Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Loli mnie też to dzisiaj wkurzyło maksymalnie...
i musze coś z tym zrobić! 😠

ooo ja też bym Oliwkę bardzo chętnie zobaczyła 🙂
Twoje agu agu takie zapomniane...

• Mamusia
Ehhh Agus ja juz nie mam sily walczyc z moim ! wiesz, mam dzis zly dzien chodze kolo niego jak by go nie bylo 😞 jakos mi tak smutno i ............. ehhh czuje ze nasze uczucie sie jakos oddalilo od siebie nie wiem czy tylko z mojej strony czy co.

Nooo Agu Agu to jednak dobra sprawa 🙂 zawsze mozna dzieciaczki podgladac 🙂
A Oliweczki juz dawno nie widzialysmy !

a wiesz Aga, ja też mam czasem takie wrażenie i mój m i też czesto powtarza że Ewa teraz jest dla mnie dużo ważniejsza a jego odsuwam.
hmmm tylko kto tu kogo odsuwa no nie?:/
najlpiej to chyba o tym nie myśleć, tylko szukać pozytywów, bo można się fest zdołować.

• Mamusia
Wiem, wiadomo ze czasem przyjdzie dzien i ochota na sex ! Ale to jest raz na ruski czas, a on non stop chodzi dotyka mnie a mnie to nie podnieca tylko wkurwia !
Np. ma zakaz dotykania moich piersi ! Poprostu po porodzie Oli, nie wiem czy to przez to ze karmila mala, nie mam juz kompletnie przyjemnosci z dotykania !

Ehhh masakra.... to juz jest dosc dlugi okres czasu no ale co ja mam mu powiedziec? Szczerze kocham go, ale nie wiem czy nie chciala bym sprubowac w innym zwiazku z inna osoba...

ech cieżka sprawa 😞
ja jak mam gorszy dzień to też sobie tak czasem pomyśle.
nie wiem Aga, może to się wszystko unormuje jak znajdzie się fajniejsze mieszkanie, będzie więcej kasy i więcej luzu może i uczucie powróci silniej!
trzeba w to wierzyć, no bo co? nie wyobrażasz sobie chyba bez niego czegoś?;/

• Mamusia
Agus a jakies tam troche nowe !
Ale znow musze zgrac foty z mojego B telefonu.

A co do twojego pytania sama nie wiem - tez widze ze wole milosc Olenki niz jego ! i jakos moze i by mi go brakowalo ! ale Olenka by mi dawala wszystko !

http://moda.allegro.pl/nowa-dluga-bluza-stojka-long-dwurzedowa-kaptur-l-i1454876153.html
kurde jak mi się strasznie te bluzy tego s;przedającego podobają! musze mojego zapytac czy mogę sobie kupic 🙂 boooskie!!! mam otwartych 5 aukcji i wszystkie są cudne.

wiesz co Aguś...ja też tak myśle ze Ewa dałaby mi wsyzstko...ale to chyba takie mamine myślenie 🙂 bo nasze dzieciaki są coraz bardziej kontaktowe i coraz bardziej je kochamy 🙂 ni ewiem...zostańmy lesbijkami, co? 😜