Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Loli napisał(a):
Ehhh Agus szkoda, bo sie wlasnie z Domi zbieramy na jakies pogaduchy :d na skype 😁
To poczekamy na ciebie instaluj to jest przecierz chwila moment 😁

teraz to mi Ewa śpi 🙂 więc sobie pogadajcie a ja się potem dołącze jak ona się obudzi, albo wieczorem.
a teraz sobie zainstaluje i Was pozapraszam 🙂

heya 🙂
jestem ufffffff 🙂 na chwile bo boja ma buczenia ciag dalszy, leży tu koło mnie w leżaku i buczy aż mi uszy puchną 😞
ale grało sie wczoraj fajnie, Aga sorki za ten telefon nie mogłam przyczaić normalnie, ☺️ myślałam że to my wymyślały hasło do zgadywania i nie wiedziałam gdzie je mam wpisać ☺️ ☺️ ale to nie myśląca godzina dla mnie, Iga ostatnio w dzień nie śpi wcale a noc co 1,5 godziny je więc ja chodzę na rzęsach ale laktator dziś wysłany i przechodzimy na butlę 🤪bo jeszcze chwilę i bym zwariowała, postaram sie Was nadrobić ale zaczne od zdjec bo widze że jakie.ś nowe na AGU są 😎

Agaa napisał(a):
qrka za co Ty mnie przepraszasz? 🙂 miło było mi usłyszeć Twój głos 🙂 chociaż nie powiem...miałam troche tremę 🙂

haha ja też 🙂 ale masz bardzo miły głos przez telefon 🤪

hihi w ogóle to strasznie miłe że ktoś z kim się tyle przeszło - w sumie tylko wirtualnie, dzwoni i się z nim rozmawia! 🙂
ale jesteśmy nowoczesne kobiety 😁

coś mi nie idzie z ztym skypem :/

Aga świetne zdjęcia na AGU 🤪 i filmik też jejciu jakie ona ma oczy to szok!!! piękniusie!

resztę bede nadrabiac za chwilke bo moja znów krzyczy o jedzenia, normalnie cycki mi wyssie 😮 całe bede za chwilę jak padnie, oby padła ☺️

da sie da, czekam az mi przysla...

qrka i mówisz że na tym foto to Ewa cała Iga?
ona tam takiego focha strzeliła! obrażona bo jej nei trzymam na rękach 😜 i to juz byl etap kiedy chciala isc spac a ja ja przetrzymywalam stad ten foch 😁

nagraj Elu z checia zobacze Franusia 😁