Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
iwwwa napisał(a):
A ja tez mialam znieczulenie przy naturalnym jak probowalam urodzic i to dwa razy, a potem jeszcze raz do cc i nic mnie nie boli, wiec to niekoniecznie musi byc kwestia znieczulenia.
Ja na waszym miejscu smigalabym do lekarza.
A moze to nerka i jakis kamien nerkowy czy cos?

Iwka ja choruje na nerki i to inaczej boli.... 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

buuterfly napisał(a):
Zaraz wam coś pokażę
Tak wygląda 1/2 mojego dnia....
http://www.fotosik.pl/video/80affc81b1023271.html

no elu to masz nie za ciekawie franek szybko sie denerwuje a jak czesto ci spi w dzien?bo moj jak tak marudzi to wiem ze chce mu sie spac on ta opcja nie jest zainteresowany ale pobujam go we wozku i spi

odłożyłam ta marudę wtedy do łóżeczka i w momencie zasnęła! że też nie potrafi mi powiedzieć że chce jej się po prostu spać? 🙂 obłożona poduszkami z jednej i drugiej strony jest i śpi już dość długo, także chyba w nocy zrobie jej to samo....może się na czworaka nie przerzuci!

Ania ja też pomyślałam o nerkach, wlaściwie to Mich mnie tak nasunął, bo mówi że też się budzi rano z takim bólem, a jak się wysika to ból mija....ale u mnie to niestety nie to. chociaż cholera jasne, teraz jak to rozruszałam to mnie nie boli!!!
to moze to wina tego łóżka zasranego? ale czemu raz boli a raz nie?? może tam jakaś żyła wodna jest czy co....nigdy w to nie wierzyłam, ale może jednak??? echhh....do lekarza na RTG zdjęcie najpewniej by było iść.

Ela huh...to Ci powiem że moja gorzej ryczy czasem 😮 no nie wiem, a wszędzie taki marudny jest? w każdym miejscu w domu?

łooo matko kiedy to było jak tak piszczało 🤪
ale siurrr pamiętam to doskonale 🙂

no i do pepco nie pojadę dzisiaj, bo Mich zarobiony...tym zleceniem zajebistym ☺️ 🤪 pojadę jak będzie kassssa i wykupie całe pepco!!! eheee 🙂

co na obiad dziewczyny macie?? bo ja bez pomysłu kompletnie...odpadają kopytka i naleśniki bo już były ostatnio 🙂
Ela daj jakiegoś pomysła, Ty masz fajne!

matko Ela nie pokazuj mi takich stworów 🤪 🤪 🤪 otwieram i nie wiem czego się spodziewać hehe 🙂
hmmm spaghetti... nie wiem, może?
a pizza to jest jedyna rzecz jakiej nie jadłam po urodzeniu Ewy 🙂 i co? można?! można!! 🙂

buuterfly napisał(a):
Aguś ja bym nie brała w taką pogodę. Zwłaszcza, że małą dopiero uczysz chodzić w niej. No i ten wiatr 🤢

dokładnie, pogoda barowa kompletnie 😞

• Mamusia
Ja mam na szczęście, albo i nie tak, że na mnie nic nie działa. W sensie utycia. Jem kebaby, słodycze na tony i nic 😮 Pizza, bułeczki panini. A mamunia ma mi gołąbki i krokiety przywieźć 🙂 Ja sobie na obiad ruskie odsmażę. A jutro mama przywiezie obiad 😜
No pogoda taka, że można by było się spotkać rozłożyć jedną wielką kołdrę i tam walnąć dzieciaki i do tego bym wam zrobiła kawkę i upiekła ciacho 😁

Ela poczułam zapach tego ciasta 😁 😁 ale obawiam się że ja bym się w tą miękką kołdrę z dzieciakami położyła 🤪

to Ty masz jak mój Mich! on jest w stanie obudzić się w nocy, iść do lodówki i wyjadać wszystko 😲 potrafi wpieprzyć cała dużą pizzę, po czym jak on to mówi ( czym by tu pocisnąć? ) po czym iść do szafki wziąć chipsy zjeść, iść do lodówki po jogurt, a jak by były jakieś lepsze słodycze typu kinder to jeszcze by zerzarł i je 🙂
a rano pójdzie, zrobi kupsko i tyle widzieli te wszystkie kalorie 🤪 🤪

• Mamusia
http://www.wiocha.pl/36003,Nie_ma_to_jak_reklama_na_nk
Aga to mogę z Twoim chłopem piątala przybić 😁
Ja jak zjem wielkiego kebaba i papryczki chilli to po pięciu minutach kiedy Krystian nadal ledwo się rusza z przeżarcia, mówię COŚ BYM ZJADŁA. A ten w śmiech ze mnie zawsze 🙂 ☺️

No i jestem na chwilke 🙂 tak nadrobilam troszke co do zabawek z fischera sa super .dmuchany kojec hmmmm dla dzieci bez zebow 😜bo te co maja to juz przegryza wiec sie nie nadaje moj juz przegryzl smoka .A co do plecow czasem mnie pobolewaja i wiecie co robie rozkladam na noc koc na podlodze na dywaniku daje jeszcze pierzynke i spie na tym rano jak nowka 🙂.ooooo matko noga mi zdretwiala 🤢