwalilas 😁 bediesz robila Aniolki dla mnie 🙂

Elu zgadzam sie z toba z tym wszystkim. TYlko jest jedno ale......
On codziennie pracuje, i kiedy on ma szukac tego mieszkania? po pracy jeszcze chodzic i ogladac mieszkania? On mi powiedzial ze teraz mieszkanie bedziemy wynajmowac tylko te ktore MI sie bedzie podobalo , ja je musze cale ogladnac. Bo np. w kuchni przy podlodze juz sa czarne sciany od uzywania itp tego sie juz nie da doszorowac ja chce nowiutenkie mieszkanie!
A po drugie hmm zgadzam sie z toba ze tutaj sie przyjezdza zarobic kase tylko. Ale nie wiem czy doczytalas kiedys Bartek nie moze zjechac do PL... a wiec co? Mi tylko zycie pozostaje tutaj z nim...Bo nie bede latala co chwile tutaj do niego zeby zobaczyl swoja corke!

hej my wrocilismy od lekarza Adas zdrowy tylko na ta rehabilitacje musze go zapisac.
no i wazy 7,5 kg moj maly klocek 😁
Loli no ciezki wybor przed toba staram sie postawic na twoim miejscu co ja bym zrobiła i troche cie rozumiem ze nie chcesz bartka zostawic bo ja sobie nie wyobrazam mieszkac bez mojego M no ale z drugiej strony jest Olenka no i teraz to ona jest najwazniejsza.

• Mamusia
A on wie dokładnie i na 100% co go czeka jak wróci do Pl? Bo tu na serio nie o was chodzi tylko o dobro młodej. A jak dla was to nawet big beny z gipsu mogę robić 😁 Albo zacznę z latksu fiutki robić i Eloite sprzedawać będę 🤪
No , a przez to choróbsko zapomniałam napisać, że Fran 7380 waży.

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
A on wie dokładnie i na 100% co go czeka jak wróci do Pl? Bo tu na serio nie o was chodzi tylko o dobro młodej. A jak dla was to nawet big beny z gipsu mogę robić 😁 Albo zacznę z latksu fiutki robić i Eloite sprzedawać będę 🤪

hahahaha Elaaa wariatko.. ja moge z tym na targu stanoc

• Mamusia
buuterfly napisał(a):

hahahaha Elaaa wariatko.. ja moge z tym na targu stanoc

• Mamusia
Elu nom wlasnie o to chodzi ze nie wiadomo co to tam sie dzieje w PL a on nie chce ryzykowac bo jest OLa....

I troszke mi sie wydaje Elu ze zalatwo sie pisze , a inaczej sie robi. (takie moje zdanie ale kochana nie zlosc sie)

I nie wydaje mi sie ze jak bym powiedziala Bartkowi ze ja lece do PL a ty tutaj zostan i zalatwiaj mieszkanie. On by sie na to nie zgodzil i nawet by mnie wysmial.

Bo co mieszkamy razem wszystko , a nagle ja lece do PL i on ma wszystko zalatwic? Ja wiem ze tutaj chodzi o Ole! Ale ja bym sobie nie poradzila z tym wszystkim!
Po trzecie musze tutaj byc jak bedziemy rozwiazywac umowe bo ta chata tez jest na mnie!
I jedynie jak wynajmujemy mieszkanie musimy byc oboje do podpisania papierków:/

Nie wiem: jego praca, to zasrane mieszkanie, landlord, wszystkie rachunki, szukanie mieszkania, dzwonienie, chodzenie , i jeszcze tesknota? hmm

Nie zgodzil by sie na to ze ja sobie pojade do PL i g zostanie z tym wszystkim i przylece sobie na gotowe na krolowa :/ niema takiej opcji.

• Mamusia
Ehhhh 😞 myslisz kochana ze mi pasuje tutaj siedziec?
Nie wcale nie !
Wrocila bym do PL jak najbardziej.....
Ale teraz nie ma takiej mozliwosci...
Kuzynka chce do mnie przyjechac, ona bedzie chrzestna Olenki i co musialam ja oklamac ze mam male mieszkanie i musze je zmienic!

Ja wczoraj siedzialam juz w kuchni i ryczalam bo powiem wam ze jak ja swoj wiek to ja tego nie ogarniam dla mnie to jest zaduzo na takie kombinowanie przez cale zycie, non stop mamy pod gorke jak nie mieszkanie szukalismy ponad 5 miesiecy to trafilismy na takie cholerne pierdlone gowno ja juz mam dosc 😞

• Mamusia
WIEM 😞

Ja mam juz na maxa metlik w glowie 😞

Tak podrozaly mieszkania , ze nie stac nas na nie 😞 ogolnie rentowo 😞
Najlepiej bylo by sie wprowadzic na jakis pokoj zebysmy nie musieli klepac pierdolonej biedy.
Bo nawet cala kasa Olenki co dostawalismy od Panstwa szla w ten pierdolony dom!
Zwariowac mozna normalnie 😞

• Mamusia
Anulka bo on jest takim typem czlowieka! Ja nic na to nie poradze.

Jak ja sie cos jego pytam to on mi wiecznie odpowiada ze nie wiem , no ja nie wiem co m teraz zrobimy i na tym sie konczy gadka a jak ja mu cos mowie to on mi mowi zebym ja mu tego nie mowila bo on dobrze o tym wie..
A jak sie juz cos stani to chodzi wkurwiony i sie zachowuje jak by to byla moja wina 😞 bo sie na mnie wyzywa 😞

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
Myślę, że Bartek powinien dowiedzieć się dokładnie co mu grozi. I tyle. Bo na razie to troszkę samolubne, że on was nie puści...

Yyyy Elu chcial sie dowiedziec i chcial sobie wziasc adwokata, ale sam adwokat mu powiedzial ze jak on cos zacznie robic , to wtedy oni sie zorientuja ze on sie tym interesuje i moga cos zrobic, a tak to oni sobie poprostu na niego czekaja w PL im sie nie spieszy wiedza ze wkoncu zjedzie.
A jakies 3-4 miechy temu byli u niego w domku i sie pytali czy jest 😮
Yyyy a ja nie chce zostac sama na parenascie lat pierdole !
Jeszcze z tym syfem tutaj Angielskim!

• Mamusia
KArol tez jest taki typem rzadzacym .. ale ja sobie nie dam... jak mam sie drzec to sie dre w d mam to co on w tym momencie zrobi.A jak on na mnei zaczyna furczec to groze ze odejde.. jak mnie powstrrzyma? zabije mnie? no watpie!
Ale Boze nie moze byc tak ze Ty sie boisz cokolwiek powiedziec... Loli....!!