Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Agaa napisał(a):
kasiu przeczytałam.
no coż...macie takie samo zdanie.
to teraz ściepa na wizytę dla cioci Agii 😜 😜 😜
nie no żart 🙂
zastanowie sie...

Asiu a może i masz rację że naciągacz? ale oni tego nie sprawdzą...chcą mieszkanie to muszą tyle dać 😞 to jest chore!!

no wlasnie to jest to ze jak komus zalezy i go stac to da tyle kasy

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kurwa ale jestem wsciekla 😠 😠 😠 😞 😞 😞

przyjechala tesciowa ze szwagrem, i tekst jak tam Karol a ja ze nie wiem , mam go gdzies bo nie bede go obskakiwac i sie wiecznie prosic zeby wziol leki itd to mnie zjebala ze jak to!
huj.... potem jej mowie czy mam dac wyprane rzeczy malego,powiesza u siebie a ona ze ona ma... Szwagier sie odzywa ze juz jedna torbe duza rzeczy zabral... to PO CO NA CO... I PIZGA .. a ja bo moja mama przyjedzie po niego w piatek... to po co a czemu .. IZE NA CO DZIECKO TAK PONIEWIERAC DALEKO... ZE MAM NIE PRZESADZAC.. BO MAMY TYLKO GRYPE !! I szwagier zaczol pizgac ze ale cyrk robimi... 😠 ZE KAROL TO JEST CHORY A JA POLEZE 2 DNI I BEDE OK.... 😠 😠 😠
TO MOWIE ZE TAK SAMO PO CO BY MIAL ISC DO NICH.. A JA TAK SZYBKO SIE NIE WZKURUJE... BO WIEM JAK SIE CZUJE I ILE DOCHODZE DO SIEBIE ZAWSZE!A NIE BEDE RYZYKOWAC I BRAC MALEGO JAK SIE DO KONCA NIE WZKURUJE.

normalnie leze i rycze ☺️ bo na to wzglada ze ja nie mam prawa sie zle czuc 😞
w dodatku tesknie za nim.... leze z jego przytulanka...

przepraszam ze smece...

Rudi napisał(a):
Qrka ty karmisz piersia? 5 razy w nocy?
Ja tez jeszcze sie trzymam a karmienia nocne dochodza juz do liczby 7 od 20 do 9, juz ledwo wytrzymuje,ale jeszcze oby do 10 lutgo i pasuje.. 😞

Rudi u mnie to samo 😞 chyba faktycznie już czas przejść na butelczynę ja planowałam do 08.03 karmić a potem ściągać i jeszcze przynajmniej raz jej dawać ale nie wiem czy jest sens 🥴

Dziewczyny a powiedzcie mi jak z tym pokarmem sam Wam zanikł czy brałyście leki??

Aniu aż mi się przykro zrobiło jak przeczytałam co napisałaś 😞
kuruj się szybko kotek i zabieraj od tych wariatów Marcelka!
całuje Cię mocno 😘 😘

qrka mi zanikł przy odciąganiu, z dnia na dzień było go coraz mniej, bo coraz rzadziej odciągałam...

Aniu nie wiedziałam że Ciebie też wzięło 😞 na całego (przepraszam ale nie nadrobiłam ☺️ )
kurde no nie dziwie się że sie wkurzyłaś!, dobrze że sie nim zajmą ale bez przesady takie komentarze!! 🤔 trzymaj się cieplutko i ZDROWIEJ NAM 😘 i zabieraj Marcelka zaraz do siebie 🙂

qrka napisał(a):
Rudi napisał(a):
Qrka ty karmisz piersia? 5 razy w nocy?
Ja tez jeszcze sie trzymam a karmienia nocne dochodza juz do liczby 7 od 20 do 9, juz ledwo wytrzymuje,ale jeszcze oby do 10 lutgo i pasuje.. 😞

Rudi u mnie to samo 😞 chyba faktycznie już czas przejść na butelczynę ja planowałam do 08.03 karmić a potem ściągać i jeszcze przynajmniej raz jej dawać ale nie wiem czy jest sens 🥴
Dziewczyny a powiedzcie mi jak z tym pokarmem sam Wam zanikł czy brałyście leki??

u mnie wygladało to tak ze ja zaczełam odciagac mleko i dawac mu z butelki(bo musiałam u pasteryzowac) z czasem odciagania mleko powoli mi zanikało tylko ze u mnie to bylo skaplikowane bo mial ta zoltaczke i stres i to chyba zaburzylo laktacje bo juz pozniej herbatki ani tabletki ktore kosztwaly mnie 50zł 😠 nie pomogly w produkcji mleka i tak to sie skonczyło

Aga kurde takie przystojniaki z tych naszych wrześniowych chłopców Ty juz któregoś wybrałaś dla swojej Ewci?? bo ja to się nie mogę zdecydować wszyscy sa tacy kochani 🤪 🤪

Rudi napisał(a):
No właśnie a co z tym pokarmem, dlugo to sie jeszcze leje? Nie pomyslalam o tym 😞 Nie wyobrazam sobie chodzic do roboty z cieknacymi cycami, blee

no właśnie ja czasem daje Idze butle ale jak mi wypadnie karmienie z obiegu to mi później cycki rozwala, a nie kupiłam jeszcze laktatora bo narzie nie był mi potrzebny, Aga jak się sprawował ten z TT

• Mamusia
qrka napisał(a):
Aga kurde takie przystojniaki z tych naszych wrześniowych chłopców Ty juz któregoś wybrałaś dla swojej Ewci?? bo ja to się nie mogę zdecydować wszyscy sa tacy kochani 🤪 🤪

Ja sama dla siebie to z kazdego po trochu 😁 ahha
- marcela nie licze 😜

Ale Rudi... musze Ci powiedziec ze Alek z ta kokarda wyglada normalniee ... az brak slow... tak piekny!

qrka no co Ty? jeszcze nikogo dla Igi nie wybrałaś?????

moja Ewa to sobie w chłopach przebiera 😜 Adaś bobasowy jest, Fabianek Wiolkowy ( taki co rzadko tu wpada, ale zakochała się wnim też 😁 ), przez chwile poromansowała też z Frankiem 🙂 Marcelek niestety od razu zajęty przez Olkę...z Alkiem Rudikowym znaja się krótko, ale kto wie? może coś się wykroi 🙂 ale z Kacperkiem Dosikowym była na pierwszej randce jeszcze w brzuszku...także cięzko, oj ciężko jej się zdecydować 😜 został jeszcze Alek eloiotowy, ale ona jakoś preferuje starszych, chociaż ten Alek to niczego sobie 😁 więc sorry Winetou ale marne szansęęęę 😁 😁

• Mamusia
to byl dobry numer! Na dzien babci i dziadka przykleilam mu ta kokarde weszlam do ich pokoju podalam malego powiedzialam wszystkiego najlepszego dostali buzi i wyszlam. I tylko slyszalam jak brechtali i mowili ze to najlepszy prezent na swiecie 😎

Kasiu super, nie narzekałam na niego, chociaż przy końcu jak pokarmu było mało to wydawało mi się że więcej ściągam wyduszaniem z cycka niż laktatorem...ale nie wiem, miałam już wtedy dość tego ściągania...

Agaa napisał(a):
qrka no co Ty? jeszcze nikogo dla Igi nie wybrałaś?????

moja Ewa to sobie w chłopach przebiera 😜 Adaś bobasowy jest, Fabianek Wiolkowy ( taki co rzadko tu wpada, ale zakochała się wnim też 😁 ), przez chwile poromansowała też z Frankiem 🙂 Marcelek niestety od razu zajęty przez Olkę...z Alkiem Rudikowym znaja się krótko, ale kto wie? może coś się wykroi 🙂 ale z Kacperkiem Dosikowym była na pierwszej randce jeszcze w brzuszku...także cięzko, oj ciężko jej się zdecydować 😜 został jeszcze Alek eloiotowy, ale ona jakoś preferuje starszych, chociaż ten Alek to niczego sobie 😁 więc sorry Winetou ale marne szansęęęę 😁 😁

hahahah 🙂 🙂 kurde no! pasuje się już rozglądać 😁 😁 😁

Agaa napisał(a):
Kasiu super, nie narzekałam na niego, chociaż przy końcu jak pokarmu było mało to wydawało mi się że więcej ściągam wyduszaniem z cycka niż laktatorem...ale nie wiem, miałam już wtedy dość tego ściągania...

to kupuje, na allegro jest on + 2 termo opakowania gratis 🙂 idę zapolować 😎