Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Kurde znowu nagryzmolilam przez kom i dupa gowno sie nie dodalo.. 😠

Aga akurat to badanie jest wazne, i dziwi mnie to ze tak Ci powiedzial. Ja sama przy nastepnej wizycie o to poprosze!
A ja bym poszla do innego prywatnie, ale nie mowilabym mu nic co podejrzewaja inny, tylko ze na kontrole bla bla bla... jak na prywatnie powinien przebadac Cie w zdloz i wszesz...

Oj Asiu skad ja to znam.... ☺️
Mnie dzis Karol tez dizala na nerwy.. caly dzien musialam sie prosic zeby laskawie leki zabral.. i wkoncu o 7 byl ksiaze laskaw wstac po nie. Posciel mu spadla na brudny worek od wegla to idiota zamiast wziasc i przebrac to sie w nia polozyl.... NO IDIOTA!!!!
A na koniec polozyl sie i nie zgasil swiatla w pojoku,,,, to musialam isc i mu wylaczyc bo ciezko bylo reke wyciagnac;/;/;/;/ eeehhhhh
jeszcze mnie zjebal ze mam pretensje do niego ze ma tyle goraczki... a ja ze mam o st mnie i kurwa musze zapierdalac... i czy mi sie w glowie kreci.. nieee no gdzie .. ja sie tak zajebiscie czuje ze huj 😠 😠

kurwa faceci to jednak idioci! jak my sie zle czujemy to nie mamy prawa sie odezwac, ani nic a oni jak ledwo glowa czy cos ich boli to zgon a kjak chorzy to kuurwa jasna umieraja... 😠 😠 😠

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Agaa napisał(a):
NADAL PODTRZYMUJE CHĘĆ GRANIA W KALAMBURY JAK BY CO 🙂

Asiu to może głupio zabrzmi, ale chyba Wam ten Adaś za mało tak płacze głośno 🙂
bo u mnie np. takie chaje to już były ho ho temu i teraz już nas jej płacz nie wyprowadza tak z równowagi...
więc spokojnie...tak jak piszesz, przyjdzie koza do woza 🙂 😘

Loli....gdzie jesteś? 😞

🙂 🙂 😘 a co do grannia to moze pozniej bo zaraz ide sie wylozyc w wannie

Aniu skąd ja to znam!! chory facet...przepraszam...facet z gorączką! taką nawet powyżej 37st to facet umierający...biedny boroczek który nic koło siebie zrobić nie umie.! zal!!

mój ostatnio coś się źle czuł, dałam mu termometr a on miał 36,8st i mówi...'ojjj coś się zaczyna ze mną dziać'....no zalllllllllllllll 🤪 🤪 🤪

Agaa napisał(a):
Aniu skąd ja to znam!! chory facet...przepraszam...facet z gorączką! taką nawet powyżej 37st to facet umierający...biedny boroczek który nic koło siebie zrobić nie umie.! zal!!

mój ostatnio coś się źle czuł, dałam mu termometr a on miał 36,8st i mówi...'ojjj coś się zaczyna ze mną dziać'....no zalllllllllllllll 🤪 🤪 🤪

a mój ma całkiem odwrotnie 😁 jemu nigdy nic nie jest i niczego nie potrzebuje, i tez mnie to wkurza bo zamiast pójść do lekarza wziąć procha to on wiecznie niepotrzebujący - sam przyszło samo przejdzie

Ania8888 napisał(a):
Kasiu to ja chce sie zamienic.. doplace 😁 😁 😁

😁 😁 😁 dawaj zrobimy podmianę na jakiś czas 😁 😁 😁 wróciłby Karol do ciebie na Kolanach 😜

qrka napisał(a):
Ania8888 napisał(a):
Kasiu to ja chce sie zamienic.. doplace 😁 😁 😁

😁 😁 😁 dawaj zrobimy podmianę na jakiś czas 😁 😁 😁 wróciłby Karol do ciebie na Kolanach 😜

to ja dorzucam grochola i biore kudłatego 😁 😁 😁

• Mamusia
eh nadrobie was puzniej.

No i tak nie bylismy ogladac tego mieszkania, bo moj dzwonil i koles powiedzial ze ktos do niego dzwonil i zaproponowal mu 1000 f za mieszkanie ;/ lipa...

Puzniej do nas dzwonil i powiedzial ze jak damy 1010 to je dostaniemy a wiec jutro sie okaze wszystko

AGA dostalam maila zamurowało mnie co lekarz to inna opinia
ale ja bym chyba zrobila tak jak ania mowi poszlabym prywatnie i nic bym nie powiedzial tylko ze przyszlas na kontrol i wtedy zobaczyc co powie i zastanowic sie co dalej 🥴

Loli napisał(a):
eh nadrobie was puzniej.

No i tak nie bylismy ogladac tego mieszkania, bo moj dzwonil i koles powiedzial ze ktos do niego dzwonil i zaproponowal mu 1000 f za mieszkanie ;/ lipa...

Puzniej do nas dzwonil i powiedzial ze jak damy 1010 to je dostaniemy a wiec jutro sie okaze wszystko

ALE CHAMAŃSTWO!!!! kurcze NO! nie powinno tak być, ale ja wiem prawa rynku 😞
w kazdym razie trzymam kciuki 😘

Loli kurde wiedziałam że tak będzie!! 😞 cholera wolny rynek!
no nic..musicie czekać! 😘

Asiu no ja sama nie wiem co mam robić, stąd ten mail...najpierw poczekam na te wyniki cytologii a potem chyba pojde do tzreciego...nie wiem, po prostu nie wiem! 🤨

Agula Ty się nie załamuj! nawet jak te nie wypali to znajdzie się inne,z obacz tylko ja te sięs zybko znalazło!
zresztą ja Cię nie pocieszam.

proponuje piwo i kalambury hmmm? 🙂

Agaa napisał(a):
Loli kurde wiedziałam że tak będzie!! 😞 cholera wolny rynek!
no nic..musicie czekać! 😘

Asiu no ja sama nie wiem co mam robić, stąd ten mail...najpierw poczekam na te wyniki cytologii a potem chyba pojde do tzreciego...nie wiem, po prostu nie wiem! 🤨

Aga ja Ci wysłałam wiadomość na maila :*

Agaa napisał(a):
Agula Ty się nie załamuj! nawet jak te nie wypali to znajdzie się inne,z obacz tylko ja te sięs zybko znalazło!
zresztą ja Cię nie pocieszam.

proponuje piwo i kalambury hmmm? 🙂

och!! ja mam desperadosa w lodówie 🤪 ale to kudłatego 😞 bo kto niunie w nocy nakarmi 5 x 😞

• Mamusia
Witam!
Widze ze problemow ogolnie przybywa i to nie zwiazanych zazwyczyczaj z dziecmi. Mozecie mnie w klubie powitac 🤢
Ogolnie to zycie jest prze...bane i chcialabym miec znow 15 lat... ech....
Życzę wam oby sie wszystko szybciutko poukladalo 🙂

kasiu przeczytałam.
no coż...macie takie samo zdanie.
to teraz ściepa na wizytę dla cioci Agii 😜 😜 😜
nie no żart 🙂
zastanowie sie...

Asiu a może i masz rację że naciągacz? ale oni tego nie sprawdzą...chcą mieszkanie to muszą tyle dać 😞 to jest chore!!