Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Loli napisał(a):
http://www.edziecko.pl/pierwszy_rok/1,79410,7867296,Owoce_sezonowe__ktore_mozemy_podac_niemowleciu_.html

fajny ten spis szkoda ze adas polowy z tego nie moze jesc 😞

• Mamusia
Hej Dziewczyny !! 🙂
Zdjęcie Ewuni powoduje uśmiech na twarzy na kształt banana hahaha, ale nie wiem czemu nie mogę oddać głosiku wyskakuje mi, że już niby zagłosowałam 😞 Może zgłoście ten problem bo przez to tracicie głosiki bo może nie tylko ja mam ten problem a byśmy głosowały 🙂 Pozdrawiam 😘

aisak dzieki!! no kurna nie tylko Ty... 😞
nie wiem co jest grane, ale chyba bede musiala do nich napisać, bo jesteś już którąś osobą która mi o tym pisze 😞
dzieki!!

• Mamusia
Eee no to faktycznie agaa zgłoś im to 😠 My sobie tu żyły wyprówamy, a oni co????
Mam pytanie...Jak Krystian pojedzie do Norge to ugadałam, że nasz 14letni sąsiad będzie dwa razy dziennie , 7razy w tyg wychodził z Luną. Na takie spacerki po ok.15 minut. Jak najczęściej postaram się sama z nią wychodzić. I oto rodzi się pytanie....Jak i ile mu płacić? Bo jak zapytałam na forum psim to mi laski odpisały, że one by dawały 100zł za.....tydzień 😮 No to troszkę drogo jak dla mnie....A z nią wystarczy pod kamienicę wyjść bo mamy tu duże podwórko.

• Mamusia
hmm Elu.. nie mam pojecia.... ale no policz sobie ze za tydzien = 14 wyjsc to jest ile godzin i np 10 za godzine?? ile to wyjdzie??

A pieluch jest 58 🙂
ale to sa 5... 4 bylo 68 🙂

LOlii.... hahah Ola szajbus jak nie wiem :P ehhehe

a ja sobie bylam spodnie kupic.. zgadnijcie co... oczywiscie nie ma zadnych na mnie...................... Bez komentarza.. jutro na targu jak nie znajde to sie wkurwiee

• Mamusia
To będzie ok 70 za tydz. A to jest chłopak co zbiera złom, butelki, drewno itp. Bo są biedni. Mieszkają na przeciwko mnie. Nie mieszka z nimi ojciec. Taka patologia trochę...On ma 14 lat chyba.
A jutro Krystian zaprosił swoją siostrę i szwagra na picie 🤢 Nie bardzo mi to, ale chociaż opiją pierwsze pół roku Franka 🙂

Widziałyscie????
w tvn24 bylo o Szymonie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
i tam był pokazany jego ojciec, ta matka itd!!!
Glupia piipa mowi, że to zmontowane... jasne..

nie widziałam, ale widziałam gdzie indziej że sprawa nagłośniona bardzo, i dobrze.
taaa, zmontowane, takich emocji nie da się udawać, ani zmontować.
a jeśli udawała,z agrała to gratuluje i powinna dostać oskara :/

Elu to jest ta cała laceracja szyjki, czyli pęknięcie przy porodzie...dale dała leki na gojenie 🤨 wiec bedziemy działać.