Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

A z małych autek to np. hondę civic mogę polecić 😉 malutka, a sprawia wrażenie, że nie wiem ile miejsca w środku 😉 i dobrze się prowadzi podobno 😉 - to opinia mojej siostry bo ja nie miałam okazji 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

GoGr napisał(a):
A z małych autek to np. hondę civic mogę polecić 😉 malutka, a sprawia wrażenie, że nie wiem ile miejsca w środku 😉 i dobrze się prowadzi podobno 😉 - to opinia mojej siostry bo ja nie miałam okazji 🙂

Mój tata ma honde civik i fakt fajnie sie jezdzi 😉
ale ja mam kupic to samo auto co on ma 😁

• Mamusia
Agaa Mozilla z Hello Hitty 😮 🤪 🤪 🤪 🤪 wow czegos takiego to ja jeszcze nie widzialam 😁

Agus moze wystarczy zainstalowac jave?

GoGr idziemy dzis ogladac mieszkanie z moim o 5 🙂, ostatnio bylismy ogladac mieszkanko i strasznie sie nam spodobalo normalnie cod miud i ozeszki 🙂 no ale co z tego jak za rent chcieli 1050funtów miesiecznie bez rachunków, a wiec z bolacym sercem musielismy odmowic, bo nie dali bysmy rady.
I wczoraj ogladalam znow ogloszenia i znalazlam to samo mieszkanie troszke inaczej umeblowane ale identyczne i za 900F miesiecznie to tyle samo co teraz placimy na mieszkaniu jestem strasnie podniecona od wczoraj bo mozna sie wprowadzac w kazdej chwili ! Ale boje sie ze ktos sie wczesniej umowil na ogladanie tego mieszkania i nam zwinie z przed noska

o kurna! boooskie!! ale ja nic nie mówie, trzymam kciuki nawet stopami 😜

a to moja mozzila
[URL=http://img651.imageshack.us/i/mozzz.jpg/][IMG]http://img651.imageshack.us/img651/4997/mozzz.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
hehe

• Mamusia
Agus do tego sa jeszcze 2 podwojne pokoje i 2 schowki na jakies graty i korytarz !

WoW Agaa twoja Mozilla wymiata, ale jak ja bym zainstalowala taka mozille to chyba mi nie moj udusil 😁
Och jak zobaczylam Windowska Xp ahhhh 😞 teskni mi sie do niego boski jest !
A u was Agaa macie wspolnego kompa?

• Mamusia
O ja no to ci wsumie zazdroszcze chciala bym miec komputer!

Namawialam mojego zeby mi kupil na uro ! jakiegos takiego maleko lapka... chociarz na raty :P
I wiecie co mi powiedzial ! ze on mi kompa nie kupi bo nie wypada na urodziny i nuby ma mi cos innego kupic , cos co kiedys chcialam ale ja nie mam zielonego pojecia o co mu chodzi.

AGAA NO NIESTETY MAM VISTE ! I MOJ ZAWSZE MOWI W ZARTACH VISTA JEST ZAJEBISTA ! ALE NIE JEST

Agaa napisał(a):
no nie jest!! vista jest ciulata! 😞
a może kiedyś się dorobisz kompa własnego, kto wie 🙂 hmm i ciekawe co też on Ci chce kupić na te uro 🙂

MOZE PIERSCIEN 🤪

• Mamusia
No mam taka cicha nadzieje ze wkoncu sie dorobie !

A moze specjalnie mowi ze mi go nie kupi? a kupi? Hmmm sama nie wiem... ale z takie przekonaniem mowi mi ze nie .
Powiedzial tylko mi tyle ze bedzie mi to przydatna rzecz ale nie bede jej uzywac napewno tak czesto jak kompa 😮 a wiec za cholere nie mam zielonego pojecia.
Tez jestem na maxa ciekawa...a to jeszcze tyle dni

• Mamusia
bobas napisał(a):
Agaa napisał(a):
no nie jest!! vista jest ciulata! 😞
a może kiedyś się dorobisz kompa własnego, kto wie 🙂 hmm i ciekawe co też on Ci chce kupić na te uro 🙂

MOZE PIERSCIEN 🤪

Yyyy raczej nie ! bo mu cos kiedys powiedzialam 🤔 🤨

• Mamusia
bobas napisał(a):
robie to dzisaj na obiad po raz pierwszy w zyciu robie gulasz 😜
http://www.gotujmy.pl/gulasz-angielski,przepisy,70344.html

Bobas a robisz z ryzem ? Hmm powiem ci tak czesto moj wspolokator to robi, nienawidze gulaszu z ryzem bleee.... zabija caly smak pysznego sosiku! Nie wiem ale ja wogule do tego ziemniaczki i jakas pyszna suroweczka