Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no rozwazalam zemniaki lub ryz ale chyba mnie przekonalyscie do ziemniaczkow 🙂 i do tego ogorek konserwowy
a na kalambury sie pisze daj tylko znac kiedy 🙂

ide uspic babolka 🙂

Loli no co, trzeba wykorzystać dobry humor 🙂 któy mi się pewnie dzisiaj zjebie bo ide do tego lekarza...
także wieczorem piwko i kalamburyjak Wy dacie rade!

cały dzien dzisiaj walcze z tym formatem, nigdzie nie byłam...u nas zimno i nieprzyjemnie, nie chce się przeziębić;/

ejj kurna, moja dzisiaj sama usiadła....na bujaku z połleżacej do siedzenia! nie była przypięta...stała w tym bujaku na stole...miałam przerażenie w oczach 😮 od dziś bezwzględnie ją przypinam...

• Mamusia
Agaa bedzie wszystko dobrze ! tylko wiesz napisz mi puzniej na gg :* kotek 😘

Mm piwko mowisz wieczorkiem mniami :P

Ja moze dzis bede moze nie, kto to wie.. zalezy wlasnie od chumoru jaki bedzie u mnie! Wszystko sie okaze za pare godzin ehhhh napiecie jak cholera.

A co do bujaka hmm moja jeszcze nie podniosla sie i tez jej nie przypinam jeszcze . Ale ona non stop mi marudzi..

Czy wasze dzieciaczki nie marudza tak ze niby placza, zaraz jecza, zaraz sie bawia , zaraz sie smieja? dziwne to dla mnie, nie wiem czy jej dokuczaja te zeby czy co ?

U mnie pogoda tez na maxa beznadziejna az mi sie nie chcialo nigdzie wychodzic, ale pewnie bedziemy szli o 5 jak bedzie wszystko ok ogladnac to mieszkanie !

• Mamusia
Loli, ale jak by ktoś już je wynajął to przecież dali by wam znać 🤨
Mam chustę 🤪 Już Franklin w niej siedział i był zadowolony i ważniaka rżnął.
Z aut polecam ople. A francuski tylko sex hehehehe 😜
Mieszkanie zajebiste i sama bym w takim pomieszkała dlatego mooooooooocno trzymam kciuki i wysyłam fluidy!!!!!! Bo jak chata będzie to i wam się poukłada 😘 😘 😘 😘 A i w kiblu nigdy nie będziesz sama 🤪 Kaczuszki masz 😁 😁 Tylko kilka obrazków, firaneczki, gruchająca Olcia i zajebioza....
Kalambury też bym chciała i piwo, ale mój będzie się darł, że ciągle przed kompem 😞 buuuuu

• Mamusia
ja moja wiercipiete juz od dawna przypinam bo kiedys sie na chwile odwrocilam a ta zjechala z lezaczka tylko jeszcze glowka byla oparta. w osatniej chwili zlapalam, a lezaczek stal na lawie ;/

co do auta to my mamy peugeota 207, calkiem fajny bo chyba rocznik 2009 jak sie nie myle, ale tak jak dziewczyny odradzam, ladnie wyglada, fajnie sie jezdzi ale niech sie cos zepsuje, (a czesto sie to zdarza) każde gówienko kuuupe kasy, a tak jak tu ktoras mowila przewaznie nie wiedza co to w ogole jest, jeden spec podpina pod komputer i zyczy sobie 100, nic nie zrobi, nastepny to samo, no ale juz mamy takiego mechanika co mniej wiecej sie zna, ale wiekszosc to nie umie francozow naprawiac albo od razu mowi ze sie za to nie bierze. my mielismy 2 ale wiecie jak to bylo, musielismy sprzedac bo kredyt trzeba bylo splacic 😞 teraz musimy kupic bo ja musze miec auto. narazie jezdze pozyczonym golfem od taty ale to zaraz wam opisze co sie dzis dzialo.. ja tez polecam seata, siora ma juz drugie toledo i jest ok, niestety poza moim zasiegiem cenowym. ja szukam forda focusa, albo opla astre, albo golfa, ale golf mi sie wizualnie nie bardzo, zreszta pelno tego, dzis gadalam przez tel jak bylam na parkingu i do 3 golfow podchodzilam zanim do mojego doszlam :P bo takie same byly a ja jak gadam to nie mysle za bardzo, nie skupiona bylam :P z focusem jest ten problem ze podobno przynajmniej 2002 r musi byc bo wczesniej blacha felerna cos byla, a astra znow cos ma z silnikiem te 2.0 wiec 1,7 jak cos szukam :P ale mi sie marzy passat wlasnie ale Janusz mowi ze to krowa wielka jak dla mnie,no i ma w sumie racje, parkowac na miescie to ciezko bedzie, lepiej cos mniejszego ale wlasnie ten bagarznik zeby mialo bo jak dziecko no to juz trzeba czasem cos wpakowac a w naszym peugeocie to malutki bardzo.

• Mamusia
dzis bylam w rzeszowie zawiesc siore na autobus bo ma wolne i na 3 tyg jedzie do niemiec cos zarobic.. no i mialam na uni wstapic bo mnie do dziekanatu wzywali. pojechalam golfem, najpierw padly wycieraczki, dobrze ze nie padalo, bezpieczniki siadly :P. ale szyba brudna nic nie bylo widac, pojechalysmy do mieszkania mojej siory to mi przyniosla plyn i umylysmy to. pozniej autko zaczelo warczec , skrzypiec itp. normalnie jak formula 1 :P dobrze ze moj byl w rzesz tez w pracy, kazalam mu przyjechac bo ani skrecac nie moglam normalnie i sie balam, przyjechal mowi ze plyn od wspomagania spitolil, kazal mi kupic, no ale sie zlitowal sam pojechal, spotkalismy sie pozniej na innym parkingu i mi to zrobil, i co sie jeszcze okazalo 😁 ze mi powietrze z kola ucieklo, tzn nei calkiem ale na takim bym nie mogla jechac bo bym zepsula. tez mi janusz dopompowal, i te wycieraczki naprawil, ale ja musze miec jakies nowsze auto bo ja to lewa jestem ,sama bym sobie nie poradzila musialabym szukac tam jakiegos faceta zeby mi to zrobil ..dobrze ze juz w domu jestem, przywiozlam sobie siore, siedzi mi z mala a ja pisze prace 😎 tzn narazie czytalam co pisalyscie 😉

Loli swietne mieszkanie, kiedy bedziecie wiedziec czy bedzie wasze?

Aga o 17tej naszego czasu czy Waszego??
dawaj nam tu zaraz znać! ja jestem po 19tej wolna, o ile z Ewą pójdzie dobrze.

drze się ten mój dzidziol od pół godziny, na rękach spokój i się rozgląda,a w bujaku ryk.
ale już jej nie nosze, wczoraj nosiłam długo to dzisiaj kręgosłupa mojego nie poznaje 😞

poweidziałam mojemu o tym moim pęknięciu tam....wqrwił się i chce iść ze mną do tego gina... 😞 dobrze że musi z małą zostać...
a ja wiem że dupa jestem i się nie postawie temu lekarzowi, tylko grzecznie wszystko będzie...echh

Elu nie da rady te kalambury od okolo 20-21?

• Mamusia
Agaa no o 16 waszego czasu kotek ! ale przed spotkaniem jeszcze musimy zadzwonic a wiec sie okaze.
Oni tutaj czasem nie mowia i umawiaja 10 osob na ogladanie jednego mieszkania jak ktos da jakis depozyt to juz jego mieszkanie !
A wiec tutaj kto pierwszy ten lepszy :/

Zaraz nowe fotki na Agu Agu