Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
perełka ode mnie tez wszystkiego naj naj najlepszego 😘
widze ze sioperka wrocila 😁 i jak tam Madziu, planujecie drugiego dzidziulka juz?
ola przez ostatnie 3 noce placze przez sem i jest cycoholikiem, spi mi przy cycu tylko, tak to beczy strasznie, ale sie nie obudzi..
mam 15str cholernej pracy 🙃 1/4 za mną (tzn to dopiero 1sza wersja no ale sie musze pochwalic :P )

Aniu gratuluje tych 15 stron 🙂 byle do przodu! A jaki temat?

Agusia dokładnie tak. Wujek jest tu. Wraca do anglii i stamtąd w inne miejsce do anglii wyśle mi moja paczkę 🙂

Agaa napisał(a):
My patrzymy po raz 5 na kac vegas 🙂 i śmiejemy się znowu.

Asiu to poloż się wcześniej może?

tez tak planowalam ale jak leze to mnie kaszel meczy 😞
a nie bede marudzic jutro moze bedzie lepszy dzien kolorowych snow 😘 🙂

ja na moment, ide zaraz spać..
ehh masakra.
Dużo roboty w szkole dzisiaj było
no ale jakos zyje, zaraz ide spac
to słodkich snów buzki 😉
:*:*:*
do jutra 😘 😘 ☺️

hej 😘

ja tez na chwile i idę spać bo już pasam na pyszczek
Egzaminu nie zdałam 😞 i to testu - załamałam się trochę bo uczyłam się i w domu wychodziły mi max z 1 błędem a tu 3 😞 😞 😞 😞 😞 😞
ale.... dupa jest i poprawka (do bólu można 😜 )
a i byliśmy dziś z Iga 2 raz na basenie ona jest zachwycona!!! wodą pływaniem chlapaniem 🤪 no genialnie było!
no idę bo zasnę przed tym kompem zaraz 😘 😘
buziaki dla maluszków 😘 😘 i zdrówka dla chorowitków bo z tego co widzę to trochę Was rozbiera 😞

Iwwwaaaaa Wszystkiego Najlepszego Kochana 😘 😘 😘 Zdrówka Szczęścia Miłości 🤪 😉 słodkości, radości, spełanienia i czego tylko dusza zapragnie buziaki ode mnie i Igi (na śpiąco ) 😉 😘

• Mamusia
najgorsze walentynki w moim zyciu!!!! Film do dupy chodz momentami smiesznie.
Kolacja ok chlopaki troche wypili... I 2 kupmele jeszcze na impre... I poszlismy po wielkich poszukiwaniach. Ushedlismy z taja para do boksu... Karol zagadal... I przy mnie do niego fajna masz dupe! Eeeehhh patrzy mb mnie... I a to moja zona. Wku sie i siedze z ukmpela w maku a on z6stal.

• Mamusia
Hej co tam u was?

ANulka widze ze walentynki sie nie udaly 😞 ehhh szkoda...
A jak tam z mieszkaniem? teraz pewnie mniej wiecej wiesz jak to jest 😁

U mnie nawet ok , chodz czuje ze od rana zaraz bede sie klucila z moim bo mam jakis beznadziejny chumor :/

Hehe ale jaja szkoda ze was nie ma jakis koles siedzial na kamerce bez koszulki 🤨 🤨 🤨 chyba kobiecie jakiejs zapomnialo sie wylaczyc kamerki 😁

wow Aniu, tego mrozu współczuje! niech już będzie do cholery wiosna!!! 😠
ale poza tym to będziecie mieli co wspominać 🙂 po czasie to będzie pewnie i śmieszne 🙂 zoabczysz 😘

n o maskra, jutro walentynki...i co? w komodzie leży jakis prezent dla mnie, mojego nie ma, moglabym tam zajrzeć, kusi jak cholera, ale chbya wytrzymam 🙂 🙂w szoku jestem że pamiętał w ogóle! i na pewno nie jest to gra MATURA 2011 🙂)))))))))))))))))) HYH...

mała wczoraj nie jadła kaszki co? dzisiaj elegancka kupa 🙂 a zrobiłam wtedy rzadszą niż zawsze...a i tak. mam nadzieje że kiedyś jej przejdzie.

Loli chyba dołączysz do mojego Klubu Nielubiących Weekendu co? 🙂

• Mamusia
O Agusia !
Nie nie zagladaj ! przecierz to ma byc niespodzianka 😉

Hmm ja wczoraj powiedzialam mojemu ze mu nic nie kupie :/ bo nie wiem co ! hamsko strasznie ! ale nawet nie wiem co mu kupic, jakas pierdulke na walentynki ! co przecierz mu misia nie kupie 🤨Eee wkurwiaja mnie te walentynki bo kolesie maja tyle roznych pomyslow a my kuzwa musimy kombinowac jak kon pod ore walic to !

• Mamusia
O jejku 🤪 🤪

http://www.clothingattesco.com/disney/disney-dalmatian-fleece-coat/invt/kg024025/&bklist=icat,4,buylists,featuredproducts,ba-disney

http://www.clothingattesco.com/new-in-/disney-3-piece-dungaree-short-set/invt/kg110030/&bklist=icat,4,buylists,featuredproducts,ba-disney

http://www.clothingattesco.com/cherokee/cherokee-2-pack-tops/invt/kg012013/&bklist=icat,4,shop,catgbaby,baby-new

Ale super ciuchy!! Ten bodziak niby dla chłopca to Ewie bym kupiła a co! 🙂 świetny 🙂 a ten komplet jeansowy! Cudo!
I to w tesco! U nas chyba tego nie ma...

Nie patrzyłam co to za prezent. Ale jestem bardzo ciekawa. Hmm co to mi kupił mój mąż co mnie nie zna wcale 🙂

• Mamusia
No nir wdaly sire na maksa... I bardzo zaluje... ale co zrobic 🙂
zawsze tak jest jak sie na cos cieszysz to jest to dupy a jak nie chec jest to jest zajebiscie...

A Loli a my przeciez mieszkanie znalezlismy, kupujemy tylko terazlatanie z kredytem 😉

A ciuszki masakra jakie zajebiste!!!!!!
szkoda ze u nas takich nie ma 😞

A co do walentynek to wogle jakies glupie to "swieto" ale co zrobic 😜

:** bede jka bede mogla 😜 Bo jedziemy do babci Karola 🙂
A Marcel dobrze juz.. w miare 😉 katarku jak widze nie ma 🙂 chyba leki mu pomagaja 🙂)
hehehe ale on jest gamon maly 😜
tak na tym jumepo skacze ze az strach zeby go gora nie wywallo 😜
Ale np jak ktos rozmawia to on tak slucha jak zachipnotyzoany...P
Albo sie takzawiesza i myslinad czyms 😜

hej
ja juz troche lepiej wyspalam sie bo maz mnie wysłał do drugiego pokoju zeby sobie pospala a sam zajal sie adasiem cala noc 🙂
ja juz prezent na walentki dostalam perfumy 🤪 i podobaja mi sie 😁
ja mu kupilam balsam po goleniu z AA i dwie paczki prezerwatyw 😁 bardzo byl zadowolony.
A Adas przechodzi samego siebie caly dzien gada i piszczy az uszy bola 🙂 no i nauczy sie przewracac z brzucha na plecy w druga strone idzie mu troche gorzej 😜
u nas dzisaj piekna pogoda slonko swieci a ja nie moge wyjs na dwor 😞 ale moje chlopaki poszli sie przejsc.
a i jeszcze sie chcialam zapytac kupilam malemu masc na te zabki BOBODENT czy ktoras uzywa tej no i czy waszym pomaga.

heh a mój mnie zdenerwował i musze coś z tym zrobić, bo sobie za dużo pozwala.

bo on idzie się położyć spać! no i chuj ze mała ryczała bo ją brzuszek bolał, on idzie! i poszedł...wielce qrwa zmęczony 😠
i tak mam wqrwa jak Wyt o mówicie ostatnio, że normalnie on prawie nic nie robi przy małej! bo ani jej nie kąpie, ani jej jeść nie daje, ani nie przebiera! nosz kurwa!
w ogóle do dupy jest i 'rzeczy' bez zmian...
i jeszcze se dzisiaj jedzie na gale boksu...
yhhhh

ja nie używam maści na ząbki, wiec nie wiem...

Aniu no to my tak do końca to chyba nie wiedziałyśmy że kupujecie mieszkanie! super 🙂 to te od zielonych ścian? super! to zdawaj relacje jak sprawy się będą toczyć 🙂

• Mamusia
Widzialyscie mojegoskoczka na kamerce???? 😁 😁 😁 😁

hihih

Aga takto od tych zielonych scian.. do remontu na maksa ale co tam.. KArolowi sie podoba to najwazniejsze 🙂 POtem wam pokaze jak bylo i jak zrobilismy 😁 😁 😁 ehhehe
Teraz najwazniejsze czekamy za kredyem....;p

O 🙂 mój zabrał Ewę do jej pokoju i mam trochę spokoju 🙂 no!!

Aniu niestety nie widziałam 😞 teraz na kom już Jestem.
Jemu się podoba ale Tobie też ma!

Hyh już mi oddał Ewę 😞

• Mamusia
szkoda bo tak wymiata ze masakra.... az strach ze gora wyleci.... 😮

A to szybko Ci ja oddal.... 🤢
Z tymi chlopaki o kurwa przejebane,... oni jak chca to robia albo jak cos potrzebuja a tak to nie.. 🤨

No mnie sie uklad mnie sie podoba.. ale ten ich wystruj z PRL.. masakra... 😉
Ale bedzie oki 🙂

Dobra jade do tej babci. jak to to bede probowac na kom wejsc 😉