Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

buuterfly napisał(a):
Mój nie pije i już 😜A dzisiaj mu zaparzę meliskę 🤪

no mój dlatego się z kacykiem moralnym męczy bo praktycznie w ogóle wódki nie pije a jak już się napije to klękajcie narody co on opowiada 😁 hehe

Agaa napisał(a):
No ciekawe ile mój będzie mieć moralniaka 😞
Wchodzę teraz do kuchni a tam czekoladki!!
Pytam dla kogo a on....
Dla babci!! 😞

Jeść przez tydzień nie daj! za karę 😁

• Mamusia
Mój jeśli już się zdarzy to :
ALLLLE MYSJIU...NIE GNIEWASZ SIE, ŻE SIĘ UPIŁEM? PRZECIEŻ WIESZ, ŻE JA RZADKO PIJE....NO ALE MYSJIUUUU NIE BADZ ZŁA 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁
Sama się suka wykończyła 🤪 Bęben jej się urwała hahaha i już napisałam do kadrowej, że ma mi przysłać papierki bo na raty kupuję pralecke i lodówecke 😜 A stary pojedzie do Norwegii i będzie na pancie zapierda......piiiii ☺️

buuterfly napisał(a):
Mój jeśli już się zdarzy to :
ALLLLE MYSJIU...NIE GNIEWASZ SIE, ŻE SIĘ UPIŁEM? PRZECIEŻ WIESZ, ŻE JA RZADKO PIJE....NO ALE MYSJIUUUU NIE BADZ ZŁA 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

To mój zanim zacznie mi mówi: jak już zauważysz, że za dużo to mnie przystopuj i nie pozwól więcej.
Kiedy jest już za dużo i ja mówię dość słyszę obrażone: a kiedy ja ostatnio piłem,m że teraz nie mogę się z kolegami napić? Tak? co tydz się upijam?.. i tego typu wyrzuty 😁

A rano: ale ja głupi jestem, że się tak schlałem...:P 😁 hehe

• Mamusia
Mój to taki niby anty imprezowy. A jak się napije to szwędacz się włącza mu. Np jakiś czas temu(ponad rok) szłam na dyskotekę. A on wielkie fochy, że na taką melinę nie idzie 😜 To srał Cię pies wzięłam kolegę i pojechaliśmy się nachlać i pośmiać. A ten opijał prawko u kolegi. I tak się schlał, że po powrocie do domu załatwił sobie kolegę i w te pędy do mnie na dyske 😁 Ale się z niego śmiałam. Taki nawalony, aż durne miny robił 😁 I zrypał mi wtedy flirt z takim jednym hehehe 😁 Oj zła kobieta ze mnie była 😁

to przynajmniej masz sposób żeby go z domu wyciągnąć - napierdolić i za szmaty 😁
Mój mi mówi: ale ja się juz wyimprezowałem, ja bym w domu posiedział.. a ja kurna?
on jak chce to idzie z kolegami.. a ja kwitnę w domu 😞
A ja bym się tam przeszła na jakąś rockotekę 😁 jak za starych dobrych czasów 😁 nawalić się ze znajomymi, nie pamiętać jak się wróciło do domu ale pamiętać całą imprezę i wstydzić się za siebie 😁

buuterfly napisał(a):
No bo my żałosne jesteśmy 😜 Cieszy nas....pralka 😁

Do czego to doszło...
wiesz co sobie na mikołaja kupiłam?... deskę do prasowania 🤢 kretynka:P

• Mamusia
Eee ja myślę, że jak dzieciaki podrosną to jeszcze potańcujemy. A oni wtedy klocki i do domu!!!!!! Do dziecka gnoju!!!!! hehehehe A my tyryryry tan tany 😁
A ja nic nie kupiłam 🙂 A wiesz co kupiłam sobie za becikowe? Farbę do ścian i wykładzinę pcv do kibla 😁 Ale ostatnio korci mnie iść na zakupy. No ta bluza mnie gryzie i taka jeszcze bluzka mi się podoba.

Kurna ja becikowe też na same domowe sprawy... święta, zakupy, itd...
Za becikowe po ur Kubusia kurna nakupiłam sobie ubrań i butów 😁
a teraz..??? sobie nie kupiłam nic od.. hmmm.. pół roku to na bank.. nawet głupiej bluzeczki 😞 bo mi kurna kasy szkoda - zawsze muszę odłożyć na coś dla dzieci albo.. męża...
Teraz za niecały miesiąc będziemy mieć rocznicę i chciałam mu dysk przenośny taki jakiś lepszy kupić.. no ale to 300 zł min...:/ a on? pewnie kur.. zapomni!

buuterfly napisał(a):
E nie no z moim to ja nie kce 😜 Ja lubię sama 😉

też bym wolała sama 😁 ale ja się nie umiem kontrolować;p a poza tym mój zazdrośnik... co godz tel kiedy wrócę:/ wrrr...
a tak - oni by do kieliszka przy stoliku, a ja swoje 😁 hehe

• Mamusia
No to taka choroba facetów ZAPOMNIAŁEM, ALBO NIE WIEDZIAŁEM CO CI KUPIĆ:angry 😁latego ja powiedziałam , że KONIEC! I nic dziadowi nie kupuje 😜Ja sobie odbiję i zadbam o siebie jak on do norwegii pojedzie. Już sobie postanowiłam. Kurde...Miałam się testów na prawko uczyć, atak mi się nie chce ☺️

ja prawko robiłam w lipcu 2010 😉 w 5 miesiącu już byłam 😁
a testy zdałam fuksem bo wstyd się przyznać ale 2 błędy miałam - no ale w pizdu tego i kto by nad tyym siedział:P

no pojebane te pytania i tyle..
ja to w ogóle na teście miałam pyt których nie miałam w tych zestawach na płytce co mi instruktor dał 😮
kurna.. jakby mi mieli zabrać prawko i miałabym drugi raz robić to chyba bym się nie zdecydowała:P

Ja też bym nie robiła gdyby nie druga ciąża... bo wiadomo - to do lekarza trzeba, na zakupy, po to po tamto.. na nogach się nie da wszędzie.. a proszenie, szukanie żeby mnie ktoś zawiózł mnie do jasnej kurwicy doprowadzało.. więc zdecydowałam, że idę 😉 zaczęłam z duszą na ramieniu bo bardziej się bałam niż mi się nie chciało 😉 a teraz? w prawdzie nadal boję się wyprzedzać ale jeździć lubię 😉 Nawet mój ojciec stwierdził ,że jak jeździ z mamą czy siorkami moimi to go nogi od hamowania bolą a jak ze mną jedzie to nie 😁

buuterfly napisał(a):
Mi niektóre idą tak, że mam zero, albo dwa błędy...A niektóre to i po 4 byki 🤢 Najbardziej nie lubię świateł, prędkości i tego za ile można się spodziewać np przejazdu jak pod znakiem jest np 70 na h

Ela czyli jednak robisz 🤪 🤪 🤪 ja tez, 🤪 już kończę godziny w przyszłym tygodniu idę opłacić i będę się rejestrować na egzamin 😜 😲 🤢

Zobaczcie na AGU zdjęcia dla dziadków na dzień babci i dziadka