Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

KURCZE EMILKO PODZIWIAM CIĘ I JAKĄ TY MASZ DETERMINACJE 🙂
ŁAP OKLASKA I BUZIOLA 😘 😘 😘

SUPER AWATAREK SOBIE USTAWIŁAŚ 🙂 🙂 🙂 🤪 🤪 🤪

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a dzikuje Kochane 🙂 🙂chyba pszeszłam juz to ze poddawałam sie przez pewien czas i doszukiwałam sie dlaczego i ze ja...ale czas z tym skonczyc skoro zycie stawia mi takie przeszkody niepoddam sie i bede walczyc do konca jak lwica Elza z buszu broniac swoich małych 🙂 🙂 🙂ale mi sie udało he he 🙂a zdjecie z Przemusiem jest z przed 3lat 🙂taka mokra włoszke na głowie miałam 🙂

• Mamusia
juz jestem zdjecia jeszcze nie mam bo za maly pęcherzyk ... podstawowe badania mi zlecil ... tego falvitu mam nie brac bo to po nim wymiotuje ... a i oczywiscie mam nadrzerke i tak mi w niej nadziubał ze az mi sie krew puscila ;/

• Mamusia
jutro wielki dzien sama bede kompac Marte i zrobie pierwszy opatrunek 🙂zal mi kruszynki bo wszystko ja swedzi i główka i rany ale to dobry znak bo sie goi...obiecałam jej ze zabiore ja do lekarz by zobaczyła dzidzie w brzuszku 🙂ale zalezy to od pogody jak bedzie taka jak dzisiaj to niezabiore bo mimo ze swieci słonce jest brzydko i zimno...jaka Ona Kochana powiem Wam ze przez ten wypadek bardzo mi spowazniała wydoroslała..tak mi sie wydaje...nie musze jej czegos tłumaczyc dwa razy tylko pojmuje tak mamusiu dobrze mamusiu....no i przeraza mnie to ze w sensie psychicznym ma ogromne leki przed woda nawet zimna i czymkolwiek do zjedzenia musza byc dania zimne jak widzi pare krzyczy 😞

• Mamusia
Dario super ze juz jestes 🙂 🙂a na jaki wiek ocenił Ci ciaze??miałas dopochwowe??...nic niemartw juz przy nastepnej wizycie zobaczysz serduszko...no własnie a kiedy nastepna wizyta??a co ten lekarz Ci tak skubał???ja tez mam nadrzerke i nic z tym teraz nie zrobimy dopiero po porodzie do 3miesiecy powinna sama sie wchłonac a jak nie to dopiero wypalanka...ja w kazdej ciazy miałam nadrzerke...nic sie nie przejmuj Kochana 🙂

• Mamusia
a mowiłam wam wczesniej jak moj zajadał ala bigos...teraz własnie wciagnęłam go nosem ha ha ale mam pogiete nastroje smakowe 🙂 🙂super..jeszcze ja i Dorcia jutro po wizycie i bedziemy wiedziec co i jak 🙂no tak bardzo chciałabym Wam pokazac moja fasolke...

• Mamusia
Kochana ależ Twój Aniołek jest teraz bardzo szczęśliwy z innymi Aniołkami...i wcale nie odszedł...jest w Twoim Serduszku i w naszym też...może to on będzie Stróżem Twojego przyszłego dzidziusia 🙂 Poproś go ode mnie w modlitwie aby nad Legnicą nie trzepał poduszek bo mamy już dosyć śniegu a znowu dziś padał.

Buziaczki

• Mamusia
jak dobrze pojdzie to jeszcze dzis wstawie fotke fasolki i Martusi 🙂siostra ma mi przesłac dzis na poczte i wtedy ja wstawie 🙂ale usg trzymałam w reku i siostra pstryknęła wiec niewiem jak wyjdzie tutaj??? 🙂 🙂czyzby Mamusie jadły juz kolacyje??

• Mamusia
Monia a ty zawsze tyle wazyłas??bo moim zdaniem troszke za mało jak do wzrostu??czy dopiero przy ciazy schudłas??ja przy dziewczynach tak miałam ze chydłam na poczatku 🙂a z Przemkiem i Natanielem tyłam od momentu poczecia 🙂 🙂