Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Aga z moimi oknami to samo 🙂 Idę dzisiaj zażelować moje pazurki 😜
Dla Nikoliny 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘
Widzicie jej fote?
http://nk.pl/profile/11182537/gallery/album/2/226
Wkurwia mnie ta laska 😠 Wszystko za mną powtarza!!!!!!!!! Nawet grzywkę sobie tak ciachła jak ja idiotka!!

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
mnie znow dzis boli głowa, nie wyspana jestem i musze piec placki a pogoda taaka ładna. ale zdradze wam sekret, ja i tak wole w domu siedziec, wiem że dziwna jestem, moj J mi to ciagle powtarza. Czy wy macie zwyczaj na wielkanoc skladac sobie zyczenia przy stole tak jak w wigilie i dzielic sie jajkiem ? bo ja nigdy sie jajkiem nie dzielilam, a zyczenia to w moim rodzinnym domu wprowadzialm tak ogolnie rach ciach i juz jemy, a tu cholera sobie skladaja a ja nie lubie, i w dodatku mi rok temu daja jajko do ugryzienia, feeeeeeeeeeeee powiedzialam tesciowi ze ja swoje jajko jem sama i czyjegos nie chce 😜 w tym roku namawialam J zeby zlikwidowal zyczenia ale on nie chce, no uparl sie i juz, ale jajka nie dam ugryźć na pewno !!

Iwwa przeciez ja mam cie na fb 🙃 🙃 zapomnialam bo Ty tam masz zdjecie dzidziola :P a Ty może nie wiesz ze ja to ja co hehehh

Aniu mi się szczerze ten zwyczaj dzieleniem jajka też nie podoba...ja musze mieć jajeczko ciepłe z majonezikiem, a nie tam jakieś leżące stare...z koszyczka 🙂
spędzimy drugi raz śniadanie sami z Michem, i teraz z Ew 🙂 bo nikt nas nie chce hehe. ale powiem Wam że mi się to bardzo podoba!! a na obiad i do wieczora jedziemy do teściów gdzie składania żtyczeń i łamania się jajem nie będzie 🙂
a skoro Wy z teściami...no to chyba tego nie przewalczysz. ale dobry pomysł z tym zjedzieniem swojego jaja 🙂 lepsze to niż dawany przez teściową Tobie do dziubka 🤪
aaaa fuuuuujj 🙂 🙂 🙂 nienawidziłam tego 😁

• Mamusia
aga to u was tak jest 🤪 ja myslalam ze to jakis wymysl moich tesciow. fuuj takie to niehigieniczne :P te 🤪sc swoja szczeka bez zebow bleee.. absolutnie nioe dam swojego jajka! bede bronic jak lwica, a niech mysla ze dzikus jestem, nie dbam o to. a zyczenia tez zrobie w 2 sekundy :P ale ci zazdroszcze ze wy sami na sniadanie .. my w poniedzialek jedziemy do moich rodizcow 😁 😁 a szwagierka tu przyjezdza hehe, ominia mnie swieta z nią 😁 jupiii

co Ty, u nas to norma, nie wiem jak w innych rejonach, trzeba dziewczyn zapytać.
bardzo niehigieniczne!!!
a z ta szczęką dobre 😁 😁 😁 hehe fuuuu aż sobie wyobraziłam i mam ciary 😁

my też w pon do mojej mamy na wieś 😁

Moje dziecko mnie coraz bardziej zadziwia.
Siedziałam w kuchni, robiłam babki.
Posadzilam ja w łożeczku i sie bawiła
i mineło jakies 30 minut zagladam a ona siedzi i sie bawi, to sobie mysle okej,.
Pozniej jadłam zupe i tak mysle co tak cicho.
Zagladam a moje dziecko śpi ze smoczkiem ładnie 😁

my cały dzień na dworze! nawet się chyba opaliłam.

Eluśka nooo nieźle!!! 🙂 cud miód dziecko 😁
a pamiętasz jak Ci wczoraj mówiłam że nawet sie ciesze że nie mamy tv na święta? i czemu się ciesze....no to już mamy 😮
fajne programy...ale nie mam polsatu, bo to n-ka 😞

Agaa napisał(a):
my cały dzień na dworze! nawet się chyba opaliłam.

Eluśka nooo nieźle!!! 🙂 cud miód dziecko 😁
a pamiętasz jak Ci wczoraj mówiłam że nawet sie ciesze że nie mamy tv na święta? i czemu się ciesze....no to już mamy 😮
fajne programy...ale nie mam polsatu, bo to n-ka 😞

też nie mam polsatu.
bo tez nka 😁
no i znowu siedzi i sie bawi 😁

no nie chciałabym mieć psa przy dziecku...zdecydowanie. słodkie to jest jak razem się 'bawią' ale za duży obowiązek na głowie 😞

Ela no właśnie! a pierwsza miłość na polsacie, a to jedyne co oglądałam 🙂mimo ze głuuupie 🙂

a ile Marcelek waży? Ewa 8,2kg, więc jeszcze daje radę 🙂

śpi, ale już raz się obudziła...nie wiem, myśle że może jej za gorąco albo co? że mi jest zimno to nie znaczy że jej ma też być zimno, no nie? 🙂

• Mamusia
No my mamy okno na szeroko ... bo zauwazyl;am ze mu sie lepiej zasypia przy tym . poprostu za goraco, a jak glup[ia mu ubralam body jeszcze bo kurcze on w nocy potem zimny jest 🤨

A Marcel wazy 9,7 czyli prawie 10 kga przy ruszaniu sie to chyba z 15:p heh
Ale kurdeeee dzis znowu te matki te dzieci takie poprzykrywane... czy je kurna wali???? same porozbierane bo goraco a dziecku to niby nie pod ta budkaw tyczh czapkach grubych... nie wiem 🤨

nie zauważyłam tego u nas....przyjrzę się jutro 🙂

teraz macie otwarte okno??? brrr...to nie, ja mam skostniałe ręce i zaraz dla rozgrzania pomyje naczynia, bo mi odpadną 😁