Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Rudi nie wiem jakie masz problemy...ale mam nadzieje że sen da Ci troszkę spokoju i rano wstaniesz z głową pełną pomysłów co i jak. buziak 😘

Asiu ja też już nikomu nie umiem klasnąć! rozbisurmaniły się!

kurna, gramy??? kto chętny?? minimum 3 osoby? 😠

Agaa napisał(a):
Rudi nie wiem jakie masz problemy...ale mam nadzieje że sen da Ci troszkę spokoju i rano wstaniesz z głową pełną pomysłów co i jak. buziak 😘

Asiu ja też już nikomu nie umiem klasnąć! rozbisurmaniły się!

kurna, gramy??? kto chętny?? minimum 3 osoby? 😠

Aga czekaj zarz ja tu pupuję dla młodej gadżety na allegro, zaarz bede

Rudi trzymaj się cieplutko 😘 miłych snów i spokojnej nocki z tymi karmieniami 🙂

Agaa napisał(a):
dobra, to nie baby ciotki wstrętne 😜

to może jutro czy pojutrze! 🙂

zaraz Ci pokarze co pokupowałam 🙂
http://allegro.pl/tommee-tippee-laktator-reczny-zestaw-2-termotorby-i1425290329.html
http://allegro.pl/tommee-tippee-zabki-i-kaczki-stick-on-friends-i1424718716.html
http://allegro.pl/butelka-tommee-tippee-260ml-0-bpa-mega-oferta-i1409821484.html
http://allegro.pl/gryzak-tommee-tippee-mr-pullarms-jedyny-na-allegro-i1429236113.html

te kaczuchy z żabkami mnie zaczarowały 🤪 😁 😁 😁

• Mamusia
Jednak ciezko z tym spaniem,
niestety tu akurat nic nie zalezy odemnie 😞 moge tylko czekac az sytuacja sie rozwinie.
jedne z nas marza aby wyjsc do ludzi a ja mam ochote sie znow zaszyc w domu z dzieckiem gdzie poniekad to ja decyduje co i jak (zaraz po moim synu 😉)
Aga widze ze u ciebie tez nie wesolo. Domyslam sie ze to problemy zdrowotne, wiec trzymam kciulki aby wszysko dobrze sie skonczylo i aby Ania wyzdrowiala, Loli zdobyla to mieszkanko, Iga Qurki dala mamie pospać a franio szybko wyzdrowiał....oj duzo tego, mam nadzieje ze nikogo nie pominelam...

Rudi to pewnie chodzi o wypowiedzenie Twojego? 😞
ech ja sobie też nie wyobrażam powrotu do jakiej kolwiek pracy...i chyba wiem co masz na myśli pisząc to wszystko...
z kim malutkiego zostawiasz?

qrka już sobie zerkam 🙂

super Kasiu! nooo te żabki kochaniutkie! na pewno się Idze spodobają 🙂 gryzak też świetny! 🙂 🙂
szczerze to Ci powiem że ten pojemnik na przechowywanie jedzenia w lodówce z TT to hmm...ja go nie używam....

Rudi napisał(a):
Jednak ciezko z tym spaniem,
niestety tu akurat nic nie zalezy odemnie 😞 moge tylko czekac az sytuacja sie rozwinie.
jedne z nas marza aby wyjsc do ludzi a ja mam ochote sie znow zaszyc w domu z dzieckiem gdzie poniekad to ja decyduje co i jak (zaraz po moim synu 😉)
Aga widze ze u ciebie tez nie wesolo. Domyslam sie ze to problemy zdrowotne, wiec trzymam kciulki aby wszysko dobrze sie skonczylo i aby Ania wyzdrowiala, Loli zdobyla to mieszkanko, Iga Qurki dala mamie pospać a franio szybko wyzdrowiał....oj duzo tego, mam nadzieje ze nikogo nie pominelam...

Rudi dziękujemy 😘 😘 a ja mam nadzieję że wszystko samo sie poukłada jak najbardziej po Twojej myśli! powiem Ci że jak oglądała Twoje zdjęcia to ja Cie widzę jako piękna pewną siebie i silną i twardą kobietkę i nikomu nie daj sobie wmówić że jest inaczej, sytuacji nie znam ale trzymam kciuki 🙂 za Ciebie i niunia 😘 😘

• Mamusia
tu tez sie pokomplikowalo, mial zostawac z mama ale okazalo sie ze ona nie ma czasu (prowadza z tata firme)poki co siedzi z Luaszem tylko mam problem wlasnie z ulozeniem jakiego kolwiek planu dnia, bo jak moj jezdzi i szuka pracy to ja musze byc w domu i wtedy do roboty wieczorem, a jeszcze w pracy taka mloda siksa -byla stazystak co miala mnie zastepowac sie strasznie panoszy, oj mam dosc, a jeszcze jak na zlosc u nas w pracy tez pustki ostatnio i roboty nie ma 😞 😞 😞 i tez sie boje o swoj tylek