Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
juz bym to zrobiła ale niestety nie mam jak ani skanera ani drukarki ani dobrego telefonu 😞 😞porosze siostre zeby mi to jakos wkleiła i wtedy przezuce tu na forum 🙂 🙂ale mówie Ci na fotce widac główke brzuszek i raczki...oraz bijace serduszko cos wspaniałego 🙂 🙂

• Mamusia
w prawdzie mamy jeszcze sprawe jutro do załatwienia no ale myśle że tak że o 11 już bedziemy w domu 🙂 zreszta ja chce na czczo jechać jutro bo nie chce mi sie drugi raz jechać np za kilka dni na badania sie troche boje żebym czasem w autobusie nie 'zjechała' ale jakoś sobie poradzić musze 🙂

• Mamusia
z czasem bede chciała zrobic to usg 3d czy jak to sie tam nazywa jest u nas lekarz który bierze za wizyte 120zł ale masz własnie to usg i do tego płytke na pamiatke 🙂 🙂moim zdaniem sie opłaca i nie jest to chyba jakas cena wygórowana??jak myslisz??tym bardziej ze gdzies wyczytałam ze biora za takie od200 do 360zł?? 😞

• Mamusia
ja dlatego zmuszona jestem teraz z córcia jezdzic taxówkami...bo inaczej tez niedałabym rady niestety zle znosze lokomocje 😞 😞 😞a wiadomo ze taxówki tez nie za darmo 😞no ale jak mus to mus nie posiadamy własnego samochodu ale tez juz nad tym myslimy i pracujemy...

• Mamusia
no tak masz racje ... zresztą jak ja jade autobusem to po 3 przystanka już sie zastanawiam czy nie wysiąść bo mnie mdli za to jak jade samochodem to nie dzieje mi sie kompletnie nic ... no ale niestety nie zawsze mam go do własnej dyspozycji