Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
nie jest sie z kims za cos lecz po mimo wszystko.

Agus.. ze tak powiem y no w jestescie starsi, moze nawed dluzej ze soba... to inaczej na to patrzycie, jestescie siebie pewni.. kazdy zwiazek jest inny wiesz o co mi chodzi prawda?

musisz Domi sie zastanowic bo my Ci mowimy z wlasnnych doswiadczen itd ale no za ciebie nie zdecydujemy co bedzie dla Was najlepsze 😘

A co do spt tel itd.. my mamy dostep do swoich hasel, tel i sprawdzamy i np jesli cos nie pasi to jest nie ciakawie...

Anulka rozumiem Cię i chyba masz rację. Chociaż wiesz że u mnie też nie jest idealnie, o wszystkim Wam nie piszę, bo żal. ale z takich 'problemów' już się wyleczyliśmy. mam nadzieje na zawsze.
wiec i Wy do tego dojdziecie 😘

• Mamusia
achh.. Domi... przemysl i mowie Ci na spokojnie.. :**bedzie dobrze kochana:** wazne ze jest w domu:*

A moze bedzie dobrze jesli przy tobie wysle jej ze ma sie odjebac, ze sobie nie zyczy itd??

I pamietaj ...ze do Ciebie ktos tez jest abrdzo mily itd ... Mati moglby tez sie wku i podezliwy byc...chociaz Ty wiesz ze nie ma o co...:*

Mati zaprosił mnie dzis na kolacje mówi ze niechce tak życ ze powinnismy odżywic nasz związek
moze wtedy bardziej mu zaufam i bede mniej podejżliwa a ja nie wiem co zrobić 🤨

• Mamusia
Oj widzę niewesoło tu macie robaczki moje 😞 Domi ja też w to nie wierzę...Za bardzo się wypiera. A jeśli pozwolicie też wyrażę swoje zdanie... Gdybym ja miała taką sytuację z Krystianem na pewno bym nie targała tej laski. To facet jest w związku. I tak jak mówiła Eloit to on powinien mieć wyrzuty sumienia bo on jest w związku, a nie ta laska. Więc takie kłótnie nic nie dadzą z nią tylko niepotrzebnie nerwów napsują. A z nim...Pogadała bym spokojnie. Otwarcie zapytała dlaczego ma hasła w tel itp. Ale niestety...Długi czas bym nie ufała 🤨 Mam nadzieję, że sobie wyjaśnicie wszystko...Ale kochana ...Obserwuj go. Nie dręcz ciągłymi wyrzutami, ale obserwuj z boku.
Ja też byłam zdradzana. Ale dzięki temu, że mój były mnie zdradził jestem z Krystianem 🙂 Pojechałam na urodziny mojego ex..30te któreś 😜 a tam w takim pięknym pałacu a dokładnie w jego piwnicach(tam była impreza) nagle pojawiła się dziewczyna mojego chłopaka 🤪 Więc wesoło było heh.
Anka a weź Ty kurde bez nerwów i bez powodu ot tak sobie pojedź do swoich rodziców na kilka dni. Nie z nerwów czy złości. Ale tak po prostu...I olej tych ramoli starych,
A u nas...Hmmm ochłonęłam i spokojnie opowiedziałam wszystko Krystianowi. Przeprosił jeszcze raz, powiedział, że wie co zrobił źle i , że zmieni to. Więc jest już dobrze. Malutkiemu kupiliśmy ubranko do chrztu. A i mam plan dla mojego chłopa...Może uda mi się cyknąć fotkę to wam jutro pokażę ,, ale nie obiecuję....
Proszę o maila z adresami 😘

myślałam że będę miała od cholery nadrabiania a tu...jedna strona? 😮

Dosik idz idz, pogadacie i znowu będzie ostry seks 😜 achhhh laska, może zmienisz swoje nastawienie do niego i się tak nakręcać nie będziesz 🙂 zobaczysz...nagle te pogryzienia wydadzą Ci się prawdziwymi zadrapaniami czy odgnieceniami a nie jakimiś malinkami pff.

tak, eloite dobrze powiedziała, więc zjebywanie laski było by totalną dziecinadą.

byliśmy na Mikołaju 😁 przyszedł! taki prawdziwy 🤪 mam foto to Wam jutro pokaże bo zapomniałam aparatu od szwagierki 🙂 było super, ale jestem zajechana jak koń po weesternie...a teściowa echhh bez komentarza! przyszedł Mikołaj, ja chciałam małą trzymać, mieć z nią fotki, a ta dupa ją zabrała i przez cały czas trzymała...więc foto z mała MOJĄ mikołajką nie mam 😠

• Mamusia
A to Aga miala sie porprawkami adresow zajac tzn Wam przeslac 😉

ehh.. opowiedzialam wszytsko znowu mojej siorze.. troche mnie ocucila...ze nie winny Karol dostal nie warto sie klucic o gupia tesciowa.Ale mimo wszytsko troche zalu do niego mam... dobrze ze go nie ma... 😉

Domi mam nadzieje ze Wam sie kolacja udaje i ze wszytsko oki:**

eh a ja sobie drinkuje..a tu ciszaaa..eh

koclorowych w takim razie:**

• Mamusia
Agaa napisał(a):
ooo super, to czekam 🙂

juz 😉)
I madzi tez wyslalam 😉

No aa na te focie to czekamyyyyyy 😁 hihi a mikolajka nie ucieknie sesje mozesz zrobic sobie ciagle.. 🙂)) ale ta focia na agu jest poprostu mmmmmm 😁 😁 😁 i to w sluchawkachZ 😁: 😁 😁 Ewcia takie miny robi fajne ze nie idzie sie na nia napatrzec 😉):*