Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Agaa napisał(a):
Aniu niesądze. Asia miałam znieczulenie w prywatnej kliniece z tego co pamiętam, a ubezpieczenie jej chopa to pokrywa. oni są fajnie ubezpieczeni z jego firmy, więc firma im zwróci...wątpie że możesz się ubiegać o zwrot...
zresztą jak? nie płaciłaś przecież za nic no nie?

no nie ale bogi cholernie ;(

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Aniu wiesz co to chyba zalezy od ubezpieczenia ja jestem na meza ubezpieczeniu no i on taka mozliwos ma ze dostaje zwrot.Wiem ze moja kuzynka tez dostała kase za pobyt w szpitalu musiała bys sie dowiedziec u pracodawcy.

• Mamusia
a wiecie gadam z kumpela miala termin na 8,12 i nic.. jutro idzie do szpitala ale wywolywac beda 22,12 😮 njakim cudem tak pozno??
ale najlepsze.. polecilam seks na ostro..- ona ze nie bo ja krok boli - I BOI SIE ZE PRZYSPIESZY Z A M O C N O 😮 😮 😮
olejek nie - BO BOI SIE BOLI 😮

i ze ona nie chce lezec tak dlugo i ze CHCE WROCIC DO ZYCIA CODZIENNEGO 😮...

MHM.. TA ZYCIE CODZIENNE NORMALNE.. juz nie wiem jak to jest 😞

• Mamusia
Dupne w sensie głupie,niefajne 😜 NIEDZIAŁAJĄCE 🤪
Mam tak dobry obiad, a ten dziad dopiero po 16 będzie 😁
Kurde, ale jaja 😁 😁 😁 😁 Kupiłam w Rossmanie ten odświerzacz co się załącza co ileś tam i sam psika. I równo co 38chyba minut on psika i straszy mnie i Lunę. I ona podskakuje i mi zimno się robi ze strachu...Ale esówy 😁

bobas napisał(a):
Aniu wiesz co to chyba zalezy od ubezpieczenia ja jestem na meza ubezpieczeniu no i on taka mozliwos ma ze dostaje zwrot.Wiem ze moja kuzynka tez dostała kase za pobyt w szpitalu musiała bys sie dowiedziec u pracodawcy.

a te z was co pracowały przed porodem nie starałyscie sie o kase za pobyt w szpitalu? bo kuzynka dostala 40zl za kazdy dzien ja nie dostane bo pracowalam na czarno 😜

• Mamusia
Ale sie rozpisalyscie :P 16 stron :P moze puzniej nadrobie...

Ja pochodzilam po sklepach ehh tyle kasy rozwalilam ze szok :/

Ale kupilam mozemy koszulke polo z firmy FRED PERRY nie wiem czy kojazycie o taka:
http://www.jdsports.co.uk/product/fred-perry-degrade-collar-polo-shirt/16617/

byla akurat na przecenie bo 50 F bym za nia nie dala mam nadzieje ze sie ucieszy zawsze sie mu taka marzyla

Ufff prezent mam z głowy :P

• Mamusia
bobas napisał(a):
ELU wiec tak dzwonilam i powiedziala mi ze ona byla ubezpieczona z firmy w PZU i od nich dostała zwrot.

aa to ja dostalam 1900 zl 😉i karolowi tv do auta kupilam ☺️sobie nic.. ☺️
ale za znieczulenie tam nic nie bylo tylko za operacje i za szwwki ale cc nie zalicza sie do tego.

• Mamusia
Aniu...Ja tam ćpałam nie chlałam 😁 O Ty pijaczko popijałaś nawet w szpitalu...No no no 😜
Ja tam w żyłę dawałam...Tzn oni mi dawali 🙂 Że tylko widziałam sufit...Światło zgasło...I znowu sufit. Ale wtedy już słyszałam...Łeee Łeeee Łeee i widziałam jak Krystian ryczy i piguły mówiły, ze się nie wyprze dziecka bo identyczne jak on