Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

ja dochodze do wniosku ze jak dziecko mam zachorowac to zachoruje ale to moje zdanie ja nie karmie piersia i raz adas mial katarek a jak jest zima to to normalne.
elu ale jak ja mam zly dzien to mi sie nic nie chce robic mam strasznego lenia wiec sprzatanie odpada 😞 ja potrzebuje wyjs do ludzi spotkac sie z kims.

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

jedyna osoba z ktora moge go zostawic to maz ktory wraca z pracy o 18-19 i jest zmeczony wiec nie mam sumienia no i kapanie mamy o 20 wiec jestem uwieziona 😞
takie juz moje zycie wiedziałam na co sie pisze ale ja dzisaj marudze to chyba przez to ZIME!!!

nareszcie mam neta!
ale tylko na chwile bo moja jest popsuta całkowicie i oprócz chwilki co nie ryczała to cały czas ię odzywa, stęka marudzi...krzyczy i drze się! co za dziecko...

Asiu hmm co do tego 'wiedziałam na co się pisze' to ja uważam że absolutnie żadna z nas nie zdawała sobie sprawy jak to będzie...cięzko momentami bardzo. czyż nie? fajnie jest być mamą, ale kurcze moje bębenki w uszach mają swoją wytrzymałość! moje plecy też, moja psycha też...

co do picia...to ja od póltora tygodnia żyje myślą o dniu jutrzejszym!!! mam wychodne! z dziewczynami! Mich zostaje z małą marudą a ja idę na miasto się upić 🙂 i mam nadzieje bawić się tym razem lepiej niż ostatnio! no a do tego zaprosiłam mojego przyjaciela.... który kiedyś się we mnie mocno podkochiwał hihi ☺️ zobaczymy czy po ciązy podkochuje się dalej 🙂
no i radość mam bo nareszcie sobie dychneeeeeeeee!!

to widok z mojego okna na śnieżek na dachu...
fajnie jak by to komuś na głowe spadło 🙂
[URL=http://img829.imageshack.us/i/img4436h.jpg/][IMG]http://img829.imageshack.us/img829/9868/img4436h.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Aga ja na malego nie moge narzekac za bardzo bo on jest naprawde spokojnym dzieckiem czasami pomiarudzi troche to ze mna jest cos nie tak nie moge dojs do siebie wieczne zmeczona nawet nie mam ochoty zadbac o siebie cos sie ze mna dzieje tylko nie wiem co 😮

moja też była spokojna....
a co ile Adaś je? to normalne że moja co dwie godziny chce jeść? i zjada tylko 80=90ml i to wszystko?

Asiu ja się nawet, dla pocieszenia Ciebie, dzisiaj nie uczesałam...też wyglądam jak łachudra...aż mi troche wstyd... 😞

je co 3 godziny 120ml czasami nawet przespi posiłek tak jak teraz powinien jesc o 12:15 a spi.
wczoraj dałam mu pierwszy raz na noc 150ml i wypil głodomor jeden ale dałam mu wiecej bo on mi spi od 21:30 do 6:00 wiec jest dlugo bez picia
A EWa nie che wiecej jesc czy zasypia ci przy jedzeniu?

rolety 😁 nooo! jak będą sople to też Wam pokaże, czasem to aż strach 🙂

Asiu no właśnie przysypia, odkładam ją i budzi się, teraz tak było..jest spokojna, po wypiciu 60ml...ale cholera to nie powinno tak być! co dwie godziny je...jak noworodek 😞 po świętach będę na szczepieniu to się zapytam co z tym zrobić...
dziwne jest jeszcze to że w nocy śpi czasem 12godzin bez picia, więc kompletnie tego nie rozumiem!?

teraz mi się przypomniało...

wybaczcie dziewczyny że Wam nie posłałam zaktualizowanej tabelki z danymi od Iwwwy...cholera nie umiem nad tym usiąść, ale może dzisiaj wieczorem się uda 🙂 nie obiecuje 😘

adas tez mi czasami przysypia przy jedzeniu to wtedy biore go do odbicia przebudzi sie troche odbije mu sie i wypija do konca i tez mu sie zdaza tak dlugo spac w nocy tez sie balam ze tak dlugonie jej no ale jakby byl glodny no to chyba by sie obudził?

filmik zobacze pozniej bo teraz mam tak słabego neta ze strona mi sie 5 min otwiera 😞najpierw wcale nie bylo netu a teraz tak zamula dobrze ze nam sie 15 stycznia umowa konczy trzeba bedzie poszukac innego dostawce.A i szukam tez dobrej telewizji cyfrowej zastawawiam sie nad cyfra polsat albo N nie wiem ktora lepsza.Uzywacie ktorejs z tych?

no też tak myśle że by się obudziła.
na moją ten Twój sposób nie działa 🙂 teraz alleluja śpiiiii!!!! i cicho się zrobiło strasznie, że aż w uszach piszczy 🤪

ja kupuje mu dysk przenosny USB bo mu sie zepsoł i sugeruje mi ze chciałby to dostac 🤪 😁
on zawsze chce prezenty zwiazane z komuterami.
A ja chce kuchenke mikrofalowa 🙂
A ty co kupujesz i co dostajesz 🙂?

hehe fajny będziesz miała prezent 🙂 super że Twój się potrafi określić co dokładnie chce...

ja nie wiem co dostane, mój nie umie mi kupować prezentów, kompletnie nie wie co mi się podoba 🙂 ale przynajmniej mam zawsze n iespodziankę...a ja mu kupiłam kalesony 😜 i wywołałam foto powiekszone małej. i tyle. chyba że coś mi jeszcze wpadnie w oko.

adas spi juz ponad 2 godziny to chyba przez to szczepiene.
powiedzial mi ze ta kuchenke mikrofalowa mi kup za pieniadze ktore mu w pracy zwroca za znieczulenie przy porodzie a pod choinke zrobi mi niespodzianke 🙂

moj nie lubi nosic kalesonow bo mowi ze mu niewygodnie raz mu kupija to ani razu nie zalozl to mu powiedzialam ze niech mu jajka zamarzna to sie przekona do nich i zalozy 😁 😁 😁

hehehe 🙂 jak nei musi to niech nie nosi 🙂
mój ma taką prace że dużo na dworze robi...więc idealne dla niego, chociaż widok faceta w kalesonach ( ja to nazywam antygwałty 😁 ) jest aseksualny kompletnie 🤪

tak mialam bo 10 godzinach wysiadłam i zazadalam znieczulenia i chyba przez to mnie teraz boli kregoslup w miejscu ukłucia bo gadalam z dziewczyna co ze mna rodziła i ma to samo.