Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hejka dziewczynki już jestem 😉 Eluś dzieki ☺️A zapomniałam WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANIUTKIE Z OKAZJI DNIA KOBIET 😘A Paweł dalej ma katar ehhhh,coraz cieplej się robi normalnie korci mnie żeby iść coś porobić na polku.Ja narazie od swojego M nic nie dostałam a buziaka to każdy dzień rano mi daje jak wychodzi do pracy.

• Mamusia
Perelka mam do ciebie pytanie, czy jak dziecko nie spi w nocy spokojnie to moze byc cos nie tak ? Ola mi sie strasznie w nocy zuca, placze przez sen, dzis jak moj normalnie sie podniusl z tego lozka to szok ! ja to samo w taki ryk wpadla ze szok..
Od parunastu dni spi strasznie niespokojnie.

Loli jak dziecko śpi niespokojnie to oczywiście jest coś nie tak może ja brzuszek pobolewać ,może się ząbek wyrzynać i będzie niespokojna lub będzie brało ją chorubsko ostatnio tak Paweł miał nie spał w nocy rzucał się a na drugi dzień katar.Co do brzuszka to pytanie czy robi kupki,jaki kolor,i czy ma twardy brzuszek bo być może mieć kolki i dlatego tak jest?

To jest właśnie ten problem że małe dzieciaczki nie umieją powiedzieć co ich boli czy im coś dolega i musimy dochodzić sami do tego.Będą mieć niektóre dzieciaki z 1,5 roku i wam pokażą co ich boli.

• Mamusia
O dziekuje ci !
Hmm kupki robi ostatnio normalnie jak Slonce takie zolte 😁
Ale dziwne to ze w dzien sie jej nic nie dzieje , spi tez normalnie ehhh.... nie wiem sama ...
Moze zeby ?
Bo zeby chora byla t sie jakos nie sprowadza, odpukac jak narazie!

• Mamusia
Perelka napisał(a):
ząbki wszystko możliwe będzie miała opuchnięte dziąsełka lekko ale na to to już nic nie poradzisz jedynie czopek na uspokojenie i żel

Hmmm no nic, moze ja jeszcze poobserwuje troche 🙂 a puzniej nie wiem moze jej jakiegos czopka dam czy cos ? i wtedy zobaczy czy jest jakas poproawa roznica?

powiem wam że jak mojemu się przebijały to było ich widać i miał opuchniete dziąsła i od przodu było ich czuć ale nie były przebite i coś czuje że u góry mu idą 😞bo taka maruda ,że hej

• Mamusia
Perelka moja Olenka te na dole juz ma dosc spore 😉
Myslisz ze juz w takim wieku moga tez jej wychodzic gorne ?
Patrzylam tam ale wsumie nic nie widac..

Mojej kolezanki coreczka 9 miechów dopiero 1 jedynka gorna wychodzi!

Loli daj jej czopka po kąpieli jak to ząbki to powinna się wyciszyć bo to na uspokojenie jest i przeciwbólowe tak do pół godziny powinny zadziałać.Eluś twoja mała dalej chora?

Perelka napisał(a):
Loli daj jej czopka po kąpieli jak to ząbki to powinna się wyciszyć bo to na uspokojenie jest i przeciwbólowe tak do pół godziny powinny zadziałać.Eluś twoja mała dalej chora?

daaalej 😞
w czwartek ja ide z noga to ja wezme do tej lekarki co bylysmy
a jutro do gina
a brzuch mnie tak nawala ze zdechne dzisiaj :/

Tak Loli wszystko możliwe ząbki każdemu dziecku inaczej się wyrzynają i inaczej to przechodzą,nie wiem czy słyszałyście dzieci nawet rodzą się z zabkami.Od mojej znajomej mała ma również 9 miesięcy i dopiero jej wczoraj ząb wyskoczył

• Mamusia
Perelka napisał(a):

Pierwsze to musze je kupic, i zapytac sie moze Iwwwwy jakie ona kupuje !

Ojjj Eluś współczuję wszystko naraz do tego @ 😞ja ostatnio miałąm @ ale nie wiem czy można tak to nazwać i czekam na nastepny czy to było to

• Mamusia
Loli napisał(a):
Perelka napisał(a):

Pierwsze to musze je kupic, i zapytac sie moze Iwwwwy jakie ona kupuje !

No Marcelowi czopek nie pomaga;/