Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
wiecie jak ja sie glupia poschizowalam w sobote:/ pojechalam do rodzicow i wzielam wieczorem stetoskop od taty bo stwierdzilam ze znajde dzidziusia i poslucham jego tetna przez godz szukalismy z mezem i tak sie pokrecilam ze cos nie tak i wogole a na ast dzien czytam w necie ze przez taki archaiczny sprzet to ja se moge heheh a poza tym dzidzia wystarczy ze sie pleckami odwroci i guzik posluchasz a ja pol nocy koszmary mialam hehehe

Już zaczyna rosnąć pomalutku. Dziewczęta a mam pytanko do Was czy można wkleić gdzieś w opcjach jako podpis te moje suwaczki ciążowe czy za każdym razem muszę je kopiować??

No i pięknie Dziewczyny już zrobione 🙂 Dziękuję za oklask 😜 Gosia dużo zdrówka, żeby Cię to gardełko już nie dręczyło . Martuśka facet gin jest naprawdę dobry czasem lepszy od kobitki 😉

Nie wiem ale liczę bardzo na dziewczynkę 😉 Idę do lekarza 5 maja i wtedy prawdopodobnie się wszystkiego dowiem 🙂 Sprzątam teraz domek dlatego tak odp ale jak tylko mogę to piszę 🙃

Ja mam jakieś takie przeczucie że będzie dziewczynka więc jak dziewczynka to Oliwka a na drugie Julia albo Zuzanna 😎 A chłopczyk Olivier. Ważne żeby było zdrowiutkie a reszta jakoś pójdzie 🙂 A co do naszego imienia jakoś nie przepadam za nim bo uważam że jest takie twarde w wymowie i smutne

Też mi się tak wydaje, ale może akurat natrafimy na takie które przypadnie im do gustu 🙂 W piątek jadę do Sosnowca na ślub mojej koleżanki u której będę świadkową. Jest w 20 t.c ale już ma taki wielki brzusio że cho cho też bym taki chciała mieć 😞