Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
mnie jak ostatnio byłam to też zrobił usg tak w sumie na szybko nawet nic nie widziałam prócz ładnego tyłu monitora haha 😉 tyle że byłam zdziwiona bo nie robił dopochwowego tylko normalne ... myślałam że przy tak wczesnej ciąży na normalnym niczego nie zobaczy a tu jednak

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja tez dostałam skierowanie na ogólne badania ale musze zrobic tez hormony...a teraz jak bede robic usg to ide prywatnie odrazu z wizyta bo mi sie opłaca 120zł ale mam wszystko i 3d i płytke na pamiatke..fakt niestac mnie na co miesieczna taka wizyte ale czuje ze dwa razy skorzystam z tego lekarza 🙂Daria niezle tył monitora dobre he he 🙂Gosiu na hiv nie dali mi skierowania..a teraz na deser pije herbatke..niwyrabiam co mi sie stało z tym jedzeniem?? 😞nic nie wchodzi 😞 😞 😞

• Mamusia
u mnie juz wszyscy wiedza 🙂dzieci tez i rodzinka bardzo mnie wspieraja 🙂i wiem ze bedzie wszystko ok bo innej mozliwosci nie widze 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂ale ładnie za oknami słonko swieci lekki mrozek ....PRZEDWIOSNIE 🙂

• Mamusia
ja czytałam że 3d i 4d w niektórych miejscach jest już refundowane ... ale musze to dokładnie sprawdzić chociaż z drugiej strony jeśli tak jest to pewnie trzeba sie na nie zapisać 2 lata przed planowaniem ciąży 🙂 u mnie wie tylko moja bardzo dobra koleżanka zresztą w sumie ona jest od początku informowana 🙂 tylko nawet mój M nie wie ze ona wie :P hihi 😉

• Mamusia
NO WŁASNIE dARIA TEZ MUSZE SIE TU W gDANSKU DOWIEDZIEC Z TYM 3D I 4 D MOJ LEKARZ MII MOWIŁ ZE POWINNAM ZROBIC USG NAPEWNO MIEDZY 12TYG A 16TYM A POTEM MIEDZY 22TYG I 27TYG BO TO NAJWAZNIEJSZE BADANIA ZEBY SPRAWDZIC JAKIEKOLWIEK WADY U MALENSTWA...GOSIU PRZEPRASZAM ZE PYTAM ALE JAK BYŁAS Z DAMINKIEM TO KIEDY WYKRYLI U NIEGO ZE COS NIE TAK??JEZELI NIE CHCESZ NAPISAC SPOKO ZROZUMIEM 🙂

• Mamusia
JA TEZ MAM BRZUSZEK JAK NADMUCHANY ...Z GŁ9ODU 🙂 🙂ALE W DOMU BIEGAM TYLKO W DRESACH BO WYGODNIEJ LUZIK..A JAK MAM WYJSC TO TEZ MAM 2 PARY DZINSÓW W KTÓRE WCHODZE JESZCZE 🙂ZA TO MAM SUPER CIUSZKI TUNIKI SUKIENKI NA LATO ,TEZ KUPIŁAM SOBIE JAK BYŁAM Z NATANIELEM CZADOWA SUKIENKE 🙂

• Mamusia
DZIEKI GOSIU,,CZYLI WYCHODZI NA TO ZE JEST BARDZO WAZNE TO USG 🙂JA Z PRZEMKIEM ROBIŁAM CO MIESIAC 🙂ALE NIE Z TAKIEJ POTRZEBY TYLKO POPROSTU LEKARZA MIAŁAM TAKIEGO CO PRAKTYKOWAŁ JAK NA ZACHODZIE ZE PRZY KAZDEJ WIZYCIE NAJPIERW USG POTEM PYTANIA I WYWIAD Z MAMUSIA 🙂ALE JUZ TEGO LEKARZA NIE MA W TROJMIESCIE 😞I MIMO TYLU USG I ZE WSZYSTKO SI TO MAŁEGO URODZIŁAM PRZEDWCZESNIE W 33TYG CIAZY..

• Mamusia
A KIEDY TERAZ MASCIE WIZYTE DZIEWCZYNY??JA 1 KWIECIEN...NO TO JA BIEGUSIEM POD KONIEC MARCA ROBIE USG 🙂DZIEKUJE GOSIU 🙂DOBRA KOCHANE MYKAM POSPRZATAC I MUSZE MARTUSIE UBRAC ZMIENIC OPATRUNKI I POREHABILITOWAC JAKIS MAŁY SPACER ZROBIC 🙂A W NOCY JEJ ODPADŁO Z GŁÓWKI DRUGI GAZIK I WIECIE MA JUZ JEZYKA I ZCIEMNIAŁY JEJ WŁOSKI.....A ONA TAKA BLONDI BYŁA 🙂DO WIOSNY ZOBACZYMY POCZEKAMY JAKI KOLOR TERAZ BEDZIE MIAŁA?? 🙂

• Mamusia
JUZ UCAŁOWAŁAM 🙂TY TEZ KAMILKA UCAŁUJ 🙂15MARCA JEDZIEMY DO SZPITALA NA DALSZE LECZENIE JUZ SIE DENERWUJE TERAZ TO DOPIERO SIE ZACZNIE..ALE JESTEM DOBREJ MYSLI 🙂PAPA MAUSIE I FASOLKI DO POZNIEJ 🙂GOSIA W AWARCIE MASZ JUZ 11TYG 🙂GRATULUJE 🙂

• Mamusia
JA TEZ MAM TAKA NADZIEJE GOSIU I BARDZO SIE CIESZE ZE JEST SI 🙂JA PO SPACERKU ODWIEDZIŁAM NAWET BABCIE SWOJA 🙂MIESZKA NIEDALEKO...A TERAZ CHYBA POJDE NA DZEMKE BO OSTATNIO TO MOJ RYTUAŁ ZMIENIA SIE W CODZIENNOSC 🙂